Удължаване на косата- 11

• 145 427
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Е то зависи и от качеството на косата все пак.
Има и редове по 200-300лв.

Твойта за тия пари ако е хубава, направо да ти пращам пари да ми изпратиш коса от там. Mr. Green  Blush

# 571
Мерси за споделения опит, аз, защото чета по форуми и сайтове, че май от всички начини за удължаване с фиби е най-бързо и най-безопасно за собствената коса. Явно си е така ... сега се почва явно търсене на качествена коса с фиби Simple Smile на някоя по-ниска цена, чеее не ми се яде коса на края на месеца Simple Smile
Аз си взех изкуствена коса с фиби много дълга някъде до дупето ми стига и са 6 треси за 50 лева. Взех я само за гъзария общо взето Laughing , не виждам голям смисъл да се дават луди пари за това чудо, но моята естествена коса си е дълга.  Peace

# 572
Simple Smile Звучи супер, ама моята е късичка, а пък и косата ми е чуплива и няма да мога да мина с изкуствена, иначе и този вариант го мислих Simple Smile
Мерси за съвета ... а и никога не съм се боядисвала и може би ще ми се наложи и да я боядиса косата, за да се доближи максимално до моя цвят тъй като се съмнявам, че ще си намеря този цвят Simple Smile

# 573
Здравейте и от мен! Извинявам се,че нахувам така в темата ви,но исках да питам какво ще кажете за удалжаване на косата по време на бременност.Аз не вярвам по принцип на суеверия,но все пак... има ли майки които са били с удължена коса и махнали ли са я през бременноста?
 ThinkingБлагодаря ви предварително!

# 574
Моята фризьорка си ходеше с тресата и през бременността- ама тя е от този тип суетни жени, които винаги изглеждат зашеметяващо.... Crazy

# 575
Благодаря ти Кате!
Наистина трябва да я удължа,но се притеснявам дали няма да се отрази на бременноста ми.И предпочитам с фиби за да я свалям кагато искам и да не увредя моята.Но ще се консултирам и с фризьор де.

# 576
въпроса е на теб да ти е комфортно, все пак тялото подпухва, на повечето жени не им е до това да си удължават косата.... но ако е със шипки(фиби) на-предпочитания от всички вариант, няма нищо опасно... Wink

# 577
Отново благодаря!!! Hug

# 578
Аз си удължих косата в "Магама" преди месец. Имам 165 кичура и 4 пластера/лепенки .  Много естествено стои и абсолютно никой не би познал освен тези, които ме видяха с косата до тила предните дни.  Mr. Green
Ако някой има въпроси, ще отговарям.

# 579
  • София
Честито Simple Smile!Ако можеш да се похвалиш със снимки и евентуално колко ти струваше ако не е тайна?

# 580
Като се прибера вкъщи, ще си направя в гръб и ще сложа.

Всичко  (+ шампоан,маска и четка) ми излезе около 1580лв.

# 581
  • София
А колко време ти каза,че ще издържат кичурите?Да дадеш снимки непременно Simple Smile!

# 582
Момичета как мога да накъдря изкуствена коса? Студено къдрене?  Laughing Моля кажете.
nevi_juventus според мен най-добрият начин е с фиби.

Изкуствена коса, дори най-пластмасовата и гадна може да се накъдри или изправи, само че не по стандартния начин със маша или преса, а със гореща вода или пара и ролки/четка,  за да се отпусне и размекне пластмасата, а не да залепне и изгори на горещата маша.
клипче
и още

# 583
А колко време ти каза,че ще издържат кичурите?Да дадеш снимки непременно Simple Smile!

Косата е Great Lenghts, която се слави като най-доброто поне в БГ няма по-качествена. Следователно по мнения и на други жени, мога да си я нося години или да е сваля по някое време и да я прибера,нищо няма да и стане. Относно поправката ми казаха да отида след 3 4 месеца, но пак момичета с опит ми споделиха, че дори на 11 мога да отида. Аз възнамерявам на 9-тия, защото ще бъда булка тогава.

Искам да ви кажа, че моята коса е изключително изтощена, много суха, а тази е толкова мекичка.  Crazy  Heart Eyes

# 584
Здравейте!
 И аз искам удължаване на косата, мога да отида до Варна. Мислих за Дима стил, но там цените са доста високи а и аз не искам по цялата глава, а само един пласт най-долу /моята коса също е подстригана стъпаловидно/. В крайна сметка се спрях на ЕСКЕЙП/ ESCAPE. Някой може ли да ми каже отзиви за там, ще бъда много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт