Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да продам косата си?
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да продам косата си?
-
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Методите за удължаване на косата включват кичури, пришиване, сплитване, лепенe с кератин, използване на метални или пластмасови пластини, ленти и щипки. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от личните предпочитания и типa коса. Методът за удължаване на косата с кичури включва прикрепване на изкуствени или естествени кичури към естествената коса с помощта на лепило, което се разтапя със специална машинка. Този метод е известен със своята дълготрайност и е подходящ за всички видове коса. При този метод за удължаване на косата, треси или кичури се пришиват към естествената коса. Този по-евтин метод може да причини механично увреждане на косата и ограничени възможности за прически. Съществуват няколко метода за удължаване на косата, включително капсулирани удължения, разширение с шев, лепенe, микро-пръстенно удължаване и други. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от предпочитанията на клиента и типa коса.
-
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
-
Виждат ли се кератиновите връзки при пуснати коси?
-
Може ли спането на кичурите да бъде удобно?
.И аз ще се напъхам в тази тема,да изкажа мойто мнение
От близо 6 години съм с удължена коса и съм пробвала доста варианта,на слагане .За мен няма по добро от тресите с пришиване .Един единствен път съм слагала кичури с лепене и то в чужбина в елитен салон и никога няма да повторя,много ми повлия на качеството на мойта коса.За качество за мен,са Дима стил 2 години не съм я сменяла и все още е в много добро състояние,никога нея свалям,освен като ми я вдигат,на 2 месеца ходя веднъж.Но смятам ,че само косата от ДИМА за слагането намерете друг салон
Цената тогава беше 250 евро 

Бихте ли ми казали дали се продават някъде бретони на щипки? Ако да къде?