Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 735
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Не зная кой е имал лоши впечатления за Малчев...За мен той е уникален лекар - и като възпитание, и като внимание, и като познания...Всеки има право на претенции, но като гледам другите, които обсъждате, база за сравнение няма.
За Калоянова...ти си имаш правото, щом не ти е обърнала внимание, макар че с моето стоене толкова дълго и в Гинекология, и в Родилно, бих казала, че е добър вариант.
Марси, не си много права за стоенето в Гинекология. Почти никаква полза няма. В крайна сметка цяла седмица почти стоях там, там направих спонтанния аборт, а те нищо, освен Но-шпа, не ми слагаха. На ехограф отидох сама, на частно при Малчев, защото за тези дни никой не пожела там да ме прегледа. Калоянова, за мой лош късмет, по това време беше на Драглище. Не ми се иска да разправям, но и "почистването" ми направиха без упойка, защото било неделя и нямало как да дойде анестезиолог. А Митев не ми сложи и местна упойка, въпреки че ми обеща, защото толкова бързаше, че дори престилка не си сложи. Добре, че поне ръкавици си сложи. Защо мислите, че 6 месеца по-късно ме е страх да забременявам, при положение, че толкова обичам децата...

# 121
В петък отивам да си взема направление и ще мисля при кого да ходя.

# 122
  • 42.016399,23.101179
Anelia20 усещам как тотално те объркахме. #Crazy Избора е твой, ама все пак повече мнния биха ти били от полза. Wink
Аз лични бих предпочела по млад доктор, който има желание да се се докаже, пред такъв на който рабтата му е станала рутина (нямам предвид Малчав, не го познавам). Най-добре проучи още мнения, прочети отзиви по форумите и за други доктори.
Наистина няма такъв за който да говорят само положителни неща, но избери някой за който все пак положителните мнения са повече от отрицателните. Wink
Ana2 съгласна съм за гинекологията, не съм казала че има полза, просто освен че ти бият нош па и лежиш, което в къщи поне аз не правех.  Embarassed
jinjer_78 оздравявайте по бързо. Hug

# 123
Абсолютно съм съгласна, че от всеки лекар има и доволни и недоволни. Причините са много, някой са и субективни. За Малчев умишлено и преди не писах, защото вече ще ме обвините в PR. Пък и доста голяма бройка гинеколози има в нашия град - друг е въпросът колко са кадърни. Тъй като Анелия е решила да ражда в Благоевград, наистина ми се струва разумно да ходи при някой, който влиза в отделението - чиста работа. Иначе трябва да се занимава с повече от един лекар. Аз не мога да кажа нищо по въпроса с такива лекари, затова си трайкам. Но Динов специално е за мен трагичен вариант /лично мнение/. При него недоволните са в пъти повече и доста семейства е разплакал този човек. Навремето е бил име, но сега незнам... То ми се струва по-удачен вариант раждането с направление в София, без избор на екип, отколкото в Благоевград - с избор на лекар. В първият сучай, дори по-ефтино ще излезе.

# 124
daniela_ch ами много работи съм чувала и да ти кажа ти си първата която пък чувам колко много е доволна  Peace
за калоянова също имам добри впечатления защото родих заедно с момиче на което тя водеше ражданета за което дойде от драглище защото не беше в града и с което момиче бяхме в една стая и за трите дни престой в родилното идваше по два пъти на ден това също е лично впечатление  Peace  моля ви не ме пращайте на гилотината  Wink
то по твоята логика и аз имам моето дете благодарение и с помощта на телзийска
 и мога много суперлативи да изложа за нея но ето че анелия не е доволна

както лошо не мога да кажа и за митев но ето че билянчето пък не е имала приятно пеживяване с него
ама то неможе всички да мислим еднакво

Anelia20 въпросът ми е ти все пак обади ли  се на калоянова че си влязла в отделението и като си разбрала че е там изобщо срещна ли се с нея

незнам що си мислим че като забременеем и някой трябва непременно да се грижи и да ни подсеща за нещата та нали отговорностт си е наша и ние трябва да робим четем и да се интересуваме а не да чакаме доктора да ни подсеща

и друго което в случая е по важно
не кой от кой доктор е доволен и ние да ти препоръчнаме едва ли не
просто се разрови за мнения и виж кой доктор е събрал най-малко негативни

защото както казва мама цоцоланка всеки има лично мнение и от един е доволен от друг не което може да е точно противоположно на мнението на друг пък човек

извинете за дългия пост
аз приключвам по темата

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 15:16 от puhelota

# 125
Момичета,благодаря за помощта.Аз все повече се разколебавам дали да раждам тук.За сега май се спрях на вариант - консултация при Малчев и раждане в София(само трябва да преценя в коя).

# 126
Аз лично, бих предпочела ако реша да раждам тук Динов казах ви доводите си. Надлюдаващ ми беше Марценкова от тоношение не мога да се оплача, винаги е била много мила с мен и винаги ми е обяснявала за всчико. Нлагаше ми се често да лежа в болница, тч е идвала всеки път да ме види, като се има в предвид че не съм лежала в Генекология, а във вътрешно. Когато бях в Генекология с бъбречна криза тя беше всеки ден при мен дори и да не е била на смяна, ако не успееше да дойде се обаждаше по телефона да пита в какво състояние съм. Подразни ме това във нея, че неми каза какво ми е положението когато трябваше да раждам, но въпреки всичко че не викнах нея а Динов тя пак идваше всеки ден да ме вида и да се интересува от мен и детето. За прегледи пак си ходя при нея, но за раждане и следене на бременност ще се запиша при Динов, ако съм решила да  раждам тук, а ако не ще мисля друг вариянт. Пак казвам, че не искам да ангажирам никой с мойто мнение, всеки има право на избор.
За Калоянова не ми се говори, тя за мен е една груба и аругнатна жена. Даже немога да я нареча жена, в нея не е останало и капка човечност. .
За всеки лекар мога д акажа по нещо, но не ми се иска ще ми стане много дълъг постта и ще се отекчите, единствено при Малчев не съм ходила и нямам мнение. Просто съвсем случайно чух едни жени да го коментират как едната била много не доволна от него. Е рази, хора разни идеали.

Нинче аз просто казах, че благодарение на този човек съм жива ( в пълният смисъл на думата), за някакви минути щях да съм на онзи свят и не само аз Cry
До като бях в родилно, не чух нито една лоша дума за този човек иначе и аз съм слушала какво ли не, не съм му страстна привърженичка, само дето той е най-добрият вариянт ако раждаш тук. За друг не се сещам. Аз се преместих при МАрценкова точно поради тази причина защото влиза в отделението, но уви пак не съм направила точният избор, нея просто я хвана страх.
Ани ти не се притеснявай, важното е всикоч да мине добре и да нямаш проблеми.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 15:16 от daniela_ch

# 127
puhelota ,не мисля,че някой спори или нещо подобно или ако има такъв момент се извинявам,че аз съм станала повод за това.Не ми беше това целта...
А за Калоянова...аз мисля,че и в гония пост написъх,но пак ще го напиша-няма проблем.Аз се обадих още като ме заболя корема и тя ме посъветва да отида в отделението,като каза,че утре ще дойде да ме види...ДА,тя дойде до отделението,но не си направи труда да мине през моята стая да ме пита как съм...Сблъскахме се в коридора,а тя дори не ме поздрави...Освен това според мен прегледите ми при нея не протичаха както трябва.Да,първа бременност ми е и не претендирам,че знам много,но съм прочела доста неща. Прегледа се състоеше в ... мерене на кантара и въпроса... "Как съм".Без ехограф,без обяснения в коя седмица съм и така на татък...Ами да си кажа честно аз и до сега не знам дали наистина съм в тази седмица,която ми пише на линийката.На първият ми преглед като отидох тя не можа да ми определи точната седмица...Каза...4-5-6...Аз смятах,че е нормално в началото да не може да се каже точно,но колежката ми,която ходи при Терзийски,като ми каза,че и тя е в 5 седмица и 1 ден...бях много изумена как може единия лекар да изчислява толко точно,а другия някакво ориентировачно... Аз от Терзийска бях доволна,докато не стана един гаф...В момента дъщеря и завършва или е завършила(не знам) и и помага в кабинета.Бременните жени са тези,върху които се учи...
-"Мамо,така ли да натискам...?"
-"Не така!"
-"А как?"
-"Натискай,докато не се получи..."

Е така ли ще се учиме.Докато някоя бременна не се развика,нали...

# 128
Тъкмо се притесних тези дни, че сме голяма скука в тая тема. Най-накрая да се случи нещо интересно - дискусия  Simple Smile

За докторите и всичко останало, нали знаете, че каквото е писано това ще стане. Съдбата е голямо нещо и трудно можем да я преборим.

Ама да ви кажа от толкова бременни и новородени ми се прииска и аз да съм бременна  Mr. Green Не казвайте на Любо, че ще ме остави на сух режим, че много го е страх горкия да не прихвана  hahaha Въпреки всичко разумът ми ще възтържествува и ще се въздържа от забременяване, засега...

# 129
  • Благоевград
Вижте на каква автобиография попаднах ( вярно че е майтап, но ..... Laughing Joy) :

Автобиография

1.   Лични данни

Име: Дуцко Дудев Каракочев

Дата и място на раждане: не знам   около 40-50 годишен съм.   

Постоянен адрес: София, ж.к. “Факултето” на втория етаж

Семейно положение: женен с 18 деца и 26 внуци

2.   Образование

3-ти клас до голямото междучасие

3.   Трудов стаж

-   Пазарджишки окръжен затвор – 1985 – 1990
-   Бобовдолски окръжен затвор – 1992 – 1999
-   Поправителен дом – Кремиковци – 2001-2003

Назначенията в тези предприятия бяха в следствие на това, че често намирах парите на хората още преди да са ги загубили.
В Бобовдолския затвор съм завършил  курсове по макраме, а в Пазарджишкия се научих да свиря на акордеон. Там свикнах и на работа в екип.

4.   Чужди езици

-   Есперанто
-   Ромски - майчин

5.   Допълнителни курсове, обучения и интереси

-   15.11.2004 – Столипиново, Семинарно обучение на тема “По жицата”. Анализ на творбата от Йордан Йовков и обучение как да не ни хваща тока, когато крадем кабели
-   обичам черната музика – Кондьо, Софи Маринова, Бони (но не Бони М) и др.

6.   Личностни качества
-   Тих, скромен и мързелив
-   Рядко идвам на работа, но не закъснявам
-   Работа малко, но с желание

Желая да се кандидатирам при вас за длъжността “ Гладен касиер” в клон Централен или като “ Консултант по кражби “ в някой от новите офиси на Банката . Много съм добър и се надявам да се видим скоро, ако не почна работа преди това в Софийския централен затвор, щото и оттам яко ме канят.

hahaha Joy Joy

# 130
wildgirl ,много истина има в твоите думи,че всичко е Божа работа,но поне да знаеш,че си направил всичко възможно да спасиш положението,а не си стоял със скръстени ръце...Абе Господ да ни пази...

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 15:51 от Anelia20

# 131
Деси,страхотна е тази автобиография. newsm47
Сега се замислих,че в нашата банка,ако се освободи мястото на главния касиер,мога да се възползвам от посоченото CV и да го препратя Simple Smile

# 132
  • Благоевград
Най - новите фирмени правила   :
Новите указания на „Човешки ресурси”

До всички служители:

В сила от 1-ви януари 2009

Код на облеклото

1.      Препоръчително е да се идва на работа облечен според заплатата. Ако ви видим да носите обувки „Прада” и чанта „Гучи”, ще приемем, че сте добре финансово и не се нуждаете от повишаване на заплатата.

2.      Ако се обличате бедно, трябва да се научите да управлявате своите пари по-добре, така че да можете да носите по-приятни дрехи и затова не се нуждаете от повишаване на заплатата.

3.      Ако се обличате точно както трябва, значи сте точно там където трябва да бъдете, следователно не се нуждаете от повишаване на заплатата.

Болнични

Вече не приемаме болничния лист като доказателство за болест. Ако можете да отидете на лекар, значи можете да дойдете на работа.

Почивни дни

Всеки служител ще получи 104 лични почивни дни в годината. Те се наричат събота и неделя.

Използване на тоалетна

1.      Като цяло, твърде много време се прекарва в тоалетната. Сега има ограничение от три минути за ползването на кабинките.

2.      В края на трите минути, ще звучи аларма, тоалетната хартия ще се прибира, вратата на кабинката ще се отваря и ще бъдете заснемани

3.      При второ нарушение, снимката ви ще бъде залепена на таблото за съобщения в категория „Многократни нарушители”.

4.      Всеки, който е хванат да се усмихва на снимката ще бъде санкциониран в съответствие с политиката на компанията за ментално здраве.

Обедна почивка

1.      Слабите хора имат 30 минути за обяд, тъй като трябва да ядат повече, за да изглеждат здрави.

2.      Хората с нормална физика имат 15 минути за обяд, за да получат балансирана храна, с която да поддържат своята фигура нормална

3.      Пълничките хора имат 5 минути за обяд, тъй като това е цялото време от което се нуждаят, за да изпият едно хапче за отслабване.

Благодарим ви за лоялността към нашата фирма. Помнете, че  не вие сте ни избрали за свои работодатели и ние сме тук, за да ви осигурим позитивни служеби преживявания. Затова всички въпроси, коментари, притеснения, оплаквания, разстройвания, раздразнения, инсинуации, изявления, обвинения, съзерцания и смайвания трябва да бъдат насочвани другаде.

От Ръководството

Joy hahaha Joy

# 133
Е това надмина всичките ми очаквания,за Строг Вътрешнофирмен ред Simple Smile

# 134
много истина има в твоите думи,че всичко е Божа работа,но поне да знаеш,че си направил всичко възможно да спасиш положението,а не си стоял със скръстени ръце...Абе Господ да ни пази...

абе момиче нали всички тук това казваме
никой не спори и всеки излага своите си факти и доводи без да задължава или убеждава другите

puhelota Сблъскахме се в коридора,а тя дори не ме поздрави

колко пъти си била при нея на консултации?а познавате ли се от преди това?
и ти единствена бременна ли си при нея?

и моята докторка на третата консултация ми обърка името а се виждахме за 100път  Peace

не го приемай като заяждане просто има някои които не са физиономисти или може изобщо да не сее сетила че точно ти си и звъняла предната вечер
и е нормално да си огорчена от тоя факт и ето нали действаш ще я смениш няма нужда да ми описваш ситуацията в която си загубила даверието си в нея
и аз бих постъпила като теб ако се разочаровам от доктора с който ще се консултирам за развитието и състоянието на бъдещото ми дете [/quote]

бях много изумена как може единия лекар да изчислява толко точно,а другия някакво ориентировачно...

лекарят не изчислява изчислява го апаратът и то също ориентировъчно (по големината на определени части на плода)

Е така ли ще се учиме.Докато някоя бременна не се развика,нали...
е кой лекар се е родил научен  newsm78

простете не можах да не отговоря на директното запитване  Blush

Peace

Общи условия

Активация на акаунт