НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 744
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Монтана
Момичета здравейте, аз само си ви чета но не  пиша тъй като няма какво.
Маги е добре и си е послушничка сега сме малко хремави че е простудих но ще се оправим. Гледам че за АМ сте писали ние сме на Лактана Био тъй като е единствената хумана която съдържа пробиотици и DHA и ARA киселини те са много важни за развитието на мозъка и очите а точно Розовия Хип не ги съдържа тези 2 киселини.

# 181
Така, такааа, radoslavagerova  tooth, добре дошли в отбора на съблезъбите. Така таткото нароча малкия, неговото съблезъбо тигърче  Mr. Green
Честити на бъдещите лели, много се радвам за Вас  Hug
Мооооляяяяяяяяяя, и наш Стефи има 2  tooth
Честит имен ден на Валите, да сте живи, здрави и от късмет да не се отървете   bouquet
На мен за намаляване на цикъла при кръвоизлив,  Naughty но преди да забременея  са ми изписвали КАЛЦИУМ ФОСФО С + витамин С + метергин  Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:10 от temi4ka

# 182
Честито на всички именници
  Nature Sunny хайде на разходкааааааааааааа

# 183
  • София
Честито на именниците  newsm51

Честито и на всички месечинки

Не е ли рано за зъбки още  #Shocked #Shocked #Shocked  Аз като видя Никол да си смуче ръцете понякога по-силно и веднага поглеждам да не са събки, но мисля че е рано все още  Shocked  Пък знам ли  newsm78 То някои деца се раждат със зъби  #Crazy

Хайде на  1stroller

# 184
Честито да е името на Валентините ни! Много късмет им желая!

Честито на днешните ни месечинки!

Честита радост на всички бъдещи лели! Такива новини стоплят сърцето ми Grinning

radoslavagerova , честити ви зъбки. Да растат белички и послушнички. Само да папкат, а мама да не хапят!

Шемеш, с нетърпение очаквам новото попълнение от снимки. С огромно удоволствие разглеждам 'подаръчните ви опаковки'  Grinning

# 185
Честито на всички именници!  newsm51

# 186
здравейте мами!ние сега се връщаме от разходка и съм много щастлива бързам първо на вас да се похваля-най накрая ми пуснаха всички парички за 170 дни от болничните newsm68 newsm68 newsm68много се радвам след толкова чакане.Изчезвам че Васко ме вика Laughing

# 187
Честито на именниците ни!
Да сте живи и здрави и с гордост да носите името си!

Времето тук се оправи, а ние не можем да излезем, защото баткото спи ooooh!

# 188
Честити месечинки на всички мишочета сладки  Hug
Честит празник на всички именници
Честити зъбки и да не хапят мамите
Днес докато сменях памперс видях на малката че има бели нишки в акото,знам че беше писал някой кво значи,но съм забравила Blush
Друго да ви кажа май и моята мацка не наддава май май.Другата седмица сме на контролен преглед и ще видя със сигурност,но като суче по 100 часа и заспива,хич не се й съмнявам да си е на същите кила.Другото което е вероятно е да не й стига кърма(когато беше фаза на растежа-гърдите ми бяха супер меки и имах чувстовото-празни.Давах й през 1,5-2ч.и дърпаше милата,та мисълта ми е че може тогава да е свалила.Не знам но вече се чудя кво да направя.Изхожда се или всеки ден по веднъж или през няколко дни.Вода й давам,но рядко и тя да цокне 30-40мл.
Бубе твоята мацка колко често пълнеше пампито?Прави ми впечатление,че спи по 1 час максимум 3пъти на ден,та възможно ли е че не се е нахранила добре.
Съвсем се сбърках-а хич не искам да ви отегчавам в това хубаво,слънчево време
Лек ден и ви целувам

# 189
Ние имаме същия проблем с кърменто - по някое време започва да се дърпа все едно, че му давам отрова. Толкова се чудех от какво е. Все едно че има колики - свива се и плаче, но пък той почти не е имал, когато се предполагаше, че трябва да има. Знам ли от какво може да е  Thinking

Нослето му е запушено от 2 дни. Толкова ме е яд. Не може да спи нормално.

Честито на Валите, месечинките и бъдещите лели! Честито и за новите зъбчета!

# 190
Здравейте и от нас!
Ние днес бяхме на ваксина. Много се надявам да я понесе нормално, че колкото съм я мислила....  Praynig
Последните 40 дни сме наддали 800гр. Нашата докторка каза, че е нормално. Въпреки че аз очаквах да сме повече, тъй като Симона суче дота често. А не е да нямам кърма...  newsm78 А бе, здраве да е!
Заглавието на настоящата ни темичка много ме вкарва в размисъл. Аз не съм свалила нито кило откакто се прибрах от родилното.  ooooh! А никак не ям много. Дори хляб почти не ям.  И в кърмаческия гледам не препоръчват диети. Явно ще трябва да се въоръжа с търпение докато кърмя.

Честит празник на вички празнуващи!

# 191
Ние също сме така с кърменето. По някое време започва да се дърпа и да се сърди. И аз си мислех в началото, че кърмата му е малко, но пък си пълни памперсите. Явно това е някакъв етап, през който трябва да се премине. Надявам се да е по-скоро, защото виждам, че нещо не му е съвсем добре на човечето. Казвате, че са колики, така ли...  newsm78И той никога не е имал особено силни колики...
От вчера си имаме шезлонг и столче за кола. Много се кефи на шезлонга, столчето е от големите и още не сме го ползвали, чааак на лято като тръгнем на почивка.

# 192
Дидипиди, Яна определено спеше по-малко, ядеше начесто, пиеше повече вода (явно вечер вече не е издържала и тогава пиеше), фонтанелата и беше вдлъбната. Акаше на два-три дни. Нямаше запек. Просто явно е усвоявала всичко. Сега с дохранването ака по два-три пъти на денонощие, пиша повече, спи повече и по-спокойно, нощем не си търси да суче. Вода не пие, но и не съм предлагала тези дни. Фонтанелата нито веднъж не я сварих вдлъбната.

# 193
Здравейте,аз сега разбирам,че малкия мъж има имен ден днес newsm78Да ми е жив и здрав newsm32 много да ни слушка.Ами да ви почеря за негово здраве cook Popcorn beer3

# 194
  • до Пловдив
Първо Честито на Валите, месечинките и бъдещите лели! Честито и за новите зъбчета!
Да ви питам нормално ли е преди 2 дни ни биха 2 Пентаксим но сега забелязвам че там където му е бита инжекцията е твърдо

Общи условия

Активация на акаунт