НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 745
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и мерси за кафенцето на Дани Hug  bouquet
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСНАЛИ МЕСЕЧИНКИ
Нелчо по въпроса с банята пробвай с играчка за вана Hug

# 166
Добрютроооооо!!!! Дени, благодаря за кафенцето, имам нужда, ама ще го заместя с какао   food010 , че на малкия кафето май не му действа много добре  smile3540 smile3540  hahaha

Честити месечинки на  бебоците  Дани, Камелия, Калина, Ивайло, Белослава, Милена и Николай!!

моя бръмбар още спи и вече се чудя дали да не го будя - все пак и аз си и имам някакви граници  bombs

# 167
И аз ще ставам леля  newsm44
Сестрата на мъжа ми е бременна на 6 седмички  newsm51 милата, много искаше бебенце и ето - получи се. Те са близнаци с Антоан и са много близки.

Емили иска да яде на половин час след 17.00 вечер. Определено не и стига кърмата тогава и докато заспи към 22.30 много ме уморява. За довечера съм си приготвила шише и АМ, да видим от глад ли иска да суче често или са капризи.
Жито, компоти, течности, почивка, често слагане на гърда - май нищо не помага... детето вече иска повече.

Добро утро на всички и честито на малките големи месечинки  Hug

# 168
M...a му с кръвоизлив съм   smile3511. Много ме боли ,някой знае ли какво мога да пия  Thinking Доки е втора смяна ...От 7ч до 10ч 3 превръзки  #Crazy...ще се побъркам

# 169
Добро утро,мами.Нещо ми е пишещо напоследък и само ви чета,а и няма нищо различно при нас.
Честито на всички месечинки и на моята малка принцеса Бела. txtloves  261uu
Днес ще ходим на месечната фотосесия и тези дни ще имаме нови снимки

# 170

Да почерпим за месечинката си. Simple Smile
Честито и на всички набори Simple Smile

# 171
  • Пловдив
Честити месечинки на всички малки бебоци  Hug Hug Hug

# 172
Добро утро и от нас!
Момичета ние сме с 2 зъбчета вече! #Shocked.
Направо ми се разказа играта тези дни Banghead Свети плачеше почти постоянно, нищо не можеше да го успокои.В началото започна да отказва да суче  от дясната гърда ,все едно отрова течеше от нея/а като я изцеждах и му давах от шише ,изпиваше всичко за норматив/, после започнаха едни сополи и рев ,рев-ужас ,заведох  го при педи и и казвам ,че това на избиване на зъб ми прилича/ поне при баткото така ставаше/,а тя рано е още ,не може да е зъб и ни изписа коларгол.Вечерта дигна температура 38.4 и цяла нощ сме се носили на ръце,милото така жално плачеше  заспа чак към 5 часа.На сутринта се събуди един спокоен ,усмихнат, папка си нормално и от двете гърди и така докъто ми се хилеше и гукаше видях да се белее зъбчето , след два дни същата работа само че от лявата гърда отказва да яде и днес ново зъбче.
Сега спи, сладко ,сладко на мама бързака.
Благодаря за кафето, имам огромна нужда .
Честити месечинки на всички бебчовци, да са живи ,здрави и много щастливи малките душици!
А щях да забравя най- важното и аз ще ставам леля newsm68 newsm44
Прегръщам ви момичета ,после ще ви чета  ,аз отивам да полегна докъто Светулко спи

# 173
Честити месечинки на днешните бебоци!
Честито и на бъдещите лели!  Heart Eyes
radoslavagerova ,браво на вас, не едно ми две зъбчета даже...   Hug

# 174
Здравейте и от нас
Честито на днешните ни месечинки  bouquet
Честито на всички,който ще стават лели  bouquet
Аз приключих с изпитите,не можете да си представите какъв товар ми падна от сърцето,сега по цял ден ще сме навън,ако времето го позволи
Радослава,честити ви зъбчета
Ние в четвъртък сме на  консултация,ще ни слагат пентаксим и да видим колко сме пораснали.Миналата седмица,моята приятелка роди момиченце,до нея Ивко е като първокласник Grinning Grinning Grinning
Иначе и ние ще ходим за 2 дни  на почивка,за Св.Валентин, Embarassedно и Ивко ще бъде с нас
Само се моля да не ни изгонят от хотела,че понякога така реве ooooh!
Ние се приготвяме за разходка,пожелавам ви слънчев ден

Забравих да кажа за Милмил-а.Ние сме на това мляко-не е ароматизирано,мисля че втория етап е с аромат от ванилия.Ние доста си го харесваме-Ивко изяжда по 120-130 мл.от него
Инче и аз мисля,че не е хубаво да се сменят млеката често

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:14 от hana30

# 175
Добро утро!

Тони,  spoko като четох какви ги е натворил Гогата и ми се изправи косата.  afСлед някоя и друга годинка сигурно и нашия момък ще ни забавлява така.  #Crazy Hug
A нас ще ни забавляват двама hahaha Joy
Лейди не е добре толкова често да сменяш млякото - най-добре е да се консултираш с педиатъра.
Нелчо за къпането да те успокоя, че има такива моменти. С баткото си спомням, че на няколко пъти за по седмица имаше истеричен рев когато започнем да се къпем - отминава, ама докато мине Rolling Eyes
Ама много лели ще си имаме, леле честито на всички Hug
Радослава ама много сте бързи с тези зъби #Crazy задминахте Стефи Laughing
Днес няма да има разходка, че тука много силно духа Crossing Arms Обаче ако успеем ще отиден да сложат на Ивко Пентаксима - направо съм се гипсирала яко - защо ли толкова ме е страх Rolling Eyes

Честито на днешните ни месечинки
дамите Камелия, Калина, Белослава и Милена
и малките мъже Даниел, Ивайло и Николай!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:16 от tonesa

# 176
Добро утро и от нас!
Момичета ние сме с 2 зъбчета вече! #Shocked.
#Shocked а наколко месеца сте точно #Shocked чудно
Ейййййййййй браво на всичките бъдещи лели-ЧЕСТИТО   bouquet Аз вече си имам едно племенниче с два месеца по-малко, а второто го чакаме юни Hug и понеже сега става на въпрос, а като са се случили събитията не съм била тука ето и почерпка

# 177
M...a му с кръвоизлив съм   smile3511. Много ме боли ,някой знае ли какво мога да пия  Thinking Доки е втора смяна ...От 7ч до 10ч 3 превръзки  #Crazy...ще се побъркам
здр Мими аз също бях така кръвоизлив болки за 1 час 2 превръзки и повече и докито ми исписа Метхергин0,125мг 3 пъти по 1 ако искаш пробваи на мен ми намаля от него.Опитай.Аз се бях уплашила даже и веднага отидох на лекар ,но той казза,чее нормално.Успех Peaceчестито на лелите и браво за зъбчетата #Crazy

# 178

Здравейте мамани  Hug!
Да ви почерпя за именния ми ден Hug!
Валее, Честит Имен Ден и на теб!
Ако го празнуваш на 14 -ти , пак ти честитя Wink!
Честито на всички малки и големи именници  bouquet
Честито на всички месечинки и бъдещите лели! и всички, които имат поводи за празнуване  bouquet
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Отивам да ви чета, назад съм с материала с дни, че нещо със свекито го бех малко закъсала ...newsm78, ма нема да си разваляме хубавия празник сега  Grinning  bouquet, а и вече положението е мазно Laughing Joy
Хубав ден на всички Hug  bouquet

# 179
  • София
Добро утро!!!!
Честито на именниците и на днешните ни месечинки!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз да се похваля, че тръгнах на плуване и почвам активно с гимнастиката!!!!  animal085 newsm39 smile3549

Общи условия

Активация на акаунт