Удължаване на косата- 11

• 144 258
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мацки и от мен  bouquet .И аз ще се напъхам в тази тема,да изкажа мойто мнение newsm10От близо 6 години съм с удължена коса и съм пробвала доста варианта,на слагане .За мен няма по добро от тресите с пришиване .Един единствен път съм слагала кичури с лепене и то в чужбина в елитен салон и никога няма да повторя,много ми повлия на качеството на мойта коса.За качество за мен,са Дима стил 2 години не съм я сменяла и все още е в много добро състояние,никога нея свалям,освен като ми я вдигат,на 2 месеца ходя веднъж.Но смятам ,че само косата от ДИМА за слагането намерете друг салон Laughing. неостанах доволна от обслужването WhistlingЦената тогава беше 250 евро

# 31
смених я ,защото исках по дълга ,а тази беше колкото моята

# 32
Здравейте, и аз се загледах по този сайт http://www.krasiva-kosa.com/ и се присъединявам към питането на hari_77 - някоя поръчвала ли е от там?  newsm78
Аз искам да си взема коса на щипки.
Моята коса е чуплива, затова искам да ви питам - ако си взема естествена, права коса ще може ли да се начупва и накъдря и дали къдриците са издържливи?
  bouquet

# 33
здравейте момичета,

искам да си купя клипси за кичурите, но в няколкото магазина за перуки и онлайн м-зини попаднах на такива с дължина 2.8 см
Трябват ми много по - малки например макс. 1 сантиметър - знаете ли от къде мога да намеря такива?

мерси в аванс   bouquet

# 34
здравейте
отскоро в салона,в който ходя предлагат прикачаване на коса.обясниха ми,че била естествена,качествена,видях я и наистина косата изглежда добре.
слага се с щипчици..казаха ми,че като я сложат можеш дълго време да не я махаш,може да се мие,обработва.
и все пак аз да ви попитам-като все пак е на щипки,има ли вариант докато я реша да падне,ако се дръпне да се откачи и така натататък.и удобно ли е с тези щипки,като спя да не ме боцкат?
съжалявам за глупавите въпроси..но ще съм благодарна на отговорите ви.

# 35
Има такава тема, но ще ти кажа на бързо. Можеш да спиш няколко дена с щипките, но по принцип няма смисал. Косата може да се слага и маха, когато искаш. И аз имам на щипки и я слагам понякога. В началото е малко трудно, но бързо се свиква. Мие се отделно, не докато ти е на главата! Не се реши, докато ти е на главата, прави го по добре като е свалена и я държиш хубаво за шевовете за да не се откъсне! А и косата няма нужда да се мие често!

# 36

Shocked
55см. е до дупето,ти до къде си искала?

# 37
ами 55 см не е до дупето а до кръста ,аз исках 70 см

# 38

Shocked
55см. е до дупето,ти до къде си искала?

Зависи колко е висока Wink
На мен и 65 не ми стигат до дупето а до кръста...

# 39
# 40
на снимките където съм с  черен суйман -сам с тази коса Wink Wink Wink Wink

# 41
миличка, голяма су сладурка. Косата ти изглежда добре, ама за съжаление съм блондинка. Стои ти страхотно и по-добре не си я давай за никакви пари.
Аз почти съм се навила да си сложа косичка следващата седмица, само да се поспра да пътувам и да отида до там, където съм решила да го направя. След това задължително ще се похваля.

# 42
Здравейте моми4тч !

Имам един въпрос към вас като специалистки в тази област Simple Smile Бихте ли ми казали дали се продават някъде бретони на щипки? Ако да къде?

Мерси! Hug

# 43
Здравейте моми4тч !

Имам един въпрос към вас като специалистки в тази област Simple Smile Бихте ли ми казали дали се продават някъде бретони на щипки? Ако да къде?

Мерси! Hug

В Магама. Hug

# 44
Благодаря !   Hug Ще отида до ги видя.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт