Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 751
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Наистина не знам какво да правя...

# 106
Каквото ти е вътрешното усещане, това направи. Но пък да смениш Калоянова с Динов ми се струва неоправдано, не знам де.

# 107
  • Благоевград
Ами Динов не е ли в момента в болницата в Дупница  newsm78

# 108
не успях да прочета всичко но видях името Динов

моля ти се не се излагай  Shocked
има и доволни ама да не искам да говоря пък за лошото което съм чула дори от близки
моля ти се пак обмисли

да деси и аз така знам ама миналата седмица пък чух че пак и тук действал незнам

# 109
Докато си избера лекар ще дойде време да раждам Embarassed

# 110
прочетох и на зад
Кацарска   Shocked

абе хора я се вземете малко в ръце

поемете дълбоко въздух  пребройте до 10 и премислете трезво нещата

от Кацарска има лични впечатления
без коментар

# 111
Добре,препоръчай ми  един лекар...Само за Терзийски не искам да чувам...

# 112
Нинче не знам какво си чувала за Динов, но аз съм много доволна, ако не беше той сега нямаше да съм сред вас пък за детето да не говорим, може би ще ше да си отиде още преди да е видяло бял свят. И аз съм чувала много противоположни мнения за него, а и за всички лекари разбира се. не знам лекар за който да се говори само хубави неща, още не е се е родил такъв. На скоро даже чух няколко лоши мнения и за Малчев, вметвам го защото знам че всички ще ми кажете Малчев, но уви ето и за него се говори с лошо име. Въпрос на мнение е. Не иска да ангажирам никой с моето мнение,но за мен единственият лекар за раждане в нашето отделение е Динов и за нищо на света не бих родила при друг.

# 113
Добре де, ако не се лъжа, този Динов е в болницата в Сандански в момента..за по-сигурно ще питам колегата. Вече писах веднъж, че моите впечатления от Костадинова са отлични и когато се налага, пътувам до Благоевград само и само тя да ме прегледа..но пък бившата и съквартирантка, която ходи 2 пъти при Костадинова, не иска и да чуе за нея

# 114
Всеки си казва личното мнение, от лични преживявания.....Един доволен, друг - недоволен.....

Аз напр. съм чувала добри отзиви за Топалова, Марценкова.....

# 115
Проверих - Динов е в Благоевград

# 116
Дани е права,че за всеки  лекар има противоречиви мнения.Бях решила да ходя при Малчев,но личния ми лекар не се изказа ласкаво за него и аз се отказах.За Терзийска страхотни отзиви съм чула...но на мен ми обърка диагноза преди време...За останалите всеки ми казва различно,а аз като нямам наблюдения слушам хората-няма начин...

# 117
  • Благоевград
Сега ме предупредиха за нова телефонна измама .
(може и да не е нова, но сега научавам за нея и  не знаех за нея)

Ако получите телефонно обаждане от хора,които твърдят,че са инженери по поддръжката на мобилната мрежа,или че проверяват телефонната линия и ви молят да въведете #90 или #09, или друг някакъв код,затворете веднага без да набирате никакви номера.
Има компании или хора-измамници,ползващи устройство, което позволява, ако наберете #90 или #09, или друг код,да получат достъп до вашата СИМ карта и да правят разговори от нея, като на вас се трупат разходи.

Аз лично предпочитам да ви предупредя , а също и моите роднини и познати.
Измамниците край нямат. ooooh!

# 118
Дани, само четеш и дума не обелваш

# 119
Динов,беше за известно време в Дупница и пак го върнаха тук,аз лично съм против него,но всеки да решава за себе си Peace
Ели,радвам се за Светльо,той е много добро момче да им е жива и здрава дъщерята Hug
Криската спа по-спокойно тази нощ след вчерашният спазъм,имахме 2-3 безсънни нощи,сега ни изписаха от здравната каса нова помпа,да видим,като спрях аугментина и децата се поопрвиха от разстройството,Криската е станал 14кг милия Tiredоще някой ден и се връщаме на детска,ох и аз да се оправям че ,,,,,,,,,,,,, Sad

Общи условия

Активация на акаунт