Удължаване на косата- 11

• 145 402
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Gwеn това ми е много познато, защото и аз минах по същия път. Уж отидох само да ми вземат връхчетата, а след това направо не можех да се понасям  #Cussing out Така ми и дойде и идеята за удължаване на косата. И аз първо минах през идеята за щипки, но после реших, 4е по-добре да е на кичури. Оттам пък дойде въпроса за салон и вид коса. Аз изчетох всичките теми по удължаване на коса и си стигнах до изводите, че:
Ако е от евтините коси в диапазон 200-400 лева скоро ще имам проблем отново. Повечето момичета във форума рано или късно се оплакваха от проблеми със заплитане.
На щипки няма да имам време да се занимавам всеки ден с махане и слагане
Накрая реших да изчакам да си събера пари и да си сложа кичури в Магама на Greath Lenhgts. Вече почти два месеца съм с тях и смея да твърдя, че не са мръднали. Дори сега косата ми стои много по-дълго време добре оформена след измиване и много по-малко време и отделям отколкото преди. Искам да подчертая, че това не е реклама, а лично мнение. Косата на Greath Lenghts наистина е много, много добра, но като всяко много качествено нещо струва и доста повече от другите коси. Аз също се притеснявах дали ще успеят да ми докарат моя цвят, но девойката която ми слага кичурите се справи перфектно. Признавам си, че ме удари в джоба цената, но след многото четене си бях взела решение да изчакам да събера пари и да си сложа най-доброто, за да не се ядосвам после отново
От друга страна съм чела, че косата на щипки е доста по-щадяща към твоята собствена коса, издържа по-дълго време, защото не си постоянно с нея и изискава по-малко специални грижи, така 4е и да не е кой знае какво качество, пак може да се окаже добро решение.
За съжаление не знам нищо за GIA и Callas салони. Според мен най-добре е да се поровиш повечко из темите назад, за да събереш повече информация както за начини на слагане, така и за салони. Назад в темите имаше доста мнения за доста салони. И на мен ми се искаше след като ме остригаха като магаре да сложа първата възможна коса на главата си, само и само да не се гледам с толкова къса коса, но след това се захванах с четене и не съжалих, че изчаках. Повярвай назад из темите има мнооооого изчерпателна и полезна информация, която си заслужава да се изчете  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Успех

# 151
Здравей,мерси за отговора.Ами аз прочетох последните три теми и стигнах до извода,че ако ще си слагам коса трябва да е в Магама.Защото ако си купя от интернет или отида в някой друг салон най-вероятно няма да стане добре и еднакъв цвят.Обаче още не съм решила със сигурност дали да го направя,защото на мен ми трябва за едно конкретно събитие,което ми предстои,а в ежедневието едва ли ще имам време да си я слагам.Просто вече през деня ще си ходя с вързана коса докато ми порасне. Sad И като изкуствената коса ми трябва за един ден не знам дали си струва да дам толкова пари.Не знам вече и аз..накрая никъде няма да ходя и това е. CloseА тези кичури,с които си ти как точно се закрепят и какво представлява подръжката им? Rolling Eyes

# 152
По въпроса за кератина много е важно къде го взимаш или къде ти лепят кичурите,защото само в така наречените "салончета" кератина издържа 1 месец, в качествен салон издържа 6 мес.,при мен е така вече 2 поправки и нямам проблеми.

Gwеn  защо не се разходиш до Магама или не звъннеш да ги разпиташ за тресите?Аз миналата седмица ги питах за една приятелка и ми казаха около 750лв мн хубава коса на треси, но има и по-евтина на около половината на тая цена, която взимали сега за баловете.
Кичурите са за постоянно и неможеш да ги сваляш, тъй като виждам че ти неискаш да я носиш непрекъснато. Hug

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 15:14 от djolii

# 153
Хахахах Gwen като те чета все едно чувам собствените си мисли  Hug И аз се клатушках между "отивам" и "никъде няма да ходя"
Както казва Djolii  закрепени са с кератин към много малки кичурчета от собствената коса. Поддръжката не е особено трудна. Просто се използват по специални щадящи шампоани и балсами и се внимава при работа със сешуар, маши и преси да не стопиш кератина. Отново назад в темите има инфо. Както казва Djolii по-добре стой настрани от разни салончета, които не работят с качествени материали. Права е и за това да се разходиш или да им звъннеш в Магама. Хем ще ти дадат информация от източника, хем може да ти предложат и нещо по-рзлично от коса на щипки

# 154
Здравейте момчета
реших да се удължа косата спряла съм се на варианта шиене
имам едно въпросче обаче взимали ли сте коса от тези сайтове и ако сте какво ви е мнението
п.с безмислено ми е да давам 30% -40% надценка на косата при фризьори , при наличие ,че мога да взема на стандартната цена, за магама и дима стил съм твърдо против от гледната точка че не ми се дават 1200-1500лв , а другата им коса е с почти същото качество като другите
та ето ги сайтовете :
http://www.hairextension.bg/?step=module_action&modname=pric … mp;product_cat=77
http://krasiva-kosa.com/products.php?category_id=48
http://angelhair.free.bg/Extend%201.html
http://www.-spam088-.com/product.php?id=1152&company_id=14&a … amp;subcat_id=167
http://zoom.bg/kosa
http://www.hairbg.com/prices.php

# 155
  • Враца
Здравей bbbbbb, аз бях задала преди няколко страници въпроса,  дали някой е взимал от сайта зоом - никой не ми отговори, предполагам защото не са. Аз мисля да поръчам от него и след няколко дена ще ти дам отговор  Peace

# 156
Да, от зоом така се случва с косата. Оказва се че е рядка и трябват два комплекта. Освен това мацката предалага сама да я направи на редове, да зашие фибите и т.н. и излиза сумати пари, които не си заслушава за косата. Стискам ти палци да я продадеш и да се отървеш по-бързо от нея.И още мога да пиша, ама няма смисъл. Просто си е подвеждаща рекламата, която е пуснала жената която ги продава.

# 157
  • Враца
Да, от зоом така се случва с косата. Оказва се че е рядка и трябват два комплекта. Освен това мацката предалага сама да я направи на редове, да зашие фибите и т.н. и излиза сумати пари, които не си заслушава за косата. Стискам ти палци да я продадеш и да се отървеш по-бързо от нея.И още мога да пиша, ама няма смисъл. Просто си е подвеждаща рекламата, която е пуснала жената която ги продава.

Казах и го и на нея тя ми каза че съм единствената и не доволна клиентка  Shocked , на което разбира се не се съгласих  Mr. Green Рекламата наистина е подвеждаща за съжаление. Честно казано мисля че и от нея ще мога да си взема парите, но не знам дали си заслужава да хабя излишни нерви за това. Със сигурност биха ми обърнали внимание от защита на потребителя, но имам прекалено много работа за да се занимавам и с това.

# 158
  • sofia
Днес ходих до BONO HAIR SHOP да разгледам косите.Видяха ми се доста добри и съм решила да си взема.Някой да има отзиви за там? newsm78.Това са същите коси,като в Пловдив в Биофарма

# 159
  • в белята
Момичета само не се сърдете за въпросите   bouquet.Започнах да ви чета ама  малката не ми оставя време  Embarassed.Реших ,че ще си сложа коса на щипки и имам следната оферта два тройни реда за 300 лв..... newsm78. Убедена съм ,че косата не е от най-доброто качество ,ама като ще се слага от време на време и то в салона дано издържи повече.И тук идва проблема........ останали са само цветове ,които не са ми любими ,а до зареждането от Англия има бая време ,а аз съм решила в неделя да съм с нея.Дали не може да се боядиса?Мойта коса няма грам боя по нея така че да се направят двете коси еднакъв цвят ,който ми харесва?На фризьора май не му се занимава да боядисва.Да уточня не искам рус цвят,а тъмно кафяво към черно, а той има с червен отенък.

# 160
Tи нали си плащаш, как не му се занимава? А иначе ако косата е истинска няма проблем да се боядиса. Изключение правят някои коси, които имат нещо като "заключен цвят". Те не се подават на боядисване. Не знам как да го обясня, но съм го чувала от фризьори.

# 161
Днес ходих до BONO HAIR SHOP да разгледам косите.Видяха ми се доста добри и съм решила да си взема.Някой да има отзиви за там? newsm78.Това са същите коси,като в Пловдив в Биофарма

Боно е супер, много е кадърен с косите, от много време се занимава с това нещо. Приятелки са си слагали коса при него още докато беше в Пловдив и са много доволни.  Peace

# 162
Момичета само не се сърдете за въпросите   bouquet.Започнах да ви чета ама  малката не ми оставя време  Embarassed.Реших ,че ще си сложа коса на щипки и имам следната оферта два тройни реда за 300 лв..... newsm78. Убедена съм ,че косата не е от най-доброто качество ,ама като ще се слага от време на време и то в салона дано издържи повече.И тук идва проблема........ останали са само цветове ,които не са ми любими ,а до зареждането от Англия има бая време ,а аз съм решила в неделя да съм с нея.Дали не може да се боядиса?Мойта коса няма грам боя по нея така че да се направят двете коси еднакъв цвят ,който ми харесва?На фризьора май не му се занимава да боядисва.Да уточня не искам рус цвят,а тъмно кафяво към черно, а той има с червен отенък.

Няма проблем да се боядиса косата, в какъвто ти искаш цвят стига по- голямата част да е истинска в състава й, за да не се увреди. Jaquie  е права има такова нещо като заключен цвят, то е при по- ниският клас коси, направено е за да се запази максимално дълго време косата, докато при боядисване косъма се отваря и съответно по- изкуствена коса би станала на нищо.

# 163
Здравеите момичета,като чета форума просто немога да се здържа, затова не искам да правя реклама но ако искате хубава качествена коса и гъста,просто отидете при Мая,тя внася коса от европа и се занимава с това от години, а сега внася 100% човешка коса разкошна е и е на 3 пъти по ниска цена от цените на Дима и Магама, няма да пиша кординати те на Мая за да не си помислите че и правя реклама, но аз си взимам коса от нея и съм страшно доволна. има неини обяви потърсете и вижте за какво става вапрос.Успех   

# 164
Здравеите момичета,като чета форума просто немога да се здържа, затова не искам да правя реклама но ако искате хубава качествена коса и гъста,просто отидете при Мая,тя внася коса от европа и се занимава с това от години, а сега внася 100% човешка коса разкошна е и е на 3 пъти по ниска цена от цените на Дима и Магама, няма да пиша кординати те на Мая за да не си помислите че и правя реклама, но аз си взимам коса от нея и съм страшно доволна. има неини обяви потърсете и вижте за какво става вапрос.Успех   

Аз си мисля на каква цена взимаш косите? Ако е под 800-1000 лв. се съмнявам да е 100 % естествена...

Общи условия

Активация на акаунт