Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 795
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Нинче,не си забелязала Инна говори в женски род-бебка Joy
Аз пък май-нямам място на ченето за други зъби  Shockedама ще се разбере то Tired

# 226
  • благоевград
Mда определено Дани е права аз говоря за Нея понеже имам предчуствие 4е е моми4е . Онзи ден бяхме в Джъмбо в сф и си харесах едно легло newsm07 и както му се радвах гледам Жоро се превива от смях    smile3532  Питам го какво става а той ми показва табелката аз пак немога да схвана  newsm78 А то пише 4е креват4ето е за две бебета  twin_neutral  При което аз  #Crazy и много бързо  running  Whistling АААА аз 2 накуп не искам  Crossing Arms едно по едно моля добре 4е ве4е видяхме 4е е 1  newsm68

# 227
Аз пък близнаци исках,ама не ме огря Simple Smile Следващият път Simple Smile
В Бамбино има много хубави и евтини неща.Аз количка си харесах и легло.

# 228
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10551880 Първи снимки на Симо сладура - тези са от петък в болницата. Изписаха го чак в събота, защото имаше назначен антибиотик. Засега плаче само когато е много гладен ( а с неговия апетит това означава през час) и когато усети, че го събличаме..предполагам, че не е свикнал да усеща  тялото си без дрехи

# 229
Anelia20,за Бамбино до Сандански ли говориш newsm78защото съм чувала че е много и неоправдано скъпо,още пред 1-2 години Жоро беше влезнал да пита за гърнета и най-ефтиното и обикновено беше от 5-6 лв нагоре докато тук ги купих за 1,80лв,ако имате възможност това е друг въпрос ама чак толкова да са свалили цените Thinkingможе то финансовата криза е на всякъде newsm78
Инче,не се плаши бе душко аз като имам две да не съм умряла я ме виж колко съм си добре Mr. Green
Ади,ми той Симата много рошав мари,брей че коса,много е сладичък,да го тсункаш от мен и каква беше тая фотосесия с баба му ами ти къде си newsm78

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 11:29 от jinjer_78

# 230
Ле ле Ади,много е сладък Simple Smile
Да ви е жив и здрав Simple Smile

# 231
Anelia20,за Бамбино до Сандански ли говориш newsm78защото съм чувала че е много и неоправдано скъпо,още пред 1-2 години Жоро беше влезнал да пита за гърнета и най-ефтиното и обикновено беше от 5-6 лв нагоре докато тук ги купих за 1,80лв,ако имате възможност това е друг въпрос ама чак толкова да са свалили цените Thinkingможе то финансовата криза е на всякъде newsm78
Инче,не се плаши бе душко аз като имам две да не съм умряла я ме виж колко съм си добре Mr. Green

Да,Дани.Ние преди няколко седмици ходихме...Аз си харесах комбинирана количка за 180лв и другите бяха до към 300-400лв.А Дани купи някаква дрешка на Ивет,ама ми се стори много евтино.Аз като гледах тука по магазините как са цените на количките...направи ми прилошаваше.Особено в Пебълс...срещу Езерец...

# 232
Нямах време да кача всички снимки, важното е, че има какво да показвам...а е рошав и мазен бритон, защото в болницата ги мият само сутрин на визитация (шампоан за нашия хубостник не давали да му се слага), даже дрехи не дават да му носим - слагат някакви от болницата. Добре, че го изписаха и му измиха перчема Simple Smile Сега носи дрехи негов размер

# 233
  • благоевград
Ади много е сладко това бебе  Hug
Искам и аз  Heart Eyes
Дани за близнаци аз нямам сили това е прекалено геройство за мен  Embarassed

# 234
Ето и снимки от 14 Февруари Заповядай те
Ние сме малко с температура и за това не мога да пиша.
Чао за сега на всички хубав ден

# 235
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Андреа, голям сладур е този Симеон, и на мен ми се прииска да го гушкам. Hug
daniela_ch, Ани личи си че сте си искарали добре, снимките са ви супер. Дани мернах днес че си имаме нова колежка в училище по немски, познай коя е? Wink
Нинка ходихме в петък на доктор и сменяме очилата. Орева целият Запад Виктория докато и слагаха капките. Не ни ле чухте... Joy
Ели искам  и аз тази рецепта. Laughing

# 236
Марси, мисли му.......Резервирала съм 2 нощувки във вашия хотел във Велинград, дори и капаро преведох днес по банков път......Може на ЛС да ми кажеш повече неща за процедурите, цените им и всичко, което ще се сетиш.....

# 237
  • Благоевград
Здравейте мамчета!
Тази вечер за първи път се изплаших при мисълта, какво може да
си причини детето ми ,без дори да съзнава за опасността.
Ето и случката : вечерта към 19 ч. започна да се оплаква,че я боли нослето.
Сочеше си едната ноздра и каза че я боли навътре.
Аз първоначално реших , че е от хремата която има вече цяла седмица.
Но като започна да вечеря, се оплака че като си отваря устата я боли вътре в
нослето. Отказа да яде, заплака ( нещо което е нетипично за нея, тя плаче
сравнително рядко - едва ли не само когато си разбие сериозно главата  Laughing)
Та започвам аз да се съмнявам. И понеже днес си беше у дома със бабата(свекървата),
аз проведох едно раздледване и установих , че тя днес и е слагала в носа , лайка -
концентрирана отвара, като капки против хрема. Аз й забраних да слага , но тя
решила че не може да навреди. Та поскарахме се , защото аз й казах че само от
това я боли...дъра бъра т.е. виновна и точка Close.
Обаче, влизаме да се къпем с малката заедно, по едно време от парата , от толата
вода и потича нослето, тя започва да плаче и отказва да духа,закото много я боляло.
Не ми дава дори да докосна нослето. Стъпих си обаче на ината (старшината влезе в
действие  Wink) и детето издуха първо ноздрата която не я боли. В крайна сметка
ми обеща че ще издуха и другата само веднъж но много силно .
Познайте какво излезе от нослето ....... Shocked Shocked  ooooh!
В момнта в който издуха в ръката ми , тя извика " мама това е охлювче, аз си го сложих
в носа преди "
и заплака. (охлювчето е мъничко, от морето са ни- играе си всеки ден с
тях, още от лятото и никога не е искала да си ги мушка някъде ... Shocked )
Аз се чудех да се смея ли, да се скарам ли  #Crazy
Но, не се кархме , само поразпитах кога го е напъхала, защо и т.н.
Казвам ви , че ако тя ми беше казала веднага " мушнах си охлювче в носа" , сигурно
щях да се притесна сериозно и да тичам до някой доктор УНГ.
Още не мога да повярвам , че се разминахме така леко с нещо което иначе е доста
опасно и може да има лоши последствия .
Тази нощ може и кошмари да сънувам  Thinking( не че и без това не сънувам такива ).

Андреа Селесте бебчето е чудесно, толкова е миличко. А и колко спомени нахлуват
в главата ми като го гледах  ( макар и само на снимка) . Да ви е жив и здрав юнака! Hug
Мама Цоцоланка от Велинград снимки ще чакаме Mr. Green А и да почерпиш Марси ако
очакванията ти се оправдаят Peace

Сега отивам да релаксирам след този инцидент. Точно малката заспа, мъж ми не е у дома
и сега е време само за мен  Heart Eyes
Лека и спокойна вечер ! А , и утре някой да е пуснал кафенцето преди 9,00часа ,
та като вляза в офиса да е сервирано  Hug
  bouquet

# 238
Деси, мда...не подозираме просто как дреболии ни вгорчават живота и ни сварват неподготвени.....Дано инкой няма подобни преживявания!Приятни сънища!И..добре,че всичко е приключило добре! Peace

# 239
Ох Деси така се паникьосвам от такива неща ужас значи Shocked #Crazyда не очаква човек какво може да се случи аз все се страхувам,тази случка като малка съм чувала как веднъж брат ми с братовчедките играли на игра-Кой ще си мушне стръгали(такива едни много твърди ятки)по-на дълбоко в носа,дано вече Анна-Мария не си мушка нищо в носа Hug

Общи условия

Активация на акаунт