Удължаване на косата- 11

• 145 454
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
И винаги съм се чудила, на хората, които казват, че в тая жега, как коса. Ми ей така, казвам аз. Mr. Green
И аз така! Нося я и зиме, и лете. Не усещам голяма разлика. Чувствам се еднакво добре.

# 226
Точно от MakeupPro ми дадоха адреса за шиенето на собствен коса и там ми я направиха разхлабена. Затова си мисля,че и пристягането ще е по същия начин и пак ще се разбрида след няколко седмици.

# 227
А да знаете случайно къде мога да си занеса косата за пристягане на тресите. Моята коса е от 2 естествени плитки и я занесох да ми я направят на треси, обаче е взела да се разбридва и да се отпуска отгоре Cry Ако случайно знаете къде могат да я оправят,пишете;)

Не знам. Затова и имам 9 реда такива, абсолютно естествена коса, направи ми ги перукер, и отгоре се отпуснаха и така си седят. Носила съм ги 4-5месеца.

А можеш ли да ми изпратиш снимка на твоята коса, да видя отгоре шева, защото моят е доста странен Confused

# 228
момичета остана ми една коса  знам че не е мястото тук за това но при поръчката са ми обаркали цвета и ако някой иска коса дълга е 65см и е тамно русо на треса 145см не съм я пипала така си седи на тресата а на момичето за което беше косата порячах друга  ooooh! ooooh! голяма каша

# 229
момичета остана ми една коса  знам че не е мястото тук за това но при поръчката са ми обаркали цвета и ако някой иска коса дълга е 65см и е тамно русо на треса 145см не съм я пипала така си седи на тресата а на момичето за което беше косата порячах друга  ooooh! ooooh! голяма каша

не е носена така ли? колко пари? реми ли е, косата?

# 230
косата е реми има си и итикет не е слагана още си е на цяла треса не е скроена даже , давам я за 190лв ако те интересува по добре ми пиши  на лично за да ти дам скайпа си или имейла

# 231
А да знаете случайно къде мога да си занеса косата за пристягане на тресите. Моята коса е от 2 естествени плитки и я занесох да ми я направят на треси, обаче е взела да се разбридва и да се отпуска отгоре Cry Ако случайно знаете къде могат да я оправят,пишете;)
Не знам. Затова и имам 9 реда такива, абсолютно естествена коса, направи ми ги перукер, и отгоре се отпуснаха и така си седят. Носила съм ги 4-5месеца.
А можеш ли да ми изпратиш снимка на твоята коса, да видя отгоре шева, защото моят е доста странен Confused
Защо не си рекламирала косата, щеше да ти бъде притегната безплатно! Тове не е шев, косата се плете - тресира на ръка!

# 232
косата не се плете на ръка шиесе на спецялни машини шева се пристяга при самото шиене на косата  на по ситно става по стегнато

# 233
косата не се плете на ръка шиесе на спецялни машини шева се пристяга при самото шиене на косата  на по ситно става по стегнато
Аз съм професионален Перукер - Гримьор! Извинявай но знам малко по добре от теб как се правят или ще продаваш на краставичар краставици? Естествено че може да се зашият и на машина в случая обаче ние говорим за ръчно тресиране. А най стария начин си е ръчния затова се казва и тресиране. Ето и снимки как се тресира и петте вида треси. , , , , ,

# 234
извинявай ако съм те обидила аз имам една приятелка в лондон която има магазин за такива неща но тя си прави тресите на специална машина  с това се занимава от години . Просто незнаех че може да се прави и на ръка не съм искала да те обидя но като кажеш на ръка си представям 2 куку за плетене Joy

# 235
от картинките само едно не разбрах каде слагаш самата коса защото на машината си я държиш и си я разпределяш а при ръчното тресиране как е?

# 236
Моля, каже те ми колко най-къса може да бъде моята коса, за да мога да удължа с 30-40 см. Препоръчайте ми и салон и начин на удължаване. И дали след като сваля другата коса ще се наложи да изрежа доста от моята, за да има вид? Или това по-скоро зависи от качественото удължаване?! Благодаря предварително за помоща ви.   bouquet

# 237
от картинките само едно не разбрах каде слагаш самата коса защото на машината си я държиш и си я разпределяш а при ръчното тресиране как е?
Това са три конеца опънати между тези две дървени стойки и между тях се вплита косата! На долните снимки са показани различните начини на вплитане, косата ( вземат се около 20 - 40 косъма )се прекарва по този начин между трите конеца и накрая се избутва с нокът в ляво. При тресирането се губят около 2-3 см. от дължината на косата. Аз съм успявал по 25см. за половин час което е като рекорд. Най използваният метод е първият така нареченият - обикновено немско тресиране. Peace

# 238
мерси за обяснението за ръчното тресиране
Моля, каже те ми колко най-къса може да бъде моята коса, за да мога да удължа с 30-40 см. Препоръчайте ми и салон и начин на удължаване. И дали след като сваля другата коса ще се наложи да изрежа доста от моята, за да има вид? Или това по-скоро зависи от качественото удължаване?! Благодаря предварително за помоща ви.   bouquet
косата ти не е нужно да е много дълга за да я удължиш може да е и 5-7 см.  А що се отнася до рязането после зависи по какъв метод ще си одължиш косата аз съм на мнение че с клипсите е най- безвредно. А ако искаш постоянно да ти е на главата може би трябва да избереш шиене за лепенето нищо немога да кажа защото не съм пробвала . Ако косата се поддържа правилно няма да имаш проблем след като я махнеш

# 239
Аз 2 месеца ходих със зашита коса /3 реда/ и я махнах преди 2 седмици, не мисля ,че има някъква промяна от преди това моята коса /освен ,че е пораснала/ , не съм я подстригвала въобще след това . Може би паднаха няколко косъма в повече ,но не е нещо видимо.

Общи условия

Активация на акаунт