Удължаване на косата- 11

• 145 363
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета! Вече и аз съм косичка-купих си я от Олег от Make up Pro , а една сладурка-Инка от салон Диверсо във Варна (която също открих тук) ми я постави с капсички. Скоро ще пусна снимчици. А след малко отивам да я мия, стискайте ми палци.

# 106
да докладвам-изобщо не се заплете, лесно я измих, но това изсушаване е ужасно бавно... А какво правите в това врема-влагата ми разваля косата ужасно, да не говоря, ако ме навали newsm78

# 107
здр
някой удължавал ли си е коса в студио "поля" варна.......и доволлни ли останахте?
аз мисля там да си правя косата....с кичури..не на цели редове.Разбрах че с кичури е по здраво....

# 108
здр
някой удължавал ли си е коса в студио "поля" варна.......и доволлни ли останахте?
аз мисля там да си правя косата....с кичури..не на цели редове.Разбрах че с кичури е по здраво....

За първи път го чувам това студио.Къде се намира?

# 109
здр

За първи път го чувам това студио.Къде се намира?
на кра-кра се намира.....аз от доста време го знам.....добри отзиви има за него..но специално за удължаване на коса нищо не съм чувала

# 110
Уффф верно, че беше на Левски. Точно същия магазин имах в предвид. Те са вносители на Cristian of Roma. Аз редовно ги преслушвам като имам път към Пловдив. BTW от тях на скоро си взех много добър heat protector  за коса и би-фазен балсам без измиване против сплитане.

Абе мисля, че се бъркаш, защото Cristian of Roma е съвсем друга фирма, Биофарма са вносители и производители на козметика за коса, но не са дистрибутори newsm78.

# 111
Запис  bouquet
и едно въпросче........
Знае ли някой нещо за салон Екстраваганс?
Решила съм да си удължа косата с кичури,че ми омръзна с тези треси на шнолки
 newsm78 newsm78 newsm78

Имаш впредвид салона в Дружба 2 до 404 блок или греша?

# 112
да докладвам-изобщо не се заплете, лесно я измих, но това изсушаване е ужасно бавно... А какво правите в това врема-влагата ми разваля косата ужасно, да не говоря, ако ме навали newsm78

ПО-трудното измиване може би се дължи на това, че косата е обработена многократно със разни препарати, запечатващи косъма, за да не цъфти и да не се накъсва. Това води до малко по- трудното изсушаване според мен . Преди изсушаване можеш да използваш продукт, който запечатва косъма до следващото миене и не позволява влагата да го накъдри.

# 113
  • sofia
Запис  bouquet
и едно въпросче........
Знае ли някой нещо за салон Екстраваганс?
Решила съм да си удължа косата с кичури,че ми омръзна с тези треси на шнолки
 newsm78 newsm78 newsm78

Имаш впредвид салона в Дружба 2 до 404 блок или греша?

На Оборище 11

# 114
Zdraveite momicheta i az sum s uduljena kosa ot 7 god i 6te vi kaja moite vpe4etleniq.Bila sum s kapsi, s keratin, s durvesna smola, i s shita kosa! V momenta imam kosa na 6tipki! Za metodite na uduljavane za men shitata kosa , e nai -dobriq variant,no dobre za6itata a ne kakto v kvartalnite salon4eta gi 6iat,i samo deto temeto ne ti za6ivat. Otnosno ka4estvoto na kosite.. Nai -dobrata kosa koqto sum imala izdurja 2god i nqkolko meseca, vzeh q ot Exellent na Stamboliiski.Kosata be6e strahotna ,boqdisvah ia niakolko pati ,su6ah ia ,kudreh ia ,ma6i,presi ,nqmashe nikakuv problem. Estestveno beshe dosta skupa. V momenta sum s kosa zakupena ot ENVY na Stamboliiski pak i tozi salon go slagam v 4erniq spisuk na salonite.Ka4estvoto e ujasno..ne se lujete kosata e 4ista sintetika ,dori ne e aziatska, a mi izleze 560 lv za6toto slojih pove4e kosa.Otnosno kosata koqto se prodava masovo.....  Vseki koito prodava kosa kazva 4e 100% istinska i e evropeiska  #2gunfire #2gunfire #2gunfire idva mi da gi grumna vsi4ki razbira4i ve4e. Az samata pretendiram 4e sum vidqla dosta kosi,no ve4e ima takiva primesi koito i gram nqmam ideq kakvi sa,4e sa mnogo trudni za razpoznavane,izglejdat strahotni i sled nqkolko meseca stavat ujasni.Az sega pak iskam nova kosa no naistina neznam otkude da si vzema ve4e ka4estvena kosa na razumna cena. Tazi ot koqto bqh dovolna ,v momenta struva 1.400 lv i tova ne si zaslujava gram ve4e. Taka 4e macki ..spodelqite ako ima dovolni... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115
Мда всички търсят бързата печалба, и аз си търся хубава коса, но не се намира лесно, не ми се купуват боклуци вече... ELEKTRATA пиши на кирилица!

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 19:40 от MARANI

# 116
ELEKTRATA, много точно казано и за двата салона.

# 117
Преди доооста време бях писала в тази темичка за изкуствен бритон... Тогава никой не отговори да е чувал такова нещо  Sunglasses А тъй като сега явно сте по-добре информирани, бихте ли ми казали на каква цена са горе-долу и от къде може да се закупи  Hug Hug Hug

# 118
Преди доооста време бях писала в тази темичка за изкуствен бритон... Тогава никой не отговори да е чувал такова нещо  Sunglasses А тъй като сега явно сте по-добре информирани, бихте ли ми казали на каква цена са горе-долу и от къде може да се закупи  Hug Hug Hug

В Магама има от естествен косъм, ръчно шити, много гъсти и хубави,цената е 180лв.
Тони преди беше дала линк за бретони от ebay, там бяха по 10-20долара, но естествено не може да се сравнява нито качеството,нито дори външният вид.

# 119
Качеството найстина е проблем Sad Въпреки това, косата която нося в момента мога спокойно да я препоръчам. Купих я от Биофарма (Пловдив), мога да ви дам контакти - 032/909 808, купих я за 320 лв., дължината е 60 см., европейска обработка. Въпреки непрекъснатото термично третиране, косата е изключително жизнена Wink

Общи условия

Активация на акаунт