Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 774
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • благоевград
леле 2 дни ме нямаше а вие писали писали  ooooh!
Едва прочетох всичко , гледам доктори сте обсъждали ами подкряпям едно мнение /а сега на кой беше  Embarassed/ 4е добрия доктор е този при когото се чувстваш добре  Peace
Повярвайте ми аз се чувствам прекрасно при Малчев защото според мен той притежава едно качество което според мен е най-важно не се държи с мен като с поредния пациент а като с човек този доктор ме подкрепяше 1 година в мисията ми да имам бебе и за миг не ме остави да повярвам 4е няма да съм майка . И незнам колко от вас са казали на гинеколога си 4е са видели 2 4ерти преди да кажат на майка си дори - аз го направих и той каза - Толкова много се радвам за теб това е страхотна новина! Тази точица в корема ми е благодарение на упоритостта на един доктор и секса на мъж и жена .

Ади племеника ти е мн сладко бебе Heart Eyes

А за утре смятам да подаря на мажо снимка на моята точица но ве4е със сърце което тупка макар на снимката да не се вижда Heart Eyes

# 196
Това за нашите половинки, които ще ни изненадват утре... Laughing
Из "Наръчник на мъжа готвач"

Вземете от хладилника 10 яица, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни.
Вземете голяма купа разбийте в ръба и яицата и изсипете тяхното съдържание в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
И тъй сега имаме в купата 2 разбити желтъка, колкото и са ни необходими за пая.
Сега облепете стените и прозорците на кухнятя с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете че са ни необходими 2 ябълки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника от капките, защото ако засъхнат се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.

# 197
  • Благоевград
Ana2 направо паднах от смях -  smile3532 newsm10

Докато четях си представих моят съпруг в действие - хаха, хаха
 hahaha  chef hahaha
Страхотно попадение !!!!
jinjer_78 чудесно стихотворение - поспаланка или не , важното
е че си впечатлила госпожите, че си получила чудесно стихче за празника.
Е, ако получиш и  закуската в леглото, просто си в почерпка !  Laughing

Ние утре на обяд ще сме при свекървата, ще празнуваме Трифон.
А другият празник , след това ще бъде!
Лека и спокойна вечер!
  bouquet

# 198
Честит празник мили дами! Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден, изпълнен с приятни емоции ! Heart Eyes

# 199
Ранобудно кафе! Благодаря! Хубав ден на всички!

# 200
Честит двоен празник и от мен мили момичета,нека всеки празнува този който му е на сърцето Hug

# 201
Честит празник и от мен:)

И музичка да пусна: http://www.youtube.com/watch?v=v3xwCkhmies&feature=related

# 202
Честити празници и от мен!

Всеки да празнува това, което го влече, а ако е комбинирано най-добре.

Аз реших да спретна някаква вечеря-изненада на мъжо  Shocked Ако чуете, че има пожар някъде из града, да не се чудите, у нас ще е. Ще ходя да пазарувам продукти, но естествено след като мине вторият биатлон за деня. Защото всичко си има ред, то празник, ама световното първенство по ме вълнува  Laughing Мамо Ц, знам че не си падаш по бундес представителите, но си умирам от кеф за Кати!

# 203
Момичета, доста време не бях влизала във форума, не мога да ви изчета сега, мернах хубавото заглавие, че ще има много бебчета и се зарадвах.Инче, много се радвам, че най-накрая стана при теб, желая ти лека бременност и здраво бебче.
Честит Свети Валентин на всички, много любов и щастие!

# 204
  • благоевград
Mомичето идвам от Малчев - бебка ве4е има сърчице видях го как мига и даже го чух  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 205
Браво Инче,да ти расте здраво това сърчице и да стане хубаво и сладко човече Hug

# 206
  • 42.016399,23.101179
Честити ви празници и от мен. Благодаря за почерпките! Laughing
Ина много се радвам за вас. Hug Но усещам че говориш за него в женски род. Wink
Ели носят се пушеци от вън, ама съм спокойна щом по късно ще почнеш да готвиш. Joy
Мен ме мързи и да готвя, най-много салатка да направя. Grinning

# 207
Marci ,ако знаеш как се заразихме с твоят начин на хранене с мъжа,сигурно вече 1 месец да не казвам голяма дума ми то все сме си на сандвичи на обед или когато сме сами,а вечер свеки  сготви,и честно да си призная поприбра ми се шкембето а и Жоро ги прави и ме глези аз само лапам на готово Mr. Green
Днес обаче докато свърших с закуската и започнах да правя обеда и накрая заспах с децата и той отиде да работи и ей това беше празника за мен,но нищо има толкова хубави дни  в които също можем да излезем и можем да се чувстваме специални Blush
Желая ви хубава вечер  bouquet

# 208
  • Благоевград
Днес май всички релаксирата след празниците!  Laughing
Аз мислех да излизаме днес навън ,но е много студено и се отказах.
Сега с малката ще си довършим една книжка, която почнахме в края
на миналата година. Ето да я видите :
http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/mid-276/p-p/id-7698/veche-m … -az-sym-na-4.html
Айде чао за сега    bouquet

# 209
Здравейте момичета!

Вчера на празника на виното и любовта, София роди момиченце - Елеонора, 3100гр, 50 см. Направо съм се побъркала от радост, адреналинът ме удря в главата просто!

Общи условия

Активация на акаунт