Удължаване на косата- 11

• 144 314
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Е, ако си харесала този цвят, значи имаш база за сравнение с моите снимки, защото аз съм точно с него Simple Smile утре сутринта ще пусна и снимки да прецените дали ви е достатъчен само един сет ^^

# 631
  • Sofia
И аз съм попринцип като цвят четворка и си мисля точно като твоя да си взема. Ако е малко по-светъл може и да го боядисам, но всеки случай не искам да е по-тъмен. Ако имаш време пусни още снимки. Благодаря  Hug

# 632
bubka90
за доставката колко ти излезе newsm78

# 633
# 634
Хей моми4ета къде мога да си дам тресите да им сложат фиби4ки??В Дима стил категори4но отказвам пове4е да ходя.

# 635
Хей моми4ета къде мога да си дам тресите да им сложат фиби4ки??В Дима стил категори4но отказвам пове4е да ходя.

Сама не можеш ли? Много е лесно. Аз и приятелките ми винаги сме си шили сами.

# 636
О,ами може и да опитам.но незнам откъде да ги купя.Досега съм била само с кабзи,което не го препоръ4вам на никоя от вас.Моля ви недейте!От къде мога да ги купя фиби4ките????Има ли бг сайт откъдето да ги поръ4ам newsm78

# 637
От кой град си?

# 638
# 639

Точно за София не знам, предполагам, че момичета ще се включат.
Също така би трябвало да го има и в магазина на Магама.
А в краен случай може да си поръчаш от тук : http://www.kosa-bg.com/category/28/tresa.html
Аз съм взимала от тях, но друг цвят, от магазина им във Варна.

# 640
Здравейте,
тази година съм абитюрентка и искам за бала да си сложа изкуствена коса, колкото да придаде повече плътност. Искам да е на треси и по възможност да не е от хипер скъпите, 35-40 см.
Косата ми е кестенява, но не съм сигурна дали цвета на тресите ще съвпадне с моя, а живея и в малък град и ще се наложи да си ги поръчам по интернет. След като изкуствените не могат да се боядисват не знам дали да не си взема с естествен косъм - но колкото успях да прочета в гуугъл, ако искам да е по-евтина, няма да са много плътни тресите. И като казвам евтино, не знам каква сума да спомена, защото не знам обикновено по колко вървят. Намерих както за 30 лв, така и за 150 лв. Така, че мисля за 100 лева някъде... все пак само веднъж ще я слагам...
Дайте някакъв съвет, ако знаете повече. Горе долу как вървят цените или ако знаете някой сайт, от където могат да се поръчват... трябва ми информация! Sad

# 641
Не мисля, че за 100 не можеш да си сложиш коса, която да не е трагична. За 30 пък да не говоря. Стандартно са от около 200лв нагоре са косите, до над 1500лв.

# 642
# 643
Наистина ли мислиш, че за 100лв може да се купи естествена коса? Абсурд е!
Моя съвет е, да отделиш поне 200лв. Пък после и след бала ще си я носиш. Че кой знае на какъв изкуственяк ще попаднеш дето нито прическа ще може да й се направи, ще се заплита, ще стане някакъв ад. Още повече много от косите, които са толкова евтини са безкрайно редички, и трябват по 2 комплекта не 1.
Абе с две думи- евтиното винаги излиза по-скъпо. Има време, проучи си хубаво ещата, за да не съжаляваш после.

# 644
  • София
Аз си купих по-евтини треси,които ми свършиха страхотна работа!И на мен ми трябваха само за ден и затова дадох 30лв. за едната и 60лв. за другата.На So Cap са,от магазина в Пловдив ги взех.Излъгаха ме,че са от естествена коса,но после едно момиче от Дима Стил ми каза,че са хубава имитация.Клипсите им са много хубави и стабилни,не е паднал и един косъм и никой не разбра,че съм с удължители.Ето снимки:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158356350841506&set=a … 9.100000014273286

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 01:22 от didito.

Общи условия

Активация на акаунт