Раждане вкъщи - 3

• 46 753
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
  • WA, USA
Кюбит, по принцип проучвам как стоят нещата, защото в моят щат е нелегално да се ражда в къщи след цезарово, следователно е много трудно да се намери някой който да се навие да ти асистира. Акушерката, с която ще се срещам дойде от Тексас, където домашното раждане е супер нормално и има голям опит.
А за бременността, да бременна съм, не бя казвала на никой, защото съм само 5 седмица, има още много да извървя, но сега като пита Embarassed

# 556
Sipirumi, честито Simple Smile Лека бременност ти желая!

# 557
  • София
sipirumi, всичко най-прекрасно по пътя  bouquet!

# 558
  • Варна
Радвам се, че ни имаш доверието, за да се похвалиш.   Grinning Лека, спокойна бременност, хубаво раждане и здраво и умно детенце!   bouquet

# 559
Сипируми честито, мноооого се радвам. Вярвам, че ще успееш да имаш раждането, за което мечтаеш  Hug .
Би ли споделила повече за Тексаската акушерка?

# 560
Оооо, сипируми!  Hug
Извинявай, че те "принудих".  Embarassed Аз в началото също си мислех, че проучваш, но напоследък като се включи си помислих, че сигурно трябва да си бременна - така звучеше - а аз покрай моя проблем съм пропуснала да прочета, та реших да се уверя.  Flutter
Честито, радвам се за вас!  Heart Eyes Пожелавам ти страхотна, слънчева и безпроблемна бременност и прекрасно раждане, такова, каквото си го представяш.  Hug

# 561
сипируми, прекрасно!  Grinning
Варвам, че ще постигнеш мечтата си и ти желая много хубави моменти по пътя  Grinning

Тук вече се събраха няколко кандидати за ВБАК у дома, затова ще използвам да съобщя, че срещата на тази тема с Клер Лопринци в София ще бъде на 11 юни (четвъртък) от 16:00 в йога-студио Гаятри (повече инфо има в подписа ми). 

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 21:32 от Meg!

# 562
Здравейте всички!

Не съм писала от много време, но работа и учене и няма кога.

Сипируми,

Ще ги бутаме заедно догодина.  Аз съм малко по-напред от теб  Simple Smile, 22 седмица съм сега.  Ще си раждам обаче в болница, че първия път голям зор видях и ме е страх.  Не знаех, че в Ню Джърси е нелегално след цезарово да се ражда вкъщи.

Темичката обаче ще следя с интерес.

# 563
Dushica, и аз ще раждам в болница, но следя темата, защото има доста неща, които са приложими без значение къде ще раждаш.  Peace
А и се зареждам със спокойстве от тук.  Simple Smile
В моята болница имам условия да родя спокойно и без намеса, ако желая. Преди една седмица лежах там след като загубихме едното бебе и използвах момента да разпитам и да разуча и съм много доволна от това, което предлагат. Не говоря само за базата, а за обслужването и другите сървиси.

Колко "навътре" в НДж си? Сипируми ми е далеч. Аз съм в НЙ.

# 564
Тук вече се събраха няколко кандидати за ВБАК у дома, затова ще използвам да съобщя, че срещата на тази тема с Клер Лопринци в София ще бъде на 11 юни (четвъртък) от 16:00 в йога-студио Гаятри. 

welcome

Благодаря за информацията, там сме семейно.

# 565
  • ул. "Мечтание"
sipirumi, честито!   bouquet

Мег  Hug   bouquet И ние ще сме двамата с мъжа ми!

# 566
sipirumi Честито и от мен!   bouquet
Лека бременност и раждане с усмивка ти пожелавам! Simple Smile

# 567
  • WA, USA
Благодаря ви момичета!

Душица, честито и на теб! Аз скоро си мислех къде се изгуби.

# 568
Аз наистина се изгубих.  Но откакто почнах раабота, нямам време за форума.  Нищо, след три месеца ще съм съвсем свободна като изляза по майчинство и ще чета и пиша повече тук.

# 569
Аз наистина се изгубих.  Но откакто почнах раабота, нямам време за форума.  Нищо, след три месеца ще съм съвсем свободна като изляза по майчинство и ще чета и пиша повече тук.
И ти, и аз заети, та трябваше тук да се засечем, че да ти честитя.  Grinning Лека бременност и здраво бебче ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт