Удължаване на косата- 11

• 145 404
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Няма как да имаш само един пласт най-отдолу. Няма салон, който да се навие да направи това. Имаш ли идея как ще изглежда, и какво представлява един пласт най-отдолу?

# 586
КОгато се слага само един пласт ( аз винаги съм я удължава точно така) , се слага НЕ НАЙ-ОТДОЛУ, а малко над ушите...

# 587
   Да, няма да е точно най-долу, защото ще си личи. А можете ли да ми кажете някой магазин във Варна, където се продават естествени коси? Защото може в крайна сметка да си купя и сама да си слагам с клипси които са. Ще бъда благодарна, ако ми кажете име на магазин и къде се намира, че тези дни мисля да намина там . Благодаря предварително.

# 588
по -евтино излиза да си поръчаш от интернет, качеството ще е добро за цената, реда трябва да е поне двоен, колкото по-дебел, по-добре...
http://www.kosilia.com/

# 589
 Hug  И аз много искам да си удължа косата...но моята е много тънка и третирана Rolling Eyes-такава,която никога няма да стане дълга...
Ще съм благодарна ,ако ме посъветвате към кой от вариантите за удължаване да прибегна?

# 590
Здравей, ами единственото решение за косите с тънък и увреден косъм до колкото знам е с клипове, защото най-малко уврежда собствената коса.
Аз лично съм с клипове и съм много доволна Simple Smile

# 591
Аз си удължих косата в "Магама" преди месец. Имам 165 кичура и 4 пластера/лепенки .  Много естествено стои и абсолютно никой не би познал освен тези, които ме видяха с косата до тила предните дни.  Mr. Green
Ако някой има въпроси, ще отговарям.

Честито ! Аз само се каня да отида в Магама ....  Blush и пак нищо

Защо комбинация от кичури и пластери/лепенки ?

# 592
Здравейте момичета , гледам ,че  тук темата за удълженията е малко позабравена,но мен лично напоследък все повече ме вълнува. Става въпрос,че искам да си удължа косата, няма да ми е за първи път ,но преди бях черна коса и сякаш ми бе по лесно да си намеря удължения.От друга страна пък се сблъсквах с лицемерието на МАГАМА спрамо клиентките си,а Дима Стил не да ми по джоба, да не говорим ,че при тях цените вече са в евро.Бях останала доволна от Екстенд ,но пък те нямат точно това ,което ми е необходимо като цвят. Момичета молбата ми е следната ако знаете място или някой който да предлага хубави руси коси за удължаване ще съм ви много благодарна ако споделите!

# 593
Moми4ета,искам да попитам не6то теzи от вас,които са си слагали ки4ури в  Магама,но първо искам да ви раzкажа какъв ми е слу4ая.
Преди няколко месеца си сложих съ6тите ки4ури в 4ужбина понеже не живея в България.Малко бях недоволна понеже жената, която ми ги слага не ми сложи достатъ4но коса и ре6их да си направя една поправка в България и да ми сложат допълнително понеже у нас е по евтино.Та утивам аz преди два месеца в Магама и там ми сложиха вси4ко на вси4ко 170 ки4ура.И сега два месеца по късно ми паднаха по4ти половината ки4ури.Не съм правила рекламация понеже не стоях дълго в България и това няма6е как да се слу4и.Оба4е раzликата в косата от 4ужбинската и на6ата е доста голяма.Някак си косата в България е по твърда ,а пък ки4урите са по добели,тоест с пове4е коса от теzи ,които са в 4ужбина. Другото ,което ми направи впе4атление е ,4е лепилото,което ми  слагаха в 4ужбина е много финно и малко, и по4ти не се zабеляzва,докато това от Магама е доста голямо.При вас съ6то ли е така? Проблемът е ,4е тук не правят поправка със старата коса в нито един салон ,който работи със Greatlenghts.Тяхното обяснение,4е не ставало  zаради лепилото,което играело голяма роля при удалжаването. И така сега като ида след две седмици да ми правят косата 6те се окаже,4е имам 4исто нова коса,която не мога да полzвам и единствения на4ин да уполzотворя таzи коса е ,когато се прибирам у нас да си я слагам в Магама.Та zа това сега искам да ви питам,дали самото лепило и при вас е така дебело,понеже сега си мисля 4е там е бил проблема ,4е ми паднаха половината ки4ури и другото,което ме интересува е ,4е в слу4ай отново си сложа ки4ури в Магама и историята се повтори,какво мога да направя ,zа да не си пла6там само като поп на ляво и надясно.Иzвинявам се zа дългия пост,то стана едно голямо оплакване,но ре6их ,4е някоя от вас може да се е сблъсквала с подобен проблем и би могла да ми даде някакъв полеzен съвет понеже не става въпрос zа малко пари.

# 594
Не мога да помогна.
Аз бях с кичури, направих си поправка чак на 11-месец. Нищо не ми е падало, спойките също не са били дебели и т.н.
Тук има момиче, което няколко години е с коса от Магама- Грейт лентс, ходи на поправки, не е имала такъв проблем.
Но напоследък зачестиха оплакванията от Магама.
Косата ти заплита ли се?

# 595
Аз си удължих косата в "Магама" преди месец. Имам 165 кичура и 4 пластера/лепенки .  Много естествено стои и абсолютно никой не би познал освен тези, които ме видяха с косата до тила предните дни.  Mr. Green
Ако някой има въпроси, ще отговарям.

Честито ! Аз само се каня да отида в Магама ....  Blush и пак нищо

Защо комбинация от кичури и пластери/лепенки ?

Защото моята коса беше до тила и много етажирана. Най-горният пласт беше около 4 пръста и нямаше как да сложим там кичури.

http://comein.snimka.bg/details/forum.538365.20870244

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 23:08 от аХ`Не!

# 596
  • София
Уау, косата изглежда страхотно и си много сладка! Heart Eyes

А колко струваше цялото нещо, ако не е тайна?

# 597
Уау, косата изглежда страхотно и си много сладка! Heart Eyes

А колко струваше цялото нещо, ако не е тайна?

Благодаря.  Embarassed

Кичури,боядисване+пластери+шампоан,балсам,четка = около 1600лв  вече не помня с точност. Май по-назад в темата съм писала.

# 598
Здравейте моми4ета.Само се записвам за сега и набързо да споделя..От 5 години нон стоп съм с коса с кабзи без да съм я махала нито за ден.О тмоята коса са останали 3 косъма,а беше уникална едно време.Мисля наааай-накрая да я махна и малко да ми подиша косата,но изпадам в ужас какво ще видя .Направо не ми се мисли.Дали ще се възтанови някога моята или съм обре4ена цял живот да нося екстеншъни(не 4е имам нещо против тях де Wink)С  ампули за разтеж или тем подобни глупости дали ще ми се върне косата.Косите съм си ги купувала само от Дима стил,ама хем много пари,хем след година от дължината на косата нищо не остава.Не съм доволна,много са лакоми за пари там.

# 599
Слав4е,косата първия месец бе6е меко каzано катастрофа.Много се zаплита6е и бе6е доста твърда,а и като я иzправех с пресата след половин 4ас се накъдря6е.Сега оба4е е по-добре,някак си стана по-меки4ка.Една приятелка ми каzа,4е това било нормално и с времето ставала по-хубава,понеже била направена да иzдържи много време. Оба4е аz както ве4е споменах си бях удалжавала косата преди това в Германия и нея съ6то ми я добавиха към таzи от Магама,но не намирам никъде раzлика в лепилото,което най-много ме уzада4и ,понеже greatlenghts си върви с тяхно лепило и би трябвало старата коса да е с друго лепило. newsm78 За това питах как иzглежда при вас,понеже не намирам никакво обяснение  и се 4удя дали не са ме иzлъгали с не6то.

Общи условия

Активация на акаунт