Има ли мами от Обеля?

• 28 488
  • 226
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз съм ЗА. Hug
Кажете кога и къде да ви намеря и съм там.
А и как да ви разпозная  newsm78

# 91
Ееее, как не съм влязла по-рано да видя, че си писала. Днес бяхме при църквата.
А и ти нали си ми на близо (дано не бъркам). Не знам какво ще е времето утре, ако не вали пак ще излезем и ще пиша тук къде ще ходим Simple Smile Ако пък искаш може ина скайп да ми пишеш, там съм tsvetenceto23. Много ще се радвам да се запознаем.
А вие двете коремчета видяхте ли се в крайна сметка?

# 92
Tsvetito, аз нещо не успявам да те намеря на тоя скайп.  newsm78

# 93
  • София
Наблизо съм срещу новото училище.
И на мен ще ми е приятно да се запознаем. Hug
С другата мама се видяхме вече два пъти и ще продължиме със срещите, защото ни е приятно, а и имаме много общи теми.
Ще поглеждам утре и ако не изникне нещо ще се присъединя. Peace

# 94
Виле, голямо бяло пате съм - демек патица. Ми къде ми е мозъка не знам, в скайпа съм tsvetito23, сори. Що не пита Биби бе, тя ми го има Simple Smile
ро, аиде утре да се видим, ако е хубаво времето, разбира се. Аз ще съм и с 2-те деца, та може и да сме в у-щето, не знам, ще го мисля утре, че и ядене на каката до кухнята трябва да се ходи, а с двамата е сложноооо.

# 95
Да взема да се разпиша че се затрих като червения пипер 

# 96
Скофти се времето и си на линия, а? Simple Smile Жалко, че такова гадно време, а тъкмо се организирахме малко...

# 97
Е, че то в това време всички се затрихме на някъде! Да вземе да се оправя, че както вика Tsvetito тъкмо се организирахме малко и пак ще се разтурим. Simple Smile

# 98
  • София
Дават го другата седмица да се стопли  Praynig и може да се организираме ако искате.

# 99
За съжаление мен няма да ме има, чак към 4-ти ще се приберем. Но вие може да се разберете нещо, пък като се върна и аз ще се вкл Simple Smile

# 100
Хоп и аз в темичката!

Здравейте, мами   bouquet
Аз от скоро съм мама - вижда се в подписа ми. Ще се радвам ако ме включите към разходките и заедно обменяме опит и се радваме на дечицата ни!
Аз живея в Обеля 2, 253-ти блок.

# 101
Супер. Ще се запознаем като се прибера в Сф  Hug

# 102
Хоп и аз в темичката!

Здравейте, мами   bouquet
Аз от скоро съм мама - вижда се в подписа ми. Ще се радвам ако ме включите към разходките и заедно обменяме опит и се радваме на дечицата ни!
Аз живея в Обеля 2, 253-ти блок.

Еее, че ние сме съседи! Ние сме в 264 - ти.
Хайде Tsvetito като си дойде може да направим една голяма среща - бебета, по-малки, по-големи. Hug

# 103
Аааа, да не пропускаме и бременнните ни коремчета в темичката  Hug

# 104
Е, няма де! Аз май без да искам ги пропуснах коремчетата, макар, че ги мислех! Не ми се сърдете! Hug

Общи условия

Активация на акаунт