НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 736
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Бубе, Диди, да го слагам, ама не иска.Има си режим господина и сам си го изгради. Преди го къпахме и в 9 вечерта, но от доста време не дава да закъсняваме.Има си характер, закъснеем ли 10-15мин и започва един рев, едно чудо.....къпем го, цока и заспива най-късно до 20-30, в най-късния случай 21 часа.Понякога яде и си гледка лапмата, мечо на чарафките и тогава заспива.
Дидий, за зехтина се засичат 15мин от както заври водичката.
Ванихна, честито за преведените парички!Купи си нещо като се възнаградиш за търпението!
И да ви кажа, сменихме коритото, тати го придържаше в обикновеното, отначало беше плах Митенцето, но се отпусна, ние му говорихме нежничко, плискахме го и беше ок всичко.Успокои се, аз също!

# 211
ех, а ние се къпем в 22:30,  после поцокваме и обикновено спи до към 5ч,после пак цок-цок, спи до 9:30-10ч и после чааак през нощта.

ей, честити зъбчета на малките съблезъбчовци   Party Party Party

# 212
  • Пловдив
Имам следното притеснение newsm78
Моето бебче суче по много време. Понякога ако я оставя може и по 1 час. Притеснявам се защото всички ми казват, че повече от 30 минути нетрябва да суче.
Но нали уж бебето като се наяде само си спира да яде. newsm78
Абе странна работа хем трябва да се нагласяме по бебетата хем трябва да не яде повече от 30 минути.
Вие какво ще кажете по въпроса  Confused

# 213
Имам следното притеснение newsm78
Моето бебче суче по много време. Понякога ако я оставя може и по 1 час. Притеснявам се защото всички ми казват, че повече от 30 минути нетрябва да суче.

Рая я оставям да виси на цицата обикновено по около 50-60мин, но не суче през цялото време- цоква, спира, цоква, спира, подремва, понякога вадя цицата от устата и и тя продължава да спи, но след малко се усеща и търси да налапа пак. Ако я махна по-рано- става  Crazy  - трябва да почвам да я утешавам, че се тръшка от рев  ooooh!. В последните дни се случва да цокне 5-10-15мин, след което не иска повече и започва да ми се хили, да ми говори, или пък да се обръща на другата страна и да зяпа нещо- тогава като я сложа в леглото и пак не е много доволна, но не истерясва и мога да я залъжа да се загледа в някоя играчка Laughing Но при това положение ми огладнява по-бързо, отколкото като я държа дълго
Майка ми все ми мърмори, че нямало никъде такова кърмене по сто часа да се държи бебето- лошо съм я била свикнала... може и така да е, но аз от самото начало започнах така- беше ми по-лесно да лежа в леглото с бебка на ръце, отколкото да обикалям стаята и да я разнасям и подрусквам- просто нямам сили...

Аз днес май само се канех и си останах с каненето ooooh!- на никой на честитих Embarassed
Честито на именниците!
Честито на месечинките!
Честито на бъдещите лели!
Честито на новото ни зъбато бебче!

Ако забравям някой- моля да ме извините, ама дремах до преди малко докато приспивах Рая и сега май директно ще лягам и аз newsm46...
Лека и спокойна нощ на всички ви! Hug

# 214
Оффффф и ние се къпем към 21ч. ама сън - нъцки....бебо заспива чак към 2ч., какво да го правя незнам.....искам да си лягаме в нормалните часове и ние  Sad

# 215
Ние се къпем в 22:00.Задължително ядем след това и ми заспива на гърдата.Събужда се не по-рано от 7 сутринта.

# 216
Честито на всички месечинки.Честито на именниците и на кандидат лелите.Как се е подкарало и ако всички станем лели тая година.... Joy сестра ми Шехерезина ще ме  #2gunfire ако ме чуе. hahaha
Честито и на озъбилите се бебета.  bouquet
Момичета не сменям млеката често.От както се е родила е само на Аптамил.Давах и Хип няколко дни но си я върнах на Аптамил.Сега пак от 2-3 дни съм на Лактаната.Това са сменянките като се има предвид че Хипа годавах по отдавна.
Шопи май се беше оплаквала от кръвоизлив.Някъде бях чувала за големи дози Витам Ц и че от него намалявал.Но не твърдя че е така тъй като не съм пробвала.Но в крайна сметка Витамин Ц дори да не помогне за цикъла помага за имунната с-ма.

# 217
привет мацки!ние се къпем към 8,към 9 -9,30 заспива и се буди сутрин към 7-8 smile3503сега бебо спи,тааткото заспа а на мен нещо не ми се спи и от одеве дрема на компа smile3506чудя се какво да правя,но ми омръзна и май и аз отивам да лягам.Лека нощ на всички  love001

# 218
Преди малко четох в голямата книга. Ако през третия месец бебето нямало режим, било време да се направят постъпки за това. Ако майката кърми през час (и в Щатите явно има такива случаи Mr. Green), първо трябва да се потърсят причините за това. Дали млякото не е малко, дали не е период на ускорен растеж, дали бебето не поддържа свръхвисока активност. В нашия случай е последното. И накрая след великото приключение "юздичката на Яна", подозирам, че тя все пак е компенсирала това несъвършенство по някакъв начин (Цветковата я накърми онази вечер и каза, че детето суче като Анита) и всъщност има нужда от дохранване тъкмо поради тази своя повишена активност. Не мога да ви опиша какво непрекъснато мятане на ръце и крака е.
Та детето дори и да заспи, трябвало към 23ч да се събуди да си хапне, за да спи до сутринта.

# 219
Ели,  Hug най-сетне се появи
Бубе,внимавай какво четеш по  Rolling Eyesголемите и дебели книги, за да не те вкарат в няк'ви филми  ooooh!
Хана  smile3501
Пък нашият песнопоец го къпем в 9.30, дремва до 12, манджа и се буди в 5 умрял от глад и после пак към 10.00  яде. Опитах след баня да се храним, но така изкарва   до към 2-3 и пак иска да яде и сутринта в 8 почва да мрънка отново за ядене. Направо не мога да се начудя как правите толкова големи нощни паузи. Кажете каква е тайната  Thinking Praynig
Лелеее, след днешната разходка (цял следобед) не иска да спи и като се почна едно ядене на юмруци и всичко кара към едното зъбче. Даже моя пръст използваше да се сърби  newsm78 Дори му дадох панадолче, че направо как се мъчеше, милото  ooooh! Дано изкара нощта спокойно и да се наспи.
Айде, лека и спокойна нощ  Hug

# 220
  • София
elleee, toffifee, Astera, laticia, shoppy-мими, _ilka_, loa, Yuliya2008, temi4ka, martusha и 0 Гости преглежда(т) тази тема.    hahaha

Лека и мека  smile3524 newsm46

# 221
Мами вие ползвате ли биберони залъгалки и какви видове от към форма. Мартин от как се е родил все ги плюе-силиконови, каучокови, сплескани, скосени, кръгли...не ще и не ще. Днес реших последен опит да направя, че като сме навън спи с отворена уста и му взех най-обикновена маргаритка с форма на черешка(по-скоро черешище) и му хареса много, от половин час си я мляска и май ще заспи  Praynig бива ли така грандомански да подхожда, май размера има значение Simple Smile

Мдааа заспа  Grinning чак не смея да се зарадвам, отдавна не сме заспивали без рев. Момичета забелязахте ли, че 11.11 е бил най-продуктивния ден - цели 9 бебчета. Честити месечинки на празнуващите.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 01:16 от toffifee

# 222
Тофи, биберон-залъгалка не ползваме. Плюва я колкото може по-далече.  hahaha Всъщност иска залъгалка, но да е с вкус на кърма.  Mr. Green  EmbarassedИска - ама няма  smile3534 За залъгалката нищо свястно не прочетох така че вече и не предлагам, ако се разплаче получава храна.  Joy

Бубе, тези теории дето си ги прочела/написала нещо не съвпадат с наш Борко Rolling Eyes/вярно, че още няма 3 месеца но все пак  Thinking:
1. Иска храна почти/или на всеки час(през деня когато има колики).
2. Мята ръце и крака с часове, ако не е изкарал газове.
3.Млякото му стига и не се налага дохранване.  Thinking
4. Яде в 10-12 вечерта и пак се буди максимум на 6 часа.  newsm77

# 223
  • София
Добро утро  Hug

Нека един път и ние да ви приготвим закуската  Heart Eyes

# 224
добро утро
Еле четеш ми мислите така бях гладна newsm22
и аз съм леля(ох колко гадно звучи) на моя мъж брат му имат бебе,то е с една седмица по-голям от Ивко
а сега ще чакам някой от братята ми да се сетят да направят едно братовчедче. fertilization
ей момичета миналата година на този ден сме направили Ивкото.Кога мина еедна година Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт