Удължаване на косата- 11

• 145 412
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Здравеите момичета,като чета форума просто немога да се здържа, затова не искам да правя реклама но ако искате хубава качествена коса и гъста,просто отидете при Мая,тя внася коса от европа и се занимава с това от години, а сега внася 100% човешка коса разкошна е и е на 3 пъти по ниска цена от цените на Дима и Магама, няма да пиша кординати те на Мая за да не си помислите че и правя реклама, но аз си взимам коса от нея и съм страшно доволна. има неини обяви потърсете и вижте за какво става вапрос.Успех   

Аз си мисля на каква цена взимаш косите? Ако е под 800-1000 лв. се съмнявам да е 100 % естествена...

На въпросната Мая има обяви на хиляди места, случайно съм попадала от разни препратки по сайтове и форуми.Та цената й е около 350-400лв. Laughing

# 166
Здравеите момичета,като чета форума просто немога да се здържа, затова не искам да правя реклама но ако искате хубава качествена коса и гъста,просто отидете при Мая,тя внася коса от европа и се занимава с това от години, а сега внася 100% човешка коса разкошна е и е на 3 пъти по ниска цена от цените на Дима и Магама, няма да пиша кординати те на Мая за да не си помислите че и правя реклама, но аз си взимам коса от нея и съм страшно доволна. има неини обяви потърсете и вижте за какво става вапрос.Успех   

Аз си мисля на каква цена взимаш косите? Ако е под 800-1000 лв. се съмнявам да е 100 % естествена...

На въпросната Мая има обяви на хиляди места, случайно съм попадала от разни препратки по сайтове и форуми.Та цената й е около 350-400лв. Laughing

Joy

# 167
имам въпросче: замислям се дали да не взема да си удължа косата с щипки /клипс/, но не мога да разбера , гледам по сайтовете 50 см 250 лв /например/, това за цялата глава ли е или отделни кичури и трябва да си купя няколко, за да стои нормално и естествено? Извинявам се за тъпия въпрос ама наистина не схванах  Rolling Eyes

И също можете ли да ми препоръчате откъде да си взема нещо по - качествено, което ще издържи по - дълго време, но да не е 700 - 1000 лева о.О имам приятелки, които са с удължени коси за по 250 - 300 лв, стоят добре, на пипане са добре, но не съм запозната... а гледам че тук има доста опит, та ако може някой да ми помогне...  Embarassed

и само за информация: горе долу колко издържа косата на клипс и неудобна ли е за носене?

# 168
  • sofia
Днес ходих до BONO HAIR SHOP да разгледам косите.Видяха ми се доста добри и съм решила да си взема.Някой да има отзиви за там? newsm78.Това са същите коси,като в Пловдив в Биофарма

Боно е супер, много е кадърен с косите, от много време се занимава с това нещо. Приятелки са си слагали коса при него още докато беше в Пловдив и са много доволни.  Peace

В БОНО цената е 450лв за 50см коса с поставянето,а кичурите май бяха 5лв бр.
Имам още малко време да се почудя newsm78....а за косите от ЕКСТЕНД какво ще кажете?
Рошавка вие започнахте ли да слагате коси?
Преди време си вземах коса на Ревлон,но я подарих и не знам дали са хубави
Взимала съм коса и от OPTIMA,за цената си никак не е зле(все още я имам и нищо и няма),но нали пари трябва да се харчат Joy

Щях да забрявя! И кичури в Магама съм слагала преди години,косата беше супер,но и тя се оплиташе,носих ги 5 месеца и ми омръзнаха,но още ми стоят в шкафа Joy

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 15:01 от kafeto

# 169
5лв кичура??? че то в Магама са по толкова на Racoon косите. Mr. Green
И в крайна сметка косата Боно и Биофарма едни и същи ли са? Tired

# 170
  • sofia
Вече и в Магама няма такива по 5лв,онзи ден бях там и ги гледах,а и тресите им не ме впечатлиха,много рехави...
А косите от Боно и Биофарма са на So.Cap и не знам с какво качество са,нямам опит с тях

# 171
Днес ходих до BONO HAIR SHOP да разгледам косите.Видяха ми се доста добри и съм решила да си взема.Някой да има отзиви за там? newsm78.Това са същите коси,като в Пловдив в Биофарма

Боно е супер, много е кадърен с косите, от много време се занимава с това нещо. Приятелки са си слагали коса при него още докато беше в Пловдив и са много доволни.  Peace

Имам още малко време да се почудя newsm78....а за косите от ЕКСТЕНД какво ще кажете?
Взимала съм коса и от OPTIMA,за цената си никак не е зле(все още я имам и нищо и няма),но нали пари трябва да се харчат Joy

При Боно цената е висока, но качеството на косите е добро като цяло, те са от Биофармата.
За Екстенд нямам идея, имат доста салони, които работят с тях, но цената не ми е известна.
В салона засега сме още само със треси на клипс, ти шита ли искаше? Peace

# 172
Вече и в Магама няма такива по 5лв,онзи ден бях там и ги гледах,а и тресите им не ме впечатлиха,много рехави...

Не говоря за тресите им, самите те не харесват и не препоръчват този метод.

# 173
  • sofia

Кичурите са над 7,8лв Racoon 50см коса,а аз имам тяхна коса,но е къса 30-35см и не ме устройва.а пък и 3лв за поставяне си е почни обирджийство.
А аз и в момента съм с кичури,още малко ще ги понося и ще ги махна

# 174
  • sofia

При Боно цената е висока, но качеството на косите е добро като цяло, те са от Биофармата.
За Екстенд нямам идея, имат доста салони, които работят с тях, но цената не ми е известна.
В салона засега сме още само със треси на клипс, ти шита ли искаше? Peace

По-лесно ми е постоянно поставена,че сутрин не ми се разправя..Много съм туткава Joy

# 175

Кичурите са над 7,8лв Racoon 50см коса,а аз имам тяхна коса,но е къса 30-35см и не ме устройва.а пък и 3лв за поставяне си е почни обирджийство.
А аз и в момента съм с кичури,още малко ще ги понося и ще ги махна

Над 7,8 лева не е Racoon,а са кичурите на Great Lenghts . Аз бях с такива. Косата ми излезна около 1200лв, за 50см дължина. Но цените сега са по-високи и излиза към 1500. Цената за поставяне от 3лв на кичур е когато косата не е тяхна. Когато кичурите са Racoon или Great Lenghts в цената на един кичур е включено и поставянето им.

Кичури Great Lengths 1бр./40см 7.40 лв.
Кичури Great Lengths 1бр./50см 8.40 лв.
Кичури Great Lengths 1бр./60см 9.60 лв.

Кичури RACOON 1бр/35см 3.50 лв.
Кичури RACOON 1бр/50см 5 лв.

# 176
  • sofia

[/quote]

Над 7,8 лева не е Racoon,а са кичурите на Great Lenghts . Аз бях с такива. Косата ми излезна около 1200лв, за 50см дължина. Но цените сега са по-високи и излиза към 1500. Цената за поставяне от 3лв на кичур е когато косата не е тяхна. Когато кичурите са Racoon или Great Lenghts в цената на един кичур е включено и поставянето им.

Кичури Great Lengths 1бр./40см 7.40 лв.
Кичури Great Lengths 1бр./50см 8.40 лв.
Кичури Great Lengths 1бр./60см 9.60 лв.

Кичури RACOON 1бр/35см 3.50 лв.
Кичури RACOON 1бр/50см 5 лв.

[/quote]

Това са много  стари цени

# 177
Не знам колко са стари, ама тука има няколко момичета с коса от там, и бяха на тия цени. Моя състудентка се направи преди месец и нещо също с Great Lengths от 50см и беше на тая цена. Peace

# 178
  • sofia
Не споря,но преди месец и половина им се обаждах точно по този повод,а онзи ден дори ходих до там и няма такава цена...Дано аз да не съм права,но това е последното,което съм проверила там

# 179
ззапис да следя и почвам да изчитам страниците назад.
Hug
Нищо особено не си изтървала.
Ти да няма пак да слагаш коса?
Аз ако слагам ще е треси,но имам няколко съображения.
Първото е,че на всяко миене на косата съм с различен цвят, понеже се боядисвам в "патладжан". Тоест няма как да докарам двете коси в един тон.  Tired

Второто е,че лятото ... малко ще ми е топличко с нея.  Rolling Eyes

Ако имаш идея по първия проблем, може да ми я споделиш. А ако и в скайп влезеш този месец,направо цена няма да имаш.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт