Удължаване на косата- 11

• 145 501
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
зашита коса съм имала и аз пада косата която поприцип е трябвало да си падне е може и някой друг косъм който се е заплел да падне наистина не е фатално

# 241
tedi-andreeva i miki3, много ви благодаря момичета!   bouquet  Аз всъщност искам да си удължа косата, само докато моята порасне, но да не я свалям. Малко съм с двете леви и няма да мога да си я поставям с клипсове.  Grinning Бихте ли ме посъветвали къде мога да се оставя в ръцете на специалист без това да се случи задължително в Дима Стил или Магама? Може и на ЛС.  Hug

# 242
 Thinking ами аз не съм от софия и незнам каде биха те направили добре може би miki3 ще каже нещичко по въпроса или някой друг който си е слагал шита коса

# 243
ще изглежда ли по-обемна косата ако си сложа коса на щипки с моята дължина???

# 244
ще изглежда ли по-обемна косата ако си сложа коса на щипки с моята дължина???
естествено

# 245
оууу супер супер озари ми деня  Hug Heart Eyes

питах, за да не стане ефект каска или шапка, да седи смешно  ooooh!

# 246
  • На черешатааа
Здравейте момичета.Нахлувам при  Вас с едно питане- някой поръчвал ли си е коса от нета- по точно ибей? И ако може отзиви.Благодаря предварително

# 247
Здравейте момичета.Нахлувам при  Вас с едно питане- някой поръчвал ли си е коса от нета- по точно ибей? И ако може отзиви.Благодаря предварително

Не, доколкото си спомням никой не е поръчвал коса от там.

# 248
  • На черешатааа

Благодаря

# 249

Благодаря

Ако ти сии поръчашш, дай отзиви после, че аз постоянно им се чудя.

# 250
  • На черешатааа
Ммм още им се чудя, но ако поръчам ще споделя впечатления   Grinning

# 251
аз съм си поръчвала преди време от там и дължината на тресата небеше толкова колкото пишеше и цвета който дойде беше съвсем друг от този който поръчах #Cussing out но за сметка на това пристигна бързо

# 252
аз съм си поръчвала преди време от там и дължината на тресата небеше толкова колкото пишеше и цвета който дойде беше съвсем друг от този който поръчах #Cussing out но за сметка на това пристигна бързо

В такъв случай трябваше да върнеш поръчката. Не би имало никакъв проблем.
Аз пазарувам от и-бей, и винаги ако си недоволен от нещо, пишеш и се връща и ти го заменят.Ако трябва и диспут отваряш.
Не знам тя кой и--бей гледа, от английският точно днес ми дойдоха два пратки, които ги изпратиха преди 2 дни. От Американският ми идват за поне 10дни.

# 253

Аз пазарувам от и-бей, и винаги ако си недоволен от нещо, пишеш и се връща и ти го заменят.Ако трябва и диспут отваряш.
Не знам тя кой и--бей гледа, от английският точно днес ми дойдоха два пратки, които ги изпратиха преди 2 дни. От Американският ми идват за поне 10дни.

как си поръчваш от английския и-бей не ти ли искат някъв клиентски номер или адрес в англия? може ли да си поръчваш от англ. ибей направо за БГ?

# 254

как си поръчваш от английския и-бей не ти ли искат някъв клиентски номер или адрес в англия? може ли да си поръчваш от англ. ибей направо за БГ?

Не, нищо по-различно не ми искат. Плащам с ПейПал, там си ми има адреса, името и т.н. Нещата си ги поръчвам направо за тук. Но не всички продавачи изпращат до Бг. Просто трябва да се проверява.Общо взето, каквото съм поискала го е имало до Бг.

Общи условия

Активация на акаунт