Удължаване на косата- 11

• 144 315
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
момичета какво мислите за тази прическа тип кристина агилера с треси.... дали ще стане?

# 76
Ейййй djolii супер си.  bouquet Много мерси,че толкова бързо отговори. Ще пусна и снимки скоро, но както обикновено засега не ми е останало време. А ти твоята първия път, когато я ми ходи ли да ти показват в Магама или се справи сами4ка? BTW ти ли беше писала някъде назад по темите, че първата ти поддръжка е била чак на 8-я месец? Явно съм се впечатлила от периода, защото според мен само много добре гледана и глезена коса може да издържи толкова дълго.  Hug Нали и дават обикновено между 5-6 месеца.

Миличка,много се радвам за теб и ти пожелавам да си доволна като мен месеци наред!  Hug
Аз първия път ходих в Магама да ми я измият,защото нямах никаква представа как трябва да стане.Представях си че е много сложно,пък и за пръв път съм с толкова дълга коса и мислех че ще я оплета като кошница! Simple Smile
Да,на мен първата подръжка ми беше на 8-мия месец.Сложих косата декември и чак август си направих поправката.Първия път с Грейт Лентс се издържа повече месеци защото оригиналното лепило ,което си е по самите кичури,издържа повече.Ако не израстваше косата и спойките не слизаха надолу,може да издържи доста дълго време.Ако си забелязала спойките сега са ти много твърди като пластмаса, при поправката се слага друго лепило,което издържа до 6 месеца,но това не значи че не е добро.Естествено много зависи къде ще я направиш,защото в някой салони лепилото се разпада на 2-рия месец.Аз след първата поправка нямах никакви проблеми с лепилото,втората сега януари пак в Магама си я правих.За косата не се притеснявай,вече 1г и 2 мес не е мраднала и си е същата като в първия ден на слагането.Глезене на косата няма,шампоан,балсам,кристали и маска от време на време.В началото използвах продуктите на Магама които те си ги правят за удължена коса,но после минах на АЛЦИНА. Hug

# 77
Да ви кажа на третата ве4ер усещането за спане върху чакъл полека-лека взе да изчезва  Peace Сладурки това, което се чудих е какво правите като ходите на море или на басейн. Четох из нета, че трябва да се вдига на кокче - това ОК ама спокойно ли си влизате във водата в басейна/морето или слагате и шапка за плуване. Аз миналото лято бях на море на Халкидики и там така или иначе си ползвах шапка за плуване, защото водата е мнооооого солена, но въпреки това съм забелязала, че вода си влиза под шапката до към средата на задната част на главата, така че не е на 100% защитена.
Аааа и друго да не забравя. Четох, преди миене на косата да се слага 1:9 балсам:вода.Тоест смесва се, нанася се върху косата от средата към краищата на удълженията, изплаква се,шампоан и пак балсам. Уфф дали трябваше пак да се слага балсам или не  Thinking хмм. Вие как го правите Laughing После се суши със сешуар на топла ( не гореща) струя, като първо се изсушава откъм корените и после се продължава към корените.
 Flutter Ама съм като една он-лайн енциклопедия,а?
Хайде сега девойките, които по-разбират от мен и са били по-дълго време с удължени косички да споделят опита си, че аз засега съм на теория много добра, ама съм новобранец в практиката  Embarassed
Хейй djolii къдееееееее си сладурка  Simple Smile Поправи ме ако греша, че да не подведа някоя девойка  Wink

# 78
stardust299 здрасти!!!
Значи по въпроса ти за морето,аз миналата година бях за пръв път с косата на море и на плажа си я умотавах на кок или си я пъхах в сламената шапка.Не съм я мокрила умишлено в морето защото солената вода много вреди на косата и на твоята и на удължената,както всеки знае.Та аз така правех!Ако ти се падаше поправка преди морето,можеше да свалиш кичурите и като се върнеш да си направиш поправката.Това в случай че искаш да се мокриш без шапка за плуване.Иначе с такава шапка няма да ти се намокри цялата,може съвсем малко да ти влезе вода,което не мисля че ще е фатално!
По другия въпрос относно миенето на косата,остави това кво си чела,те не ти ли дадаха в Магама шампоан и балсам без да трябва да ги разреждаш и не ти ли обясниха какво да правиш?Нищо не се разрежда,важното е да ползваш продуктите които са ти дали, иначе миенето си е без разреждане.
За сушенето аз се суша с по-слаб сешоар като към спойките го държа по-далече само,иначе си е нормално сушене.Подсушавам я цялата със сешоара почти суха,слагам кристалите и разресвам постепенно от краищата към корените,после или си я издърпвам с четката или си я оставям чуплива.Много е важно да не лягаш с мокра коса,винаги си я изсушавай! Hug

# 79
Здравейте. Само минавам да ви информирам, че след първо миене косата си е все така хубава както и преди  Hug НИкакви заплитания към момента. Хмм мисля, че толкова почвам да си я харесвам, че вече си мисля, че се пристрастявам към нея.  Simple Smile
Ама хайде и вие пишете и споделяйте, че темата започна да умира нещо

# 80
Здравейте. Само минавам да ви информирам, че след първо миене косата си е все така хубава както и преди  Hug НИкакви заплитания към момента. Хмм мисля, че толкова почвам да си я харесвам, че вече си мисля, че се пристрастявам към нея.  Simple Smile
Ама хайде и вие пишете и споделяйте, че темата започна да умира нещо

Не се съмнявай в тази коса, с нея няма как да имаш проблеми! Hug

# 81
Здравейте,
Имам кичури от около 3 месеца, косата е на Биофарма, и към момента не съм имала никакви проблеми, дори обратното, косато е много жизена, но пък и полагам и доста грижи за поддръжката й .... ползвам техни продукти за удължени коси - маски, лосиони, задължително кристали при изсушаване...

# 82
от къде си си вzела тяхна коса полzвала съм техни продукти и съм много доволна но не zнаех 4е предлагат и коса

# 83
darinkata Биофарма нямаха ли магазин в Пловдив на Оборище мисля, че се казва6е улицата Thinking Те ли са? Иначе мисля, че някое от момичетата по-назад по темите беше казала, че също е с такава коса и е доволна. Дааа, 3 месеца според мен са си достатъчен период да се разбере дали е качествена една коса. А ти правиш ли и преса или маша. В смисъл тормозиш ли я с такова по-сериозно манипулиране или е предимно глезене  Grinning Grinning

# 84
Изушавам я с преса много често, на температура от 180 градуса, но задължително използвам някакъв продукт, най-често кристали. Щях да забравя:) адресът мисля е на бул. В. Левски.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 09:41 от darinkata

# 85
Уффф верно, че беше на Левски. Точно същия магазин имах в предвид. Те са вносители на Cristian of Roma. Аз редовно ги преслушвам като имам път към Пловдив. BTW от тях на скоро си взех много добър heat protector  за коса и би-фазен балсам без измиване против сплитане.

# 86
Здравейте, момичета Grinning  От една седмица съм с нова коса,имам прикачени около 140 кичура с кератин(ще приложа и снимка др. път) Wink Но,много ме сърби главата и не знам дали това е нормално,ако някой има идея моля да сподели Embarassed

# 87
По-скоро е нормално, ако са ти много близко до главата.

# 88
Притеснява ме да не е алергия от лепилото,на пък няма зачервена кожа или да се лющи..

# 89
Като израсте малко косата би трябвало да не те сърби.

Общи условия

Активация на акаунт