Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 741
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Да,предполагам,че техниката изчислява...Жалко,че тя няма и техника  Grinning

# 136
Дес, пускала ли си това:
 Скъпи съпруже
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.
Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.
Миналата седмица, когато се прибра от работа не забелязала, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не мо докосна. Или ми инзеверяваш, или не ме обичаш, което и да е от двете няма значение.
П.С. Ако се опитваш да ме намериш, недей. С БРАТ ти се преместихме в Западна Вирджиния. Приятен живот!
Подпис: Бившата ти жена

Отговорът:
Скъпа бивша съпруго

Твоето писмо е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през последните години. Наистина бях женен за теб седем години, въпреки че може да поспорим колко добра съпруга си била.
Гледам телевизия, за да заглуша постоянното ти мрънкане (но не помага).
Наистина забелзах, че си се постригала миналата седмица. Първата ми мисъл обаче беше, че приличаш на мъж, а майка ми ме учила “когато не мога да кажа нещо добро, да замълча”. Когато сготви любимото ми ядене, явно си ме объркала с БРАТ ми, защото не ям агнешко от седем години.
Отидох да спя, защото етикета $49,99 на новото ти бельо още стоеше. Молех се да е съвпадение, че брат ми ми взе $50 назаем същата сутрин.
Въпреки всичко това, аз още те обичах и смятах, че може да го преодолеем. Затова, когато разбрах, че съм спечелил 10 милиона долара от тотото, напуснах работа и купих два билета до Ямайка. Когато се прибрах обаче, теб вече те нямаше.
Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се да получиш това, което винаги си искала. Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо няма да получиш и стотинка от мен.
П.С. Не знам дали съм ти казвал, но брат ми Карл, всъщност е роден Карла. Надявам се това да не е проблем.
Подпис: Червив с пари и Свободен!

# 137
# 138
# 139
Еееееееееееееее, направо ме убихте
Браво Деска и Билянка

Малко смях не е излишен

# 140
Здравейте и от мен!
Анелия20, да се включа малко към коментарите за докторите...Аз ходя при Аврамова. Не мога да се оплача - пуска ми необходимите изследвания, даже и допълнителни, които не се покриват от ЗК. Досега всеки преглед е бил и с УЗ. Преди да се запиша при нея, бях 2 пъти в частния й кабинет, след това в поликлиниката с направлението и не ме е карала да ходя на платени прегледи. Но и тя също май позабравя и трябва човек да си ръчка и подпитва за подробностите, които го интересуват. Другият проблем с нея е, че също не влиза в отделението и ако искам да раждам в Благоевград, трябва да се ориентирам и към още някой лекар. Това не го бях дообмислила в началото като се записах, а и още не съм твърдо  решила къде да раждам. Към Аврамова се ориентирах по препоръка на моя приятелка, че нямах много впечатления от АГ-тата в града...Тя сподели, че при проблем, настъпил към 10-11 вечерта, Аврамова е отишла да я прегледа и до болницата, а пък и като не е много сигурна поне търси консултация с колега...
Е, има и от нея недоволни, разбира се..Сега да не прозвучи, че ти я натрапвам нея. Просто споделям своите впечатления. Пък и мен си ме тормози още въпросът, къде да раждам. В предишната тема писах, та да не досаждам. Много ме притеснява, че е трудно да се правят планове кога ще се "случи" раждането и дали ще може да се стигне нормално до София, затова предпочитах да е тук...Пък и таткото заяви, че хич не знае как ще кара колата до София, ако е почнало раждане Simple Smile..
Относно частната клиника в Мурсалево - не знам дали разполагат с достатъчно добри специалисти да се погрижат за бебето, или при не дай Боже проблем ще го карат в някоя от болниците в Благоевград или Дупница...
Има по какво да се умува..Simple Smile
Успешен ден на всички!

# 141
Благодаря ти,kusmet !
Сега като казваш,че всеки преглед ти е протичал с гледане на ехограф,чак ми е странно.Калоянова няма ехограф,а се налага да ме праща при някаква ехографистка,която идва единствено понеделник и то не цял ден,а от 15h до 16h,което за мен е изключително неудобно... Ще измисля алтернативен вариант,но в момента наистина съм много объркана и не знам какво да правя.Може би наистина трябва да започна от там къде ще разждам и тогава да търся варианти...Направо ми се е запалила главата в буквалния смисъл Simple Smile

# 142
Добро утро,дами!

Приятен ден на всички!

# 143
Анелия, мерси за кафенцето и закусчицата.
За ехографията - моя близа приятелка ражда в Англия. Та тя казва, че там те гледат всичко на всичко три пъти на ехограф, защото въпреки че той се води безопасен, не е изследвано дългосрочното му влияние върху пациентите и само при спешна нужда се ползват допълнителни ехографии. Затова аз не съм се притеснявала от факта, че Светла Петрова и Калоянова са ме  гледали три или четири пъти, не помня.
Моя приятелка преди години ражда при Аврамова, тя тогава беше съвсем младичка и беше изключително доволна. За съжаление и тя отдавна вече не е в отделението, та...
Аз ти предлагам - мисли, даже преди да вземеш направление посети въпросния лекар, няма да платиш много за преглед. Така ще си съставиш мнение, защото смяната после, макар и възможна, е по-трудна.
От мен музикалния поздрав тази сутрин: http://www.youtube.com/watch?v=vz7nxXFejBo

# 144
Добро утро, момичета!

Предлагам днес да обсъдим педиатрите  Mr. Green Шегувам се.
Покрай мен, нищо интересно няма, само дето искам да е лято. Но много искам и ще си остана с мечтите. Представете си колко ще е хубаво, на не пускаме печки и други подобни, да спим на отворени прозорци, да не обличаме децата с хиляди пластове дрехи. И най-вече, да топнем дупе в морето. Ех .... Дето вика една съседка - аз през зимата не живея, а вегетирам. То и аз така.

Дани, оправяйте се вече  Hug

# 145
И аз мразя зимата...Искам топличко...Ама като гледам времето навън май няма да е скоро...

# 146
От Анелия кафето, от мен прясна, прясна Торта Гараш - да ви е сладко!

Отивам на работа, там ще ви чета, вярно студено го дават тези дни, а ние точно смятахме да идем сега събота или неделя някъде......Но май пак в къщи ще се седи, за съжаление........

# 147
Мамо Цоци,пак ме караш да преглъщам с твойте тортени изкушения... Ще трябва май да споделиш някоя рецепта.Даже мога като се качим на балкана за 14 февруари да им направя торта,да ги изненадам малко.

# 148
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Ани благодаря за кафето и закуската.
Мама Цоци благодаря за тортичката. Много ни разглезвате напоследък, ама нещо ми омръзна съмо виртуални торти да ям, не е ли останало някое скрито парченце в хладилника за мен Joy
kusmet и на мен Аврамова ми харесва много, след като родих тъй, като Константинова излезе майчинство все при нея си ходя.Първият път, понеже понже бях с направление от личният доктор за профилактичен преглед, реших че ще отида в кабинета с най-малко чакащи отвън. Та така попаднах на нея, но пък останах много доволна най-напред от отношението и, от това че без да питам ми обясняваше всичко с подробности. Направлението ми беше само за цитонамазка, но Аврамова ме прегледа и на ехограф.
Та така и за мен много важно е отношението на докторите към пациентите, това че Анелия не е единствената бременна на Калоянова и че не се познават лично от преди това не я оправдава. В крайна сметка в нейните ръце е поверен живота на бебето. Sunglasses
Eли нашата педиатърка много съм я обсъждала, преди все се канех да я сменявам, ама и свикнах вече. Сега след всеки преглед правя справка с Гугъл и чак тогава  купувам лекарствата. Joy
Ние обмисляме пак да се спасим на някъде за уикенда, този едва ли ще стане, но може би следващият. Вчера Венци е запазвал места на негов приятел в ето този хотел, успях да го изнудя и нас да отведе там, въпреки че не му се много иска да почива в селото в което работи. Laughing

# 149
Добро утро и от мен1студенко е вярно на вън,дават го и още по-студанко да става cold
Ели,децата се оправиха вече и днес ги заведох даже на градина,да се наспим с баща им Blushшегичка,снощи докато бях на английски Криската все мрънкал и ревал че го боли ушенце,слагах му капки като се прибрах,първо Аси спа до мен на спалнята че не бил и ревеше(добре че издебнахме Крисо да задреме)ама като се събуди след 1 час Криската и уж пак го боли им дмених местата и какво мислите докато се върна с капките се нагъзил и си спинка сладко само да е при мама Mr. Greenотмина му спазъма овладяхме нещата за пореден път,само дето не им се ходеше на детска нещо чак приреваваха такива Crossing Armsциркаджии те забравиха за няколко дни колко е забавно там Naughty
аз съм си още зле,даже вчера до края на курса и двама присъстващи се разсмъркаха и разкихаха Tired Embarassed

сега си изядох макароните ,лягам да спя,,,,,,,,

Общи условия

Активация на акаунт