Удължаване на косата- 11

• 144 271
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Аз мисля да свалям Магамските кичури и да слагам треси с капси в Дима стил тук в Бургас.

# 721
 freemind, не значи, че непременно няма да стои добре, космите също изтъняват при обработката, боядисване изсветляване и т.н., с подходящия цвят, грамаж  и ако не целиш много фрапиращо удължаване, може да се прелеят добре Peace

# 722
Момичета даите ми съвет от къде да си купя коса, предстои ми да съм булка и най-вероятно няма да я нося след това но искам да е естествена. И понеже няма да я слагам след това не ми се дават много парички, а и ми трябва дългичка, може би около 60 см. Sad

# 723
Честит празник, дами! Нека всеки ден ни глезят както днес!  Party
Относно косата, защо не пробваш в Аукро. Има доста добри предложения там. Преди половин година си взех от там, само че с щипки. Мисля, че Деси се казваше продавачката, но не съм много сигурна за това. Поразгледай, със сигурност има голям избор. Поне преди имаше, аз като търсех. Другият вариант е някой чужд сайт да поразровиш. Но избирай внимателно, че все пак ще чакаме и снимки от сватбата.  Blush

# 724
Здравеите,удължих си косата с капси,но ме притеснява това че все пада по някои косъм,отидох при този които ми ги слага-тои каза че тези косми са от местата където е рязана тресата.От моя приятелка знам че и тя е имала същия проблем и след първото къпане падането на косми е спряло newsm78.Вяпросът ми към вас е дали мислите че това,което те ми казват е вярно?Много ви благодаря!  bouquet

# 725
Здравейте на всички  Hug,
Имам едно въпросче по темата. Наскоро си отрязах косата и сега имам голяма дълга опашка, която се чудя какво да я правя - искам да мога да си слагам понякога. Затова можете ли да ми дадете съвет къде в София могат да ми я направят с щипки за да си я прикачам?

Много благодаря и предварително се извинявам ако някъде по-назад в темата има информация, но за съжаление не можах да открия нищо.

# 726
Според вас заслужава ли си тази косичка за 50лв. Една жена я продава

# 727
 Видях , че се интересувате относно косата в www.-spam105-.com. Аз си поръчах от там от тази, която е за 100 лв. Та косата е много хубава като качество, ползвам я вече 4 месеца някаде, ама яко я третирам. Работата е там ,че е тъничка ако ще разчитате само на нея няма да стигне. Аз си я добавих към други треси, че ми бяха някои изтаняли и имаше нужда от заменяне. Но като цяло поръчката веднага ми дойде, дори беше безплатна, доволна съм. Иначе се притеснявам от разни сайтове да поръчвам.

# 728
  • До морето
Здравейте, в продължение на 5 години бях с удължена коса, първо 3 години с пришити треси в Дима стил (от тези, които трябва да ходиш да ти ги качват по- нагоре на 2-3 месеца), а после 2 години си слагах кичури в Магама. Честно казано в Магама ефектът беше много по- добър. Но и от двата метода косата ми страшно се изтощи и сега имам коса (на кичури, защото тресите са много стари и ги хвърлих) в торбичка. Въпросът ми е, има ли някъде място във Варна където да ми зашият кичурите и да ми ги направят на треси с клипси, за да мога да си слагам и махам когато искам. Прави ли се изобщо такова нещо или трябва да я прежаля тази коса и да си купувам нова?

# 729
Здравейте момичета Grinning
Да се похваля с новата си косичка:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=451736&l=9e2256ea01&am … d=100001081496385
Дълго чаках,но съм много доволна от косата и от резултата...няма да я нося толкова дълга,ще я навивам на букли за да се повдигне Peace

# 730
  • Пловдив
Честито! А откъде я купи, би ли споделила?

# 731
Купих я от и-бей,но от препоръчан доставчик.
Всъщност имах възможноста да я видя и пипна преди да я купя,защото имам позната търгуваща от него,та чрез нея...иначе не бих посмяла.До сега съм имала 2 комплекта треси,всеки един носен по горе-долу 3 години супер качество коса,която и още година две може да изкара без проблем-боядисване,навиване,стилизиране...дано и тази да изтрае толкова Peace

# 732
  • Пловдив
Ох, и аз съм в чуденка! Днес едно момиче в нов фризьорски салон ми предложи като нейната, която и стоеше страхотно. Имах възможността да я пипна и ми хареса. Цената е 280лв, естествена . Но не е на треси, а като на кичури някак, тъй като тя свали един кичур и ми го показа.

# 733
Искам да споделя, че си взех 55 см. коса от ebay за 40 лева 100% естествена и съм супер доволна. Боядисах я, също така 2-3 съм я къдрила с маша и не е мръднала.  Peace

# 734
Не знам...без да съм я видяла не мога да ти кажа.
Аз винаги съм имала на треси със щипки,за да мога да я слагам и свалям когато си поискам.
Моите треси бяха 2 х 150 см,от тях излезнаха 3 двойни и един троен ред.

Общи условия

Активация на акаунт