Удължаване на косата- 11

• 145 515
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря ти за бързия отговор  Peace

# 421
честита баба марта на всички!
Относно темата,вчера си взех нова коса,т.е я капарирах и утре ще си я взема,със щипки е,надявам се този път да имам късмет и да мога да се похваля с една хубава косичка.Момичето от салона ми гарантира че поне 1 година няма да има проблем с косата,а при налични проблеми тя щяла да си поеме отговорността,което  ми прозвуча мн добре. Crazy

# 422
Относно темата,вчера си взех нова коса,т.е я капарирах и утре ще си я взема,със щипки е,надявам се този път да имам късмет и да мога да се похваля с една хубава косичка.Момичето от салона ми гарантира че поне 1 година няма да има проблем с косата,а при налични проблеми тя щяла да си поеме отговорността,което  ми прозвуча мн добре. Crazy
честито, да си я носиш със здраве!

# 423
честито, да си я носиш със здраве!
благодаря!

# 424
Честит Осми март   bouquet
Да сте усмихнати, красиви и много щастливи  bouquet

От много време Ви чета, но нямам спомен дали съм писала в темата Laughing .. Аз от от 4-5 год. съм с удължена коса. Започнах с треса на клипси, после зашиване на редове, обикновенни капси и сега съм с капси със силикон вътре и кичури от естествена коса и съм безкрайно доволна.  Laughing
Да споделя все пак какво имам предвид Wink
Касите със силиконова обвивка отвътре са страхотни, косъма залепя, получава се един вид вакум и повярвайте ми няма мърдане кичура - косъм не пада!!! След обстойно търсене се оказа, че една такава капса струва 0,70 ст., в най-добрия случай може на 0,50 да се намери ... което не си е никак малко при положение че исках да сложа 200 и че след 3 месеца трябва да ги подменя ... за мой късмет ги намерих в Ибей - 1000 бр. за 13 $ с доставката Mr. Green До тук всичко супер. Сложих си кичури от две треси. Косата стана прекрасна. Но!!! ... Както винаги косъма от тресата тъй като е минал милион термични и химични обработни е съвсем различен от естествената коса което създава много грижи понякога ... краищата се заплитат, не стои жива и т.н И реших да си потърся 100% естествена коса. Пуснах си обяви в няколко сайта и така се сдобих със 65 см. естествена коса само отрязана на плитка, не е боядисвана или къдрена. Изрусих я и си я сложих. РОДИХ СЕ  Laughing ... след толкова години разправий с коси и фризьори най-после съм безкрайно доволна. Къпя се .. слагам малко пяна за обем и косата ми стои страхотно, без да се заплита, без да се дели и различава от моята, просто я чувствам жива.
Незнам дали някой от Вас е правил това, но горещо го препоръчвам Simple Smile

# 425
Ще ни покажеш ли снимка, моля тее.  Party

# 426
Честит Осми март   bouquet
Да сте усмихнати, красиви и много щастливи  bouquet

От много време Ви чета, но нямам спомен дали съм писала в темата Laughing .. Аз от от 4-5 год. съм с удължена коса. Започнах с треса на клипси, после зашиване на редове, обикновенни капси и сега съм с капси със силикон вътре и кичури от естествена коса и съм безкрайно доволна.  Laughing
Да споделя все пак какво имам предвид Wink
Касите със силиконова обвивка отвътре са страхотни, косъма залепя, получава се един вид вакум и повярвайте ми няма мърдане кичура - косъм не пада!!! След обстойно търсене се оказа, че една такава капса струва 0,70 ст., в най-добрия случай може на 0,50 да се намери ... което не си е никак малко при положение че исках да сложа 200 и че след 3 месеца трябва да ги подменя ... за мой късмет ги намерих в Ибей - 1000 бр. за 13 $ с доставката Mr. Green До тук всичко супер. Сложих си кичури от две треси. Косата стана прекрасна. Но!!! ... Както винаги косъма от тресата тъй като е минал милион термични и химични обработни е съвсем различен от естествената коса което създава много грижи понякога ... краищата се заплитат, не стои жива и т.н И реших да си потърся 100% естествена коса. Пуснах си обяви в няколко сайта и така се сдобих със 65 см. естествена коса само отрязана на плитка, не е боядисвана или къдрена. Изрусих я и си я сложих. РОДИХ СЕ  Laughing ... след толкова години разправий с коси и фризьори най-после съм безкрайно доволна. Къпя се .. слагам малко пяна за обем и косата ми стои страхотно, без да се заплита, без да се дели и различава от моята, просто я чувствам жива.
Незнам дали някой от Вас е правил това, но горещо го препоръчвам Simple Smile

Това ли са капсите мацко http://prettyzone.net/-extensions/221--.html

# 427
Здравейте, беше ми мн интересно да прочета това, което сте писали за удължаването на коси и реших и аз да се рег. Искам да попитам някои от вас ако има повече информация или знае нещо за промоциите на косите в магама (40см-280лв, 50см-320лв,60см-360лв) да пише, защото знам че там предлагат качествени коси.

# 428
В магама има и хубави и кофти коси. Само тези на Great lengths си заслужават, но се съмнявам да са на тези цени. Точно там съм виждала китайски метли за по 200 лв

# 429
Косата на промоция не е на Грейт лентс, и е на треси. Не мисля че е добра.

# 430
Мерси за бързия отговор, мисля май месец преди бала да ходя лично да ги видя

# 431
Здравейте момичета,
запалих се и аз по удължаването на косата покрай една позната.
Нейната е на един ред с едни шнолки се закача и ми се стори много лесно за слагане, а ефекта е страхотен. Купувана е от Магама и въпреки, че е на доста годинки е в перфектно състояние, след много боядисвания и третирания.

Чудех се дали някой е поръчвал от ebay и как точно се казват, тези които са на един ред?
Повечето, които намирам са от този тип , които ми се виждат доста по-сложни за закачане, ще ми е трудно с тях.

В БГ салоните са доста завишени цените, затова си мисля дори и да поръчам най-скъпите от ebay пак ще бъде по-добре оттук.

Моля да ме насочите какво точно да търся  Praynig

# 432
В интернет има доста добри предложения като цена.Един ред се нарича "треса"- слага се много лесно- вдигаш с шнола част от косата си, топираш и пръскаш с лак толкова кичура, колко щипки имаш и закачаш.Пускаш косата. Нищо сложно- моята е удължена с един ред ( около 10-15 см) , с 3 щипки съм -първо пръскам с лак и топирам един кичур на тила, закачал косата на средната щипка там, и после виждам къде да си направя другите 2 кичура. А моята коса доста бързо се скапа- краищата се накъсаха и цъфнаха.....

# 433
Moми4ета имам zапитване към теzи от вас ,които са си слагали ки4ури в Магама.Знам ,4е е доста обсъждано по темата ама аz пак да си питам.Та това,което ме интересува е колко време 6те иzкара косата при всекидневно иzправяне с пресата.Друго не6то,което силно ме интересува е дали цветовете на косата са добре подбрани така, 4е да не трябва да се боядисва.Аz съм със кистенява коса и полzвам такава на клипси,но ми е мн трудно да намеря цвят,който да пасва идеално към моята и дали теzи ки4ури са боядисвани преди да се предлагат на паzара ,понеже сам попадала на такива ,които след като се иzмият няколко пъти цвета иzбледнява.
Друго,друго... ...интересува ме дали косата стои жива след няколко месеца или zапо4ва да иzглежда суха и да не седи добре и накрая последен въпрос,вzимат ли пари zа поставането на ки4урите отделно или това влиzа в цената на косата.

# 434
във всеки поне еднозвезден фризьорски салон си имат нещо халка с 30-40 цвята кичури и така преценяват кой почти ти трябва..после поръчват ако нямат в наличност.....

Общи условия

Активация на акаунт