Удължаване на косата- 11

• 145 521
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Е, грешката е от там, че на скайпа друго беше казала. Mr. Green Пък може аз да бъркам. Outta Joint Няма значение. Важното е на Малина да е хубава, и да остане доволна, защото й се е получила супер косата.

# 271
Днес ходих за първи път на работа с нея Simple Smile Много е готино чувството!

Впрочем много съм доволна от Магама, обърнаха ми много внимание и явно не съм сгрешила, че им се доверих за косата. Много се радвам, че ви харесва Simple Smile

Колко поддръжки може да се правят? Вие по колко време я носите косата? Ще пуснете ли по една снимка да ви ги видя? Видях в някои от теми снимки, но повечето не се отваряха.

# 272
Здравейте,момичета интересувам се от удължаване и сгъстяване на коса,защото имам намерение скоро да експериментирам с косата си.Дайте мнение дали си струва,къде мога да намеря добри специалисти в тази област.Става въпрос за салони в София

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 22:12 от L e o

# 273
Днес ходих за първи път на работа с нея Simple Smile Много е готино чувството!

Впрочем много съм доволна от Магама, обърнаха ми много внимание и явно не съм сгрешила, че им се доверих за косата. Много се радвам, че ви харесва Simple Smile

Колко поддръжки може да се правят? Вие по колко време я носите косата? Ще пуснете ли по една снимка да ви ги видя? Видях в някои от теми снимки, но повечето не се отваряха.
Страхотна коса!
Моята е такава (ще пусна снимка), казаха ми че гаранцията е 2г. Боядисват я на всеки 3-4 месеца, защото от някои маски става с леко прасковен оттенък.

# 274

Totally*Av4e, аз пак да попитам  как се постявят тези опашки коса http://bulgaria-news.bg/public/files/gallery/2009-06/720/thumb.540x405.jpg . Интересува ме  как се поставят, необходимо ли е всеки път да се ходи в салон, за да ти я сложат. Гледам, че напоследък са доста актуални. От къде може да се закупи такава опашка и горе долу колко струват?  bouquet

# 275

Totally*Av4e, аз пак да попитам  как се постявят тези опашки коса http://bulgaria-news.bg/public/files/gallery/2009-06/720/thumb.540x405.jpg . Интересува ме  как се поставят, необходимо ли е всеки път да се ходи в салон, за да ти я сложат. Гледам, че напоследък са доста актуални. От къде може да се закупи такава опашка и горе долу колко струват?  bouquet

Видях ти запитването мила, но просто не съм компетентна за опашките. На живо не ги харесвам как седят, просто много си личи, че не е собствената коса. И също така трябва да се вземе хубава, от естествена коса, което е скъпо. В Магама можеш да видиш такива. За слагането също нямам идея.

# 276
мерси, Av4e   bouquet

# 277
И аз много харесвам тези опашки,но си мисля,че ако каосата е удължена винаги може да си я направиш.

# 278
  • Пловдив
И аз имам опашка, но не знам как да я закрепя...Затова се записвам да следя темата.

# 279
и аз да кажа за опашките те всички се закрепват по различен начин някой са със шноли други с връзки и има и такива със клипси и такива със нещо пластмасово отгоре не знам как се казва като ластик ама не е ластично тези последните се закрепват със фуркети (малките черни фиби от едно време) и отгоре върху тях се омотава един кичур за да изглежда че опашката е вързана с коса и кичура се закрепва с една фибичка. Звучи малко сложно не е много лесно аз лично съм с удължена коса и много често се връзвам така става за 3минути и е много ефектно дано съм помогнала поне малко  Grinning Grinning

# 280
Това с омотаването на кичура е ясно. И аз като се връзвам винаги си правя така, не обичам да се виждат ластици.
Но за да се получи такава обемна плитка като показаната на Магдалена, само удължена коса не помага.Или трябва да имаш 10 кила удължения на главата си. Няма как да постигнат това, което може самата плитка, когато е толкова гъста и т.н. С удължената коса, си става просто една дълга хубава опашка. Нищо повече. А жената не е впечатлена от омотания кичур,или от нещо друго, а от самата огромна опашка, която няма как да се получи по друг начин.

# 281
Момичета, съвсем случайно попаднах на вашия форум, докато търсих в google удължаване на коса. Нямах време да прочета всички постове, но се надявам да ми помогнете. Предстои ми сватба, косата ми е къдрава, малко под раменете и искам само за сватбата да си я удължа, за да може да варирам с прическите. Бихтели ми разяснили кой е най-удачния вариант. Гледам, че се продава една коса с едни щипки, струва 50 лв, но наистина не разбирам. Ще съм ви благодарна, ако ударите едно рамо  Simple Smile

# 282
Момичета, съвсем случайно попаднах на вашия форум, докато търсих в google удължаване на коса. Нямах време да прочета всички постове, но се надявам да ми помогнете. Предстои ми сватба, косата ми е къдрава, малко под раменете и искам само за сватбата да си я удължа, за да може да варирам с прическите. Бихтели ми разяснили кой е най-удачния вариант. Гледам, че се продава една коса с едни щипки, струва 50 лв, но наистина не разбирам. Ще съм ви благодарна, ако ударите едно рамо  Simple Smile

Само за сватбата щом е, аз се сещам за коса под наем, от Магама примерно или Дима Стил, но излиза повечко. И прическата те ще искат да ти я направят.
На коса от 50лв не бих заложила. Тя просто няма да става за нищо. Laughing Hug

# 283
Това с омотаването на кичура е ясно. И аз като се връзвам винаги си правя така, не обичам да се виждат ластици.
Но за да се получи такава обемна плитка като показаната на Магдалена, само удължена коса не помага.Или трябва да имаш 10 кила удължения на главата си. Няма как да постигнат това, което може самата плитка, когато е толкова гъста и т.н. С удължената коса, си става просто една дълга хубава опашка. Нищо повече. А жената не е впечатлена от омотания кичур,или от нещо друго, а от самата огромна опашка, която няма как да се получи по друг начин.
честно казано моята опашка става доста обемна аз имам доста коса на главата си но попринцип ефекта се постига с изкуствена опашка това е ясно това вече дали ще е от естествена коса или от изкуствена си е въпрос на избор и възможности но обема наистина става само с допълнителна коса такива опашки вече продават на доста места

# 284
Колкото и обемна да е удължената коса, чак такива няма как да станат:

http://img.deltanews.bg/ac715a38aee6ff2c4594085915eb07eb.jpg

А и жената пита за плитки. Няма намерение да си удължава косата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт