Удължаване на косата- 11

• 144 320
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Аз си купих от бг онлайн магазин- 1лв=1см, един двоен ред- но силиконовото покритие падна, взе да се заплита и се поускуба- та ми се иска да си пришия още един двоен ред...

# 616
Цитат
http://stores.ebay.co.uk/Jennys-hair-extensions?_rdc=1

по принцип ако идеш на 20" full head sets ще ти се покажат сетовете, но са по - скъпи с няколко паунда. Ако ги търсиш в търсачката просто като hair extensions  и си сложиш ограничение в цената до 25 паунда ще ти излязат на същия продавач но по 23.99 или нещо такова беше, не знам защо като гледам магазина им там е по - скъпо, а в търсачката има и по - евтини оферти на абсолютно същите сетове  newsm78 а може би са по евтини ако са на акция, а не buy it now. Разгледай Smile Иначе един сет няма да ти е достатъчен, ако си с къса коса. Или постоянно трябва да го връзваш я на плитка, я само отзад пуснато. Най - добре два Smile ако имаш въпроси, питай Smile в темата за удължителите пуснах и снимки.

ето това писах на една съфорумка, която ме попита на ЛС.

иначе за скубането - как така ще ми останат дупки в косата, това са просто едни щипки  newsm78 не е лепило  Laughing аз като си сложа клипсите, си стоят на мяясто но ако ги дръпна много рязко може би ще паднат, нормално е, но най - лошото което може да се случи е леко да те оскубят, в никой случай да ти отскубнат кичур  #Crazy иначе клипсите са много добри, силиконово покритие, много добре захващат. за падането на косми - нормално е, в началото когато го вземеш да паднат косми, които не са били хубаво закрепени за клипсите. Иначе след това, при добро третиране, няма да падат много. Естествено все се случва да паднат няколко косъма след къпане и ресане, но не е нещо фрапантно, и не се отразява на общия обем и външност.

# 617
Виждам, че тези които си посочила са 8 части - не е ли много трудно така да ги слагаш едно по едно?

# 618
Аз съм с два сета по 8 части, общо 16. Слагам ги за 5 минути, понякога и по - малко. Свалям ги за по малко от минута. Много е лесно, когато свикнеш и намериш своя начин как да ги подреждаш така, че навсякъде да има равномерно коса и да стои естествено.

# 619
bubka90  страхотно седят! Прекрасна коса Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes
Може ли да споделиш марката, да ги потърся.  Hug

# 620
дааа, виж малко по-нагоре поста ми на тази страница, пуснала съм линк към продавача в ибей  Grinning

# 621
Здравейте момичета!  Peace
Аз като може би най - незапозната цопвам в темата сигурно с най - баналния въпрос:

къде в София мога да разчитам на това да намеря хубава, естествена, дълга коса с клипси + като за първи път да ми я сложат и обяснят как стават нещата??

малко инфо: Искам удължаване само заради бала ми .. после сигурно ще се направя на френско каре ..  Peace
дължината на косата ми е някъде към 20 см под раменете и понеже предполагам, че няма да ми порастне още толкова да тогава прибягвам до удължаване и то с най - неувреждащия начин за косата ми?

ще се радвам ако някой ми обърне внимание .. newsm78

# 622
  • Sofia
А дали ще е прекалено нахално от моя страна да те помоля да снимаш само косата?  Embarassed

# 623
sapunci към мен ли е въпроса? ако да, няма проблеми, само пиши дали мен питаш Simple Smile

# 624
  • Sofia
Да, към теб беше въпроса. Много хубаво ти стои косата!  Flutter

# 625
за жалост мога само такава снимка да ти предоставя сега, защото снимам с телефона и той не прави хубави снимки...

http://i32.photobucket.com/albums/d47/Nemel/DSC00549.jpg
http://i32.photobucket.com/albums/d47/Nemel/DSC00548.jpg а така изглеждат клипсите

# 626
  • Sofia
Супер! Много ти благодаря. А това е един сет коса нали? Моята идея е малко да си удължа косата и да я сгъстя и ми се струва, че един сет от 10 парчета (Deluxe се води в сайта) ще ми стигне  newsm78

# 627
bubka90
Благодаря ти много! Разглеждам ги в момента  Hug
И аз мисля, че Делукс 15 инча ще е добре.

# 628
това са 2 сета по 8 парчета, нормален full head set. deluxe e с 2 парчета повече. Аз съм с много къса коса, и затова съм с 2 сета, с един няма как да стане да си я направиш да стои естествено, трябва постоянно да я носиш пусната само отзад или да я връзваш на плитка, или пусната на едното рамо само. Ако искаш да си сгъстиш и да си удължиш визуално само косата /така де твоята си има дължина/ deluxe  би трябвало да е достатъчен. Утре на светло ше ти снимам точно колко количество е един  сет deluxe, и ще ти покажа и как изглеждат двата ми сета по отделно като количество, за да прецениш Wink

Ibsena и за теб също ще пусна съответните снимки, за да видиш как изглежда като количество и да прецените и двете дали ви е достатъчно Simple Smile

# 629
Значи стигнах до този избор, който насочваш- 8 или 10 парчета:

http://cgi.ebay.co.uk/8-pcs-15-Clip-Human-Hair-Extensions-Medium … sh=item4153d29845

http://cgi.ebay.co.uk/Deluxe-20-Clip-Human-Hair-Extensions-Mediu … sh=item4153d29ed1

Бубка наистина ще ми е в помощ снимката утре! Благодаря ти пак   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт