Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 782
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Благоевград
wildgirl да е жива и здрава малката Елеонора!
На хубав ден се е родила!  Grinning
  bouquet

# 211
Ели,честито за твоята адашка,да им е жива и здрава на София и Жоро малката Елеонора(под секрет аз също исках това име за момиче,освен Клавдия де Mr. Green)а твоята приятелка те одостои с голяма чест да кръсти дъщеря си на тебе трябва много да я уважаваш Peace
Ние ходихме на палачинки днес в Папараци-реванш за снощи Blush
Много е студено на вън лягам да спя с децата Naughty

# 212
  • 42.016399,23.101179
Ели, много се радвам за София,
да и е жива и здрава малката Елеонра и много да ги радва!!!
Върви ви на бебете тези дни на вас. Wink
Голям студ е наистина, ние пък с Венци ходихм до София, уж на пазар. Той искаша да си купува нови ски обувки и долнище на екип, ама от много гледане без нищо си останахме и двамата. Laughing
Marci ,ако знаеш как се заразихме с твоят начин на хранене с мъжа,сигурно вече 1 месец да не казвам голяма дума ми то все сме си на сандвичи на обед или когато сме сами,а вечер свеки  сготви,и честно да си призная поприбра ми се шкембето а и Жоро ги прави и ме глези аз само лапам на готово Mr. Green
Аз готвя, освен санвичи-пици, спагети, паста, пълнени гъбки много често, разни хапки и глезотийки. А напоследък вечер сме предимно на салатка. Виж манджи не мога и не искам да се уча. Пък  и няма за кой защото и Венци не яде. Единственото нещ което се яде с лъжица в нашето семейство е боб  и шкембе. Embarassed

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 17:57 от Marci

# 213
Марси,аз вече имам огромното желание да ми сложи Жоро печката,пералнята и хладилникът на етажа че да спра да препускам надолу на горе ама няма изгледи нещо-няма той желание ли незнам и при мама щото е по-лесно наядем се и се качим горе Crossing Arms
Къде сте всички та не давате отчет за снощи,то студ разбирам ама да не сте под юрганите newsm78

# 214
  • 42.016399,23.101179
Къде сте всички та не давате отчет за снощи,то студ разбирам ама да не сте под юрганите newsm78[/color]
Ние снощи празнувахме рожденият ден на брата на Венци в къщи. После трябваше да слезем в махленското барче да празнуваме Трифон, ама хем преядохме, хем студено ни стана и изгледахме един филм  и заспамхме. Абееее пенсионерска работа, какво да разправям... Joy

# 215
Мерси за пожеланията момичета!

За името на бебчето, то си е чисто съвпадение, тъй като бабата/на Жоро майка му/ е Елеонора, та така. Горката София, вече и вкъщи и на работа ще я тормозят Елеонори  Mr. Green

За празника вчера, на мъж ми му приготвих по рецепти от форума - едно сърце от картофено пюре пълнено с месо, топено сирене и кашкавал /много вкусно стана/ и чийз кейк в чашки /ние много обичаме, но досега не се бях мотивирала да правя/, а също и една огромна плодова салата от всички плодове, които открих на пазара, включително ягоди и сметана  Crazy Бяхме си взели и билети за кино от 22.15ч, но аз като разбрах, че София е родила, филмът нито го гледах нито слушах, незнам как са минали два часа, все едно беше миг.

Марси, наистина ни върви на бебета, наред е Симонска и то в най-скоро време.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 22:30 от wildgirl

# 216
Честито ново бебче - да радва мама и татко! Замислих се, че темата е страшно късметлийска. Докрая ще се ослушваме за още такива изненади. Правя албум на Симеон в момента и по-късно ще ви пусна линк към него.

# 217
Добро утро,момичета!

Хубав ден и успешна седмица на всички!!!

# 218
В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат.
Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително.

После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително.

Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да".

Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките.

Студентите се разсмяха.

"Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща."

И продължи: "Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си. Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите.

Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък."

Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?"

Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири."

# 219
Честит празник на патерици!
Вчера си слязохме от балкана и нямаше как да ви честитя точно на празника.Желая ви да сте много обичани,ухажвани и ценени!
Ние си прекарахме страхотно.Е,вярно,че беше доста студено и не сме мръднали от вилата,но до камината си беше доста уютно.Пък и бяхме много хубава компания-което е най-важно,разбира се Simple Smile
В петък ходихме до Терзийски...Очарована съм от внимание и техника.Таткото също беше възхитен от доктора.Веднага ме гледа на 4Д и бебчо вече е един такъв голяяям Simple Smile И му се различават очички,носленце.Главата му(нормално) е по-голяма от тялото,а тялото едно мъничко...И като му бие сърчицето и му се движи цялото телце,все едно танцува Simple Smile Аз почнах да се възхищавам колко ни е красив бебчо и Терзийски казва...:Е какъв сте си го направили,но на тоя етап всички бебета приличат на Дарт Вейдер Grinning Миналият месец беше 3,5-4 см,а сега сме цели 14см Simple Smile Абе истинско съкровище Simple Smile
Ние с приятеля ми се качихме още в петък на вилата,за да правим торта за кумата.Ама изглеждаше тооолкова апетитно,че не и устояхме и докато дойде кумата,беше останала половин торта.Ще се наложи пак да правя Simple Smile

# 220
Добро утро
Anelia20,благодаря за шветската маса,ще надебелеем ей Naughty hahaha

Аз заведох децата на градина и сега на бързо да се разпиша и с кафенцето под носа сядам да уча че изобщо неостана време Confused
Ели,много съм любопитна коя е Симонска newsm78а Маргото на Краси роди ли newsm78че нещо съм забравила за нея да те питам Thinking
Ади,чакаме албума с нетърпение Hug
Аз се събудих с болка в горен мъдрец #Crazyкак ще е незнам дано ми премине( на мен още нито един не ми е излязъл)
Желая ви успешна седмица на всички!

# 221
и от мен добър ден

празниците и почивка минаха добре - спокойно и приятно и аз се направих на добра домакиня и посготвих това онова  Embarassed

ели казах ти че това е най-лесния сладкиш който може да се направи любопитна съм обаче за рецептата за картофеното сърце пусни линка

марси какво стана води ли вики при очната

дани дано да пробият за не те мъчат много
моите още в гимназията си поникноха и само на един ме боля повече другите не ги усетих
в училището имахме зъболекарски кабинет и всеки мисиц минавахме на профилактика та тогава зъболекарката ми каза че са поникнали всичките 4  чак ми беше странно
сега челюстите ми са открай докрай със зъби няма пропуск  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 09:48 от puhelota

# 222
Дани,това е с цел.Няма да дебелея само аз я ! Simple Smile

# 223
Anelia20 и Ина защо говорите за дребосъчетата в мъжки род  Wink в другия ще да са и двете  Heart Eyes

# 224
Anelia20 и Ина защо говорите за дребосъчетата в мъжки род  Wink в другия ще да са и двете  Heart Eyes

Чул те Господ Simple Smile

Аз казвам бебчо,защото е по-общо...Другият месец ще знам какво ще бъде(вероятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт