НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 708
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от нас!   Hug Записвам се, за да не ви изпусна.  Hug

# 76
  • Пловдив
запис и от мен   Party

# 77
martusha и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Shocked

е това не ми се беше случвало

# 78
  • София
martusha спокойно, никога не е късно да станеш за резил Simple Smile

# 79
Привет newsm47
Шамс, да се оправяш  Hug Ма това твоето си е сериозно, дано на Фафивата манджа не се отрази  Hug
ИИииии лека и поспалива нощ от Нас Heart Eyes

# 80
  • София
elleee, martusha (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Лека и спокойна  Hug

# 81
Лека и от нас Hug Hug Hug

# 82
  • София
мамчета, имам спешно питане - сега говорих с майка ми (не съм единствената будна посред нощите) и тя е доста притеснена. Племеница ми е на почти 2 години и е при нея от 2 дни. От както е при нея мама е забелязала, че малкото ходи бяло и рядко. Понеже знам, че тука им майки с богат опит и много познания (ей, ама каква четка ви направих) някаква идея от какво може да е това? Аз питах чичо Гугъл и ми излезе "чернодробен проблем" или иначе казано "хепатит". Това обаче хич не ми допада. За сега ще изчакат да видят и утре какъв ще е материала и ако пак е бяло и рядко ще се вика тежката артилерия - педиатърката. Но до тогава ако може да ме светнете по въпроса, ще съм ви много благодарна.

лека и спокойна нощ  Hug

# 83
  • Бургас
ilka - съжалявам, че не мога да ти помогна, но стискам палци на племенницата ти да не е нищо сериозно! Hug Hug Hug
Юле как сте с младежа, гледам и вие не спите.... Laughing

# 84
Илка, за съжаление от много четене не мога да докарам разумен съвет, но нали съм още от не много опитните. Дано детенце да е добре и тревогите ви да са напразни.

Ние се свързахме с една позната специалистка уши, нос, гърло. Оказа се, че тя е правила процедура, каквато на нас ни трябва само веднъж. Било се получило. Искаше Яна сутрин към осем, да не е яла скоро (ами как да я заведа гладна, а и бебе на три месеца в осем сутринта едва ли няма да е яло скоро Crossing Arms) Клипването струвало 50 лв  #Crazy Е добре де! За детето ми няма да ми досвидят да ги дам, но аз няма да ги дам за детето, а за голямата лакомия на тази жена. Не говорим за преглед, не говорим за консултация, говорим за проста процедура, която не изисква никакви консумативи и отнема две секунди.

Толкова. Повече няма да ви занимавам с тези работи, че то от нищо, цял роман ще излезе.

И за по-лека нощ една песен от любима моя певица http://www.youtube.com/watch?v=us6nVnHqJdc&feature=related

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 01:23 от Бубе

# 85
Юле как сте с младежа, гледам и вие не спите.... Laughing

Ние нали сме изостанали с 8 часа, та затова не спим  Mr. Green, но от скитане днес успявам само да ви чета в паузите за цедене между кафетата.  Flutter
Голямо скитане направихме днес, а Борко се съсипа да спи дано се сети и довечера да спи. ooooh!
Ставите още си ме болят, но пия витамини и чакам да ми мине.  hahaha

Бубе, те 50 лева за нищо ги нямат като те чета.  Twisted Evil

Илка и аз нямам идея. Sad

Шамс, Praynig Hug

Миме, какви са тези колики?  #Crazy Аз внимателно чета какво пишеш, че нали си делим една дата 18-ти.  Hug
Аз и Комарчето следя, но тя рядко пише.  Thinking

# 86
  • Бургас
Добро утро от нас с Марти!
Желая ви лек и ползотворен ден! Laughing

# 87
За разсъняване на мамите Simple Smile

# 88
Добро утро и от нас!!!
Закуската е от нас

# 89
Добро утро  Simple Smile

Шамс, да се оправяш бързо, много неприятно това..

Добре дошла на новата мама   bouquet

Бубе, Ванесса много ги обичаше тези чашки с накрайник. Започна да се учи на 6 месеца, заедно с лъжичката и към 8 месеца и половина не признаваше нищо друго. Когато избираш модел, вземи си с тежест на дъното, така никога не разлива. После само сменяхме модела с по-голям отвор и ги ползвахме до 3 годинки.

Тофифи
и Мартуша, мерси за угощението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт