Удължаване на косата- 11

• 145 442
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
искам съвет за козметиката, която позвате за удължените коси, аз все не мога да улуча подходящите

Кюн имат много добра серия за удължени коси, пуснаха я тази година.

[/quote

Благодаря за бързия отговор

# 196
искам съвет за козметиката, която позвате за удължените коси, аз все не мога да улуча подходящите

[/quote

Благодаря за бързия отговор

Няма проблем Simple Smile Като имам малко свободно време винаги се подвизавам наоколо за съвет хе хе Simple Smile

# 197
off taq pa sakun nqkoi da ne e na tvoito mnenie za pur6ivite kosi na magama i vednaga ska4a6 kato ujilena 4ak mi pisna da ti 4eta edni i su6tite postove
golqma rabota 4e nqkoi pusnal mnenie za extend ako stava vupros reklama tuka vinagi moje da se napravi po vsqkakuv na4in

# 198
Наминавам да ви видя как сте, че отдавна не съм се мяркала:) Пък то почти стана време да махам косата, че много жега братче.

# 199
здравейте имам две коси и ми трябва някой който да ми я ушие, говорих с Магама какво ще кажете, ако познавате някой добър фризьор ,

благодаря

# 200
Здравейте! Чета темичките ви с удоволствие и мога да кажа че се зарибих да си сложа косичка и аз! И искам да попитам някой от вас дали може да ми препоръча къде във Велико Търново мога да си намеря коса на клипси(с щипките където е)...магазин,фризьорски салон,каквото и да е! Ако има някой вещ по този въпрос ще съм благодарна! Simple Smile Поздрави!

# 201
Здравейте! Чета темичките ви с удоволствие и мога да кажа че се зарибих да си сложа косичка и аз! И искам да попитам някой от вас дали може да ми препоръча къде във Велико Търново мога да си намеря коса на клипси(с щипките където е)...магазин,фризьорски салон,каквото и да е! Ако има някой вещ по този въпрос ще съм благодарна! Simple Smile Поздрави!

зависи каква коса искаш, и колко си готова да дадеш
аз мога да ти намеря коса за около 200-240 лв  мн хубава дължина 50-55 см, а във Велико Търново продават в един магазин на бул. Васил Левски след паметника Левски по посока пазара, в един магазин за аксесоари за коса, там има опашки и коси, но те са изкуствени. Можеш да провериш. Ако искаш да ми пишеш за косата, която мога да ти намеря на скайп-  narin_26

# 202

Знаеш ли къде в София предлагат тези продукти,някой магазин?

# 203
Здравейте, чета форума от известно време и май вече и аз ще си сложа коса Simple Smile Мисля да е Great Lengths в Магама. Поддръжката на колко време се прави? Ако се носи вдигната косата, примерно на опашка, личат ли си спойките? Гледах няколко стотин клипа за това как я слагат и ми изглежда почти незабележимо, но за всеки случай да попитам и вас, понеже имате опит. Пък не ми се иска да я сложа, после нещо да се разочаровам и да я свалям веднага.....

# 204
здравейте,
имам руси кичури за удължаване на коса, които искам да боядисам в  синьо.

знаете ли марка бои за коса които предлагат такива цветове и къде мога да ги намеря?
проврих в няколко козметики в квартала, но никъде няма...

# 205
В каталог на Крамер съм виждала синьо Simple Smile Мисля, че и Алфарапф също, но не съм много сигурна  Hug

# 206
mersi milavanila  Hug

# 207
Здравейте, чета форума от известно време и май вече и аз ще си сложа коса Simple Smile Мисля да е Great Lengths в Магама. Поддръжката на колко време се прави? Ако се носи вдигната косата, примерно на опашка, личат ли си спойките? Гледах няколко стотин клипа за това как я слагат и ми изглежда почти незабележимо, но за всеки случай да попитам и вас, понеже имате опит. Пък не ми се иска да я сложа, после нещо да се разочаровам и да я свалям веднага.....

Здрасти Малина. Аз съм с кичури Greath Lenghts с кератинови спойки, слагани в Магама. Поддръжката се прави на 6 месеца, но две от момичетата във форума, които са със същите кичури са си правили поддръжка на повече месеци. Ако се носи вдигната на опашка косата спойките не си личат, но все пак, когато  отидеш да ти ги слагат предупреди момичетата от Магама, че искаш да си я носиш вдигната на опашка, за да го имат в предвид при слагането на кичурите. Добър избор. Аз вече близо три месеца съм с такива кичури и при правилно полагани грижи и глезене, нямам никакви оплаквания  Hug  Simple Smile

# 208

Здрасти Малина. Аз съм с кичури Greath Lenghts с кератинови спойки, слагани в Магама. Поддръжката се прави на 6 месеца, но две от момичетата във форума, които са със същите кичури са си правили поддръжка на повече месеци. Ако се носи вдигната на опашка косата спойките не си личат, но все пак, когато  отидеш да ти ги слагат предупреди момичетата от Магама, че искаш да си я носиш вдигната на опашка, за да го имат в предвид при слагането на кичурите. Добър избор. Аз вече близо три месеца съм с такива кичури и при правилно полагани грижи и глезене, нямам никакви оплаквания  Hug  Simple Smile

Здрасти malina, значи първия път подръжката може да се направи на 6-8 мес. и вече следващите поправки се правят на 6 мес.максимум.Аз от форума най-дълго вече нося тази коса и минах вече 2 поправки.При първото слагане спойките могат да издържат и година,защото са с лепилото на самите кичури,но после при поправките кератина издържа максимум 6 мес.
За това дали ще си личи на вдигната зависи също дали са много кичурите.Аз сега съм с 125 кичура и не си личи.
Не я глезя изобщо,един шампоан и един балсам,кристали и това е!Косата е №1 и няма нужда от много грижи.  Hug

# 209
Здравейте djolii и stardust, много ви благодаря, сега вече съм убедена, че взема ли заплата отивам в Магама Simple Smile ще ви покажа резултата после Wink

Общи условия

Активация на акаунт