Удължаване на косата- 11

• 144 287
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
На мен ми изглежда хубава косата,моля ако имате отзиви да кажете.Освен това не  е скъпа

# 676
Моми4ета здравейте,може и да коментирано,но не намерих нищо Simple Smile Та някой от вас да е поръ4вал от този сайт коса http://www.foxylocksextensions.com/ и има ли отзиви естествено
И аз бях питала преди време, но никой нищо не каза...  Confused

Tочно този сайт има страаашно много коментари и ревюта в нета, особено в ютюб.

http://www.youtube.com/results?search_query=foxy+locks+extensions+review&aq=2

# 677
На какво казвате треса и защо 75см е малко? В този сайт дето е постнат тук във форума bgunicque.bg  всички дължини са еднакви 55см /само тресите имат 2 вида дължини/.. за мен това е идеално, косата ми е нормална, дори мога да кажа гъста и е 20см под раменете. Точно 55см ме устройват, но гледам пишете, че 75 е малко?
За колко мислите, че съм?

# 678
На какво казвате треса и защо 75см е малко? В този сайт дето е постнат тук във форума bgunicque.bg  всички дължини са еднакви 55см /само тресите имат 2 вида дължини/.. за мен това е идеално, косата ми е нормална, дори мога да кажа гъста и е 20см под раменете. Точно 55см ме устройват, но гледам пишете, че 75 е малко?
За колко мислите, че съм?
75 е ширината на тресата, не дължината. Треса е ред. Продава се единичен по принцип, но е хубаво да се пришият 2 или 3 реда заедно, за да изглежда косата по гъста. Досега съм си купуваша 2 пъти коса, едната треса беше широка 28см(двойна), другата30см( пак двойна, но ми закачаше ушите), първата беше с дължина 45см, втората55.Имах нужда само от един пласт(ред, треса) за удължаване, коята коса си е дългичка...

# 679
^значи преполагам 2-3 ще са ми достатъчни. А от кои бг сайтове сте доволни, че направо от нет-а искам да поръчам, колкото се може по-скоро?

# 680
аз съм си поръчвала от колилиа, не са лоши и да доста евтини

# 681

cleopatra1 - аз лично си поръчвам коса и щипки от един сайт, намират се иначе във Варна, косата се продава на сантиметър, демек смяташ колко ще ти трябва и си поръчваш, ако не можеш да си я зашиеш, ти я шият те. Ако имаш интерес пиши ми на личния да ти кажа фирмата, че да не излезе тук като реклама. ето линк за профила ми във facebook.com да видиш косата и моята коса по принцип http://www.facebook.com/album.php?profile=1&id=1351891535

Къде се намира това във Варна,някой знае ли? Simple Smile

# 682
А колко клипси се слагат на една треса? Че гледам в този сайт косилиа.бг се продават отделно.

# 683
В колиала пише следното:
Цени 1 см – 1 лев
Цената на косата зависи от количеството, което искате да закупите.
Пример:
3 двойни реда с дължина на косъма 55 см и ширина на тресата 140 см са на цена от 140 лева. Може да поръчате различни широчини на тресата (реда) в зависимост от количеството коса, което Ви е нужно.
Пример:
80 см ширина на реда (тресата) = 80 лева,
94 см ширина на реда (тресата) = 94 лева,

Т.е. ако искам ширина 80см получавам 3 двойни реда с дължина 80см и плащам 80лв. или всеки ред по 80лв?
Че то тогава излиза много евтоно  newsm78

# 684
В колиала пише следното:
Цени 1 см – 1 лев
Цената на косата зависи от количеството, което искате да закупите.
Пример:
3 двойни реда с дължина на косъма 55 см и ширина на тресата 140 см са на цена от 140 лева. Може да поръчате различни широчини на тресата (реда) в зависимост от количеството коса, което Ви е нужно.
Пример:
80 см ширина на реда (тресата) = 80 лева,
94 см ширина на реда (тресата) = 94 лева,

Т.е. ако искам ширина 80см получавам 3 двойни реда с дължина 80см и плащам 80лв. или всеки ред по 80лв?
Че то тогава излиза много евтоно  newsm78
Не миличка.Дължината на всички предлагани коси е55см( достатъчно е ако не си с многооо дълга коса ( има и 65см по принцип), но според твоето описание не е толкова дълга)
1см коса от тресата, единичен , дълга 55см, струва 1лв, ако си купиш един ДВОЕН ред 28см( от едното ухо до другото горе- долу), ще ти излезе 56лв. Този пласт по-принцип е най-широкия. При жените с по къса коса, които искат да я удължат много , се слагат 3 пласта- среден най-отгоре, широк( от над едното ухо до над другото) , и тесен - най- отдолу(по принцип е около10см. Трябва всички пластове да са поне двойни, единичния е много рядък.Аз лично съм си удължавала косата с 10-15см, и съм си купувала само 1пласт, средния, най-широкия.ЗА клипсите- по 2 за двата по-малки пласта, и 3 за широкия.
УФ, как обяснявам само...

# 685
Момичета кажете възможно ли е черна треса да се изсветли с обезцветител за постигане на средно кестеняво

# 686
Момичета кажете възможно ли е черна треса да се изсветли с обезцветител за постигане на средно кестеняво
Зависи каква е косата, ако е по- евтина е индийска и не може, ако е европейска и цвета си е такъв, би трябвало да може. По- евтините( като от косилиа) се вземат от индия, избезцветяват се, боядисват се желания цвят, които  се запечатва със силиконово покритие и няма мърдане. Аз на светко кестенява не можах да направя руси кичури със доста силен блондор..

# 687
http://www.-spam105-.com/shop/estestvena-kosa/estestvena-kosa-rusa-102
Ако поръчам това нали няма нужда от още пластове?

# 688
http://www.-spam105-.com/shop/estestvena-kosa/estestvena-kosa-rusa-102
Ако поръчам това нали няма нужда от още пластове?
би трябвало да е достатъчно. Най-добре е всяка жена, коет оиска да си удължи косата да попита някоя фризьорка от колко реда има нужда, така е трудно да се прецени.

# 689
мислите ли, че си струва да поръчам от Коси Лиа? Добри ли са?

Общи условия

Активация на акаунт