НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 746
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ето и една шастлива майка-браво на vaninha Да ти е все така поспаливо бебчето.
Комарче аз през деня му давам да си играе и да си дъвче лъжичка и така си познава и като я види отваря уста Peace

# 151
Добре дошла на мама Петя!

Пепенке, имаш запитване от Цветковата. Какво стана с оченцето на Василена? Притеснява се, че и на Анита нещо и сълзи тези дни.

Специално да се извиня на Дидето! Много ме е срам! Уговорка-прилагаш марка, ще ти падна, нема къде да хода Mr. Green Аз все гледам, ама гледам за количката, че е по-голям обект. А за слушането, никой не ми е казал да слушам Grinning Кат не виждам, нищо не чувам smile3534

За луната. Аз съм си перманентно луда, та се предполага и детето.

# 152
Elle, за Лактаната не знам дали навсякъде я има, но при мен я има. Mr. GreenА Мил Мила е за злояди деца и било много сладко.За това е последна мярка, защото почне ли се с него няма после сменяване.Аз също пробвах на Хип - пробиотик розовия и да ти кажа ми по харесва на вкус от Лактаната и Аптамила, акаше всеки ден даже по два пъти от Хипа при все че ака на 2-3 дни иначе.Но за аканет било нормално да не акат често като са на АМ за това не търся ефекта на редовното акане.Днес давах от Лактаната но още не е акала, а като давах от Хипа веднага почти се изакваше.Аз лично мисля че е добър но реших да пробвам с друго за да видя дали наистина не ми е злояда.За сега безуспешно "виждам". Rolling Eyes Crazy

# 153
Момичета, благодаря за отговорите!  Hug
Ние ще опитаме да се разходим,  newsm27 1strollerче времето е   Nature Sunny smile3508

# 154
Дидий, за зехтина са ти отговорили.Аз знам, че за около 15мин се вари на водна баня, водичката ври, но зехтина не завира.
Лейди
, защо така си сменяш млеката.Консултирай се с педи, ако е в час, би трябвало.Ние в събота се разхождахме в парка с приятели на милото и жената ми каза, че от е на МИлумил, било за дечица родени с по-ниско тегло, които трябва да папат повече.Тяхното момиченце се роди 2-5кг, в момента е на 4 и половина месеца и е около 5кг, а момата изяждала по 170-200мл, скри ми шапката.
НА мен днес какво ми се случи-все ме наболява зърното.Реших да поогледам, нищо не се вижда, няма рана, няма коричка, решавам леко с нокътя да проверя точно там където ме боли и като тръгна онази ми ти кърма, цялата шепа ми се напълни, без да стискам, без нищо, в чудо се видях, та запушване ли е имало....не мога да си го обясня.РЕших сега след като заспа малкия да се изцедя хубаво. И преди месец ме болеше така зърното, не е постоянна болка, на моменти остра и някак все едно има рана, а няма нищо на външен вид.
Моето момченце вече трета вечер при къпане създава проблеми.Сякаш е изплашен от водата, смее се, нахранен, наспан и като го сложим в коритоот щом усети ,че е въ в водата започва рев и пищене, не можах даго изкъпя ,само с водичка за минута и това е. НЕ знам на каков се дължи, но се надявам да го преодолее. Не искам да се мъчи, а и това му беше удоволствие, толкова много обичаше.Чудя се коритот ли да сменим, какво акъла ми не го побира, в това коритце го къпахме  и преди това.
ХАйде лека!

# 155
Нелчо, може нещо да се е стреснал в коритото. Опитай да го къпеш като само поливаш върху него вода, без да го слагаш да ляга в коритото. Ако така не плаче го "плакни" няколко дни и после полека го слагай пак по малко в коритото.

# 156
  • София
Elle, за Лактаната не знам дали навсякъде я има, но при мен я има. Mr. GreenА Мил Мила е за злояди деца и било много сладко.За това е последна мярка, защото почне ли се с него няма после сменяване.Аз също пробвах на Хип - пробиотик розовия и да ти кажа ми по харесва на вкус от Лактаната и Аптамила, акаше всеки ден даже по два пъти от Хипа при все че ака на 2-3 дни иначе.Но за аканет било нормално да не акат често като са на АМ за това не търся ефекта на редовното акане.Днес давах от Лактаната но още не е акала, а като давах от Хипа веднага почти се изакваше.Аз лично мисля че е добър но реших да пробвам с друго за да видя дали наистина не ми е злояда.За сега безуспешно "виждам". Rolling Eyes Crazy

Аз се притеснявах за акането, защото не е само на АМ. Кърмя я, но от време на време я дохранвам. Иначе същия Хип съм взела сега.
Ще стискам палци да не е злояда, че не е хубаво.  Praynig Тя ще си е финна мадама, но на теб ще ти е трудно  Hug

# 157
  • Бургас
Благодаря мами за бързите отговори! Hug Докато чакам да ми доставят прилична мас, че да го мажа с мас, ябълка и мляко (имам позволение от дерматолог за тази рецепта), реших да мажа със зехтин и ясно, че се преварява на водна баня, но за колко време и наистина зехтина трябва или не трябва да ври? За 15 те минути - от кога се засичат от завирането на водичката или от слагането на котлона?
Благодаря и за съветите за кърменето поуспокоих се малко - утре ще се яде "ашуре-чорба", хич не обичам, ама за благото.... Единственото ашуре, което признавам е това на бабата на най-добрата ми приятелка (няма такава вкусотия), ама жената го прави само за арменската коледа и ям веднъж годишно..., че и не казва тайната слага подправки, които не са ми ясни ама ще видим след още някоя година може и да сподели (като и писне всяка коледа да и точа лиги пред вратата Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Ох и се поулях с поста!
Лека и поспалива от нас! Стискайте палци утре да ми е пристигнал "Пентаксима"! Praynig

# 158
Следобяд сума време писах, рестартира ми се компютърът и всичко се затри, та се ядосах и нямах търпение всичко наново.

Бяхме при педито днес, да видим какво да правим с антибиотиците ми - можело да се кърми. Претеглиха ни - сега сме 6550 гр и към 63 см (мисля, че е повече, но понеже Фафи както винаги опишка територията, на доки му минаха мераците за прецизни мерки и теглилки). Но и толкова да сме, з месец е сложил 600 гр, по-голямата част от които за последните 10 дни. Така че бива... Доки си направи бегло устата за захранване със зеленчуково пюре на навършени 4 месеца, но аз го усмирих и казах, че засега съм за навършени 6. Той ме погледна засрамено и каза, че е похвално, че се придържам къ препоръките на СЗО, той искал да ме улесни  #Crazy

Току-що разбрах, че ще ставам пак леля  Hug За началото на октомври било. Много се радвам.

Което ме подсеща, че скоро трябва да правим тема на ноемврийки 2009  Mr. Green

# 159
Нелчо,ти ми звънкай, ама ние сме го замислили самички, без бебоците(да поспим малко не за друго) Joy luvbed

Шамси,ЧЕСТИТО дано всичко е ок и чакаме отчет Hug

Добре дошли на новите мами и честити месечинки на порасналите!!!!!!!!

Лека от нас

# 160
toffifee и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Какъв е този режим дето има Марти не знам-не може да заспи преди 2ч. и това е  smile3541

Честито на днешните месечинки- Дани, Камелия, Калина, Ивайло, Белослава, Милена и Николай, да са живи, здрави и усмихнати.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 02:09 от toffifee

# 161
  • Попово
Пепенке, имаш запитване от Цветковата. Какво стана с оченцето на Василена? Притеснява се, че и на Анита нещо и сълзи тези дни.
чухме се пУ тИлИфонЯ  Sunglasses

# 162
добро утро
Хайде на кафето моля

# 163
Добро утро  Hug
Дани,  мерси за кафенцето  Party
Честити месечинки на  Дани, Камелия, Калина, Ивайло, Белослава, Милена и Николай, да ратете усмихнати и безгрижни, мили дечица.

# 164
  • София
Добро утро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт