НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 698
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Добре дошли на Шушимира и Калоян!

Шопи, красива закуска. Направо да ми се досвиди да я ям  Grinning

Ние сме с две шишета на Нук. Ще и взема стъклени, но си мисля после да минем на чашките с накрайник. Честно, не съм много наясно кога може да се опитаме да пие от тази чаша. Предполагам като се захраним, но дали има някакъв месец, от който се започва?

Шамс, просто думи нямам  Hug Дано ти се разминат по-сложните сценарии. Тук в БГ често предупреждават за кърлежите. Има си периоди на бум и много хора се разболяват в определени райони. Тази година и кучешката тения я почетоха с голям 'прираст'  Mr. Green Да сме спазвали добра лична хигиена  #Crazy Е как, да пикират ли тези деца! Да не си играят? Кърлежи, кучета, все тая.

# 61
  • София
егати ужасното време  Crossing Arms
излязохме и докато свием зад ъгъла задуха и запръска. сложихме дъждобрана, разходихме се 30 мин, колктоо да не е без хич и обратно вкъщи. много ме дояда  ooooh!

# 62
 Ние бяхме малко на двора, ама заваля и безславно се прбрахме.

ШамсHug Лекувай се, че не е съвсем безопасно.

Галисис, при нас тая нощ беше от 3 до 9, нон-стоп ядене  ooooh! А днес неще - само ака, та да изкара нощната манджа  hahaha И Калина не е фен на количката, ама смятам, че това е заради зимния кош (не може нищо да гледа) и заради космонавта, който и ограничава движенията.

Бубе, на чашите с накрайник пише за каква възраст са, но всичко си зависи от детето. Някъде около 6-7 месец се почва, но е индивидуално. Някои деца пропиват с такава чаша или със сламка още на 5 месеца, други до 9 не свикват.

Шушимира, добре дошли с адаша на моя батко.  Mr. Green

# 63
При нас в централна България времето е супер, досега сме хайманосвали и излизаме пак 1stroller

# 64
привет и от нас, ние май само до верандата ще се класираме, че нещо времето се скапа  Sad

# 65
Здравейте мамчета!

Благодаря на всички за съветите и подкрепата. Положението с гърдата ми като че ли е по-добро и се надявам, че ще се преборя с проблема. Слагам и Калина по-често на гърда. Тя и без това от няколко нощи се събужда по два пъти за хранене, но това е добре за мен като че ли. Laughing
Бубе, дано и при теб нещата се развият благоприятно, но като си писала на Хедра съм сигурна, че ще е така Simple Smile
Шамс, добре е, че са диагностицирали проблема и ще вземеш мерки, защото както са писали и други мами, това си е сериозна работа - антибиотиците са задължителни. Моя позната изкара тази инфекция и доста време след това я наблюдаваха.  Слава богу сега нещата могат да бъдат проконтролирани и всичко да свърши благополучно.
Добре дошла на Шушимира!

# 66
  Благодаря ви за топлото посрещане  Hug

# 67
  • София
И аз да се запиша че с това затопляне са разбягахме по градинките.
Миме, Мартина, днес коварния дъжд ни провали заплануваното хойкане в парка но за другата събота неделя атсега се записвам.
shushimira, добре дошли с Калоян.

МамаАнна и Астера, качете ми снимките в албума или на моя мейл защото сменихме компютъра в къщи и всичко замина......

приятна вечер на всички  Hug

# 68
  • София
vita и в нашия център времето беше страхотно. направихме разходка от 12ч до 17ч. Тъкмо се прибрахме и заваля порой, придружен с градушка. Сега пак се е показало слънце, но и задуха. Важното е, че и днес използвахме доброто време  Peace

# 69
да се запиша и изчезвам

# 70
запис и се връщам да чета, че много сте изписали smile3529

# 71
Да се запиша, че да не ви изгубя дирите и се връщам да ви чета, че тези дни бяха кошмарни, Мони беше много кисел ако не спеше или ядеше - то тогава плачеше - по цял ден бяхме на ръце от четвъртък до днес, хем коликите ни се засилиха, хем беше кисел, направо не знаех къде се намирам smile3514 smile3511 Banghead и защо така стана  smile3506
А в четвъртък и петък, като излизахме с количката, докато спеше-добре, но като се събудеше и почваше неистово да плаче и нищо не помагаше, направо се запътвахме с рев в къщи, крещеше докато не се приберем-ВИДЯХ СЕ В ЧУДО С ТОВА ДЕТЕ-имах чувството че хората си мислеха коя ли е тая некадърна майка дето не може да си успокои детето  smile3518

# 72
Здравейте и от нас! ние бяхме 2дни на гости на майка ми на село и 1 час ви чета  bookнашият сладур голям сън му удари там и тук спи ама там Joyкато заспа в 9 вечерта сутринта в 7 30 се събуди ии двата дни така, чак взех да се чудя нормално лие да спи така newsm78и през деня си поспива най-много 3 4 часа будува дали е добре да спи толкова незнам.Отивам да вечеряме и после пак ще пиша.  love001

# 73
Вале, верно е ,ама аз другата събота май ще съм в Добринище за св. Валентин...така,че оставате двете

# 74
  • София
 Здравейте и от мене  Hug. Добре дошла shushimira и Калоян .Много гадно време днеска , ама си походихме тия дни дано има по - често такива дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт