Удължаване на косата- 11

• 145 416
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Joy Joy За скайпа се смея. После ще влезна, и ще ти драсна. Hug
Това с цвета си е сериозен проблем обаче, и едва ли мога да дам съвет. Освен да спреш да се правиш патладжан, което май не е вариянт. Mr. Green
Аз тоя месец съм обещала да си взимам коса, ама ще са треси тоя път, с фиби.

# 181
Преди малко видях една мацка с дъъълга коса на кичури, качи се да кара страхотно БМВ и така ми приличаше на теееб.  Simple Smile

Не,няма да спра да се правя патладжан понеже освен ,че страшно много ме кефи, леля ми се върна от Италия преди 10 дни и каза, че е абсолютен хит там. Така че няма да спрааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  а и толкова време се борих с черното...

# 182
Здравейте момичета Simple Smile Аз си сложих в началото на март кичури 40 см на Greath Lenghts в Магама и цената беше 8.00 лева на кичур.

# 183
Здравейте момичета!Искам да споделя моят житейски опит за удължаване на косата ми.Досега съм си слагала два пъти,като и двата пъти съм си слагала коса на кичури,като мисля че бяха с кератин. Първата си коса държах 3  месеца и пооловина,след това направих почивка 1 месец и пак си сложих,но не от същата коса ,а от друг вид.От първата си коса бях останала доволна,с изключение на това че мн се скубеше косата ,като без да се нарушава самата връзка.тя ми излезе  600 лв-150 кичура.От втората си коса останах много разочаровна,т.к. взеха да падат цели кичури още на 2 седмица,получих и алергия от лепилото което се ронеше като пърхут.За нея бях платила 750 лв-150 кичура.Така и не разбрах на какво се дължеше това.Не е подражката ,защото си я поддържах по същия начин,както и първата си коса.Каква е разликата между кератина и ракуна?Нормално ли е ако усещам някакво скубане от страна на кичурите.

# 184
Не е нормално да усещаш скубане на косата.Или пък да ти се рони лепилото, кичуро да падат и т.н.Аз моята коса й направих поправка чак на 10-ят месец и нито лепилото беше омекнало, нито имах паднал кичур.И двете неща означават некачествени материали, и некачествено поставяне.

# 185
  • Mонтана
Преди малко видях една мацка с дъъълга коса на кичури, качи се да кара страхотно БМВ и така ми приличаше на теееб.  Simple Smile

Не,няма да спра да се правя патладжан понеже освен ,че страшно много ме кефи, леля ми се върна от Италия преди 10 дни и каза, че е абсолютен хит там. Така че няма да спрааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  а и толкова време се борих с черното...
може ли снимка да видя какъв ти е цвета.аз съм с 4ерна боя и се 4удя как да я променя,ти как успя?

# 186

може ли снимка да видя какъв ти е цвета.аз съм с 4ерна боя и се 4удя как да я променя,ти как успя?

3 пъти пране на косата, 1 път изрусяване със супра, после кафяво,не се харесах и сега патладжан.  Crazy

# 187
Не споря,но преди месец и половина им се обаждах точно по този повод,а онзи ден дори ходих до там и няма такава цена...Дано аз да не съм права,но това е последното,което съм проверила там

Цените в Магама на  Great Lengths са -Кичури Great Lengths 1бр./40см 7.90 лв. ,Кичури Great Lengths 1бр./50см 9.80 лв.
Поне от от 1г и 4 мес ги знам със сигурност, имам 1 път поставяне на кичурите и 2 поправки,така че това са цените от тогава твърдо!

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 00:10 от djolii

# 188
zdraveite
az sam nova tyk i iskam da vi pitam nqkoi i dryg vapros
1.Znachi v momenta sam izvan Bg i mislia liatoto kato se varna da si sloja kosa.Iskax da pitam dali niakoi e ot Xaskovo i dali moje da mi preporacha salon tam.
2.Kosata az li triabva da si ia zakypia ili v salona te shte mi ia prodadat
3.Kolko gore doly izliza slaganeto na kosa okolo 50-55cm dalga

# 189
Здравейте, прочетох всичко дотук включително и доста от старите теми и имама въпрос.
 Тъй като искам да си удължа косата, но не мога да дам повече от 300 до 500лв за това, ще ме посъветвате ли къде мога да го направя и колко ще ми излезе това удоволствие? А ще се отнася до дължината искам де е горе/долу до кръста. И ако може да ми кажете кой е най-добрия начин за удължаване на косата... И разбира се някой салон в София, където да ми сложата косата. А и място от където да си я купя косата или в салона да я има..????  А-а-а забравих косата ми е черна и права.
Ще чакам за отговор  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 190
6tom ne si v Bulgariq  kupi si q ot tam kudeto si
az v momenta jiveq v Germaniq i tuk kosata e dosta e po evtina i sus snosno ka4estvo
i razbira se vsi4ko zavisi ot tova kolko pari si gotova da dade6

# 191
от бая време ми беше мерак и най-накрая от няколко дни и аз си имам допълнителна косица. Laughing Laughing Laughing
косата е с щипки,но откакто ми я сложиха преди 3 дни не съм я махала./ама след малко я свалям вече Mr. Green/
60 см беше дълга,малко я подстригах,но пак е почти до кръста.тресата беше 120 см,на 4 пласта ми я направиха.
косата е естествена,бразилска,мисля.
излезе ми с боядисването и щипките 320лв.
не знам колко е качествена,ще си проличи по-нататък,но важното е,че изглежда добре,слива се с моята,пък и доста ми отива. nuts
като че ли обаче ми идва мааалко рядка някак си.. Mr. Greenискам да попитам,ако след време си взема още една такава треса може ли да се добави към тази?

# 192
  • Бургас
Тези дни имах абсолвентски бал.Бях с коса до кръста, черна Party..6 малки редчета,с клипси,незнам дали правилно го обясних Crazy,изкуствена..55лв си ги взех..нямам думи колко естествено и добре стои...взех я майтап..не очаквам доживотна гаранция за нея..след партито я свалих,сресах отделните редички и ги напръсках с един спрей на глис кюр(приятно ухае) и си я прибрах пак в пликчето..до следващото носене когато ми хрумне Crazy

# 193
искам съвет за козметиката, която позвате за удължените коси, аз все не мога да улуча подходящите

# 194
искам съвет за козметиката, която позвате за удължените коси, аз все не мога да улуча подходящите

Кюн имат много добра серия за удължени коси, пуснаха я тази година.

Общи условия

Активация на акаунт