Удължаване на косата- 11

• 144 277
  • 757
  •   1
Отговори
# 705

и аз питах, ама явно няма Sad

# 706
  • Sofia
Да и на мен вече не ми се отделят чак толкова много пари, това имам предвид нещо максимум до 300 лева ако може.  Rolling Eyes Обаче аз не искам изобщо да е примесена със синтетична, а да е 100 % човешка,това възможно ли е в ибей?
*sapunci* искаш да кажеш да си купя такава на кичури и някой да я направи на треса ли? става ли номера наистина?  Thinking
някой няма ли отзиви за www.-spam105-.com?
Не, не. Аз ще си взема тресите и ще ги пришия една за друга за да мога да ги освободя от хилядите щипки дето са им наслагали или ще взема една голяма 150см мисля, че беше и ще си я нарежа на няколко парчета  Rolling Eyes

# 707
Имам естествени треси от половин година и съм ги къпала на един месец горе-долу, НЕ ги третирам с никакви преси и маши, слагам от време на време балсам и маска.... но след последното къпане станаха ужасно заплетени и като ги сресах паднаха много косми....  Sad Някой да знае как да ги направя гладки като в началото? Нещо, което да им слагам за поддръжка?

# 708
Blondie_ трябвало е много отдавна да започнеш да и слагаш продукти, още от самото начало даже. Не знам какво точно се е случило с косата ти, но ми звучи като да има примеси със синтетична, щом толкова се е изтощила дори и без термична обработка. Купи си кристали и спрей за разресване, според мен това може и да спаси положението, ако не е прекалено зле, просто я третирай, като собствената си коса, че и повече хидратация и е нужна, защото все пак тя е отрязана и не получава натурално витамини, както собствената ти.    Simple Smile bouquet

# 709
  • Пловдив
И собствена не получава витамини...Самия косъм се изхранва докато е в луковицата, от там нататък е "мъртъв".
Според мен са те излъгали, че косата е естествена. Confused

# 710
И собствена не получава витамини...Самия косъм се изхранва докато е в луковицата, от там нататък е "мъртъв".
Според мен са те излъгали, че косата е естествена. Confused
ами за да проверя още в началото няколко кичури ги направих на маша и не изгоряха, а станаха букли като на нормална коса.  Дали това че е минала половин година и не й слагам нищо специално оказва влияние? Мия я на един месец, за да не се оплита много, слагам шампоан, балсам и понякога маска.... обаче дали нещо по-специално да й слагам?  Confused

# 711
Blondie_ както ти е казала p3t3to още от самото начало е трябвало да започнеш с грижите. Тресите не се омазняват и съответно изсъхват. Трябва постоянно подхранване. Кристалите и  термозащитните продукти са задължителни, предполагам, че я издухваш със сешоар, а той също изгаря косата.
Също да те питам каза, че падат много косми... от тресата ли падат или косъма се накъсва? Ако е от тресата те съветвам да я занесеш някъде на един шивач да и теглят още един шев, но ако косъма се накъсва, то тогава трябва да наблегнеш на подходящата козметика.
Още нещо се сетих.. когато миеш косата трябва да е по посока на косъма, задължително да поставяш маска и хубаво да разрешиш косата , за да може маската да се разнесе. Аз моята треса си я мия, когато мия и моята коса , 1 месец ми се струва много време ( освен ако  разбира не я слагаш 2-3 пъти в месеца)

# 712
Момичета, какво мислите за този сайт? Някои поръчвал ли е от там?

http://lushhairextensions.com/

# 713
Аз удължавам косата си от поне 5 години. Първите две с треси, една с капси и последните 2 пак с треси. Мога да кажа аз как се справих с накъсването и падането на косми. Пробвала съм това с зашиването, но не ми се видя много добро решение защото колкото и да е ситен шева все пак говорим за косъм и пак се "изслуваха. Аз си минах тресите от двете страни по шева със секундно лепило, не е "Капчица" а едно от тези които като исъхне и стои като гума. Вярвайте ми косъм не пада Wink Относно накъсването при ресането го намалих до абсолютен минимум с ресане на косата от долу нагоре. Измивам я без да я "мачкам",слагам маска, после кристали, подсушавам я малко със сушоар и започвам да разресвам отдолу нагоре. Като я среша я изсушавам изцяло.
Дано съм била полезна Simple Smile

А .. и още нещо Simple Smile .. не всички китайски коса са кофти! Преди месец си купих коса от Ибей - 7 парчета, 55 см, 100 гр. Поръчах я много светло руса, занесох я при фризьора ми, боядисахме я в пясъчко - пепеляво  русо, болята си хвана перфекно което ако имаше изкуствени примеси в тресата нямаше как да се получи. Нося я вече месец, в перфектно състояние е и то при положение че всеки вторник и петък я къпя, изправям я с преса или сешоар или я навивам с маша.

# 714
  • Sofia
Аз удължавам косата си от поне 5 години. Първите две с треси, една с капси и последните 2 пак с треси. Мога да кажа аз как се справих с накъсването и падането на косми. Пробвала съм това с зашиването, но не ми се видя много добро решение защото колкото и да е ситен шева все пак говорим за косъм и пак се "изслуваха. Аз си минах тресите от двете страни по шева със секундно лепило, не е "Капчица" а едно от тези които като исъхне и стои като гума. Вярвайте ми косъм не пада Wink Относно накъсването при ресането го намалих до абсолютен минимум с ресане на косата от долу нагоре. Измивам я без да я "мачкам",слагам маска, после кристали, подсушавам я малко със сушоар и започвам да разресвам отдолу нагоре. Като я среша я изсушавам изцяло.
Дано съм била полезна Simple Smile

А .. и още нещо Simple Smile .. не всички китайски коса са кофти! Преди месец си купих коса от Ибей - 7 парчета, 55 см, 100 гр. Поръчах я много светло руса, занесох я при фризьора ми, боядисахме я в пясъчко - пепеляво  русо, болята си хвана перфекно което ако имаше изкуствени примеси в тресата нямаше как да се получи. Нося я вече месец, в перфектно състояние е и то при положение че всеки вторник и петък я къпя, изправям я с преса или сешоар или я навивам с маша.
Ще дадеш ли линк от където я взе?  Hug

# 715
Здравейте, намерих един английски сайт http://www.cliphair.co.uk/ , пише, че доставката е безплатна, а косата 100% човешка. Може ли някой, който разбира повече да погледне за какво става въпрос и да каже дали си заслужава. Има избор на много цветове. И още нещо, кое е по-удобно сет от много части или една-две цели ленти?

# 716
Сега видях, пише че е индийска, уж европейската била много тънка и фина и не ставала за екстеншъни   Thinking така ли е?

# 717
  • Пловдив
Чак да не ставааа.....! Но да Индийската е по-плътна и здрава коса, след това мисля, че беше Азиатската и накрая Европейската.

# 718
Да, азиатската е по-плътна, но това също така означава, че при човек с тънък косъм тресите ще са със различна дебелина от основния косъм и няма да стоят толкова естествено колкото европейска коса. Евпропейската коса не че не става за треси, напротив, даже е много по-търсена, но предлагането е много по-малко и затова е много, много по-скъпа и много по-трудно се намира. Азиатската е по-евтина защото по религиозни причини много жени си пускат супер дълга коса и я отрязват и я даряват на храмове, после храмовете я препордават евтино защото на тях нищо не им струва и имат постоянен източник на коса.

freemind единствения начин някой да ит каже как е косата е да си купи и да я пробва Grinning на сайтовете всички снимки са хубави, всички обещават 100% реми естествена коса, но какво ще пристигне никой не знае - дали ще е напълно синтетика, дали ще е смеска, дали дори да е истинска, няма да се проскубе за отрицателно време ако е неправилно третирана, или е прекалено тънка и не може да прелее с нормалната коса и ис личи от километри че си с удължения....Освен ако нямаш пари за пръскане, хубаво е да купуваш или коса от сайт, от който някой друг е поръчал и ти е казал каква е била косата , и то след поне 3 месеца употреба, или наживо.  Със всичко останало просто рискуваш.

# 719
MissNellie, благодаря за изчерпателния отговор, аз съм с тънка коса и наистина ще се различава.

Общи условия

Активация на акаунт