Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 892
  • 400
  •   1
Отговори
# 300
  • София
на ампулки ли купувате вит А и С от аптеката? и каква доза...той май се окислява вит.С...за А не съм сигурна..

# 301
на ампулки ли купувате вит А и С от аптеката? и каква доза...той май се окислява вит.С...за А не съм сигурна..
Витамин А ми е в шишенце с капкомер -5мл, а витамин С го имам на ампули така ми го дават не съм проверявала в аптеката дали го има под др.форма.Но витамин С слагам при маски за лице.В листовката на витамин А пиши, че е много подходащт за около очния контур, но аз иползвам и друга козметика за около очите.По някога си мажа лицето първо с витамин, а след това отгоре слагам масло или крем. Wink
Това за витамин А го чух от приятелка която е стюардеса, че тя ми каза че всички стюардеси са се побъркали да се мажат с него около очите Mr. Greenта и аз да пробвам.При всички имало голям резултат аз не съм редовна и не мога да кажа нищо освен, че сутрин се чувствам много добре нито съм подпухнала нямам сенки незнам newsm78 пробвайте и вие кажете.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 16:40 от gracia777

# 302
  • София
каква готина идея Simple Smile
как мислите, дали мога да използвам капсулка Геритамин, да я пробия и да се намажа с нея?

# 303
Витамин А смесен с витамин Е по-добре действа....

# 304
как мислите, дали мога да използвам капсулка Геритамин, да я пробия и да се намажа с нея?
Аз съм го правила, но определено не е за мазна кожа!

# 305
Имам бееегъл спомен от темата за добрата козметиката, че с мазане витамините не се усвоявали пълноценно от кожата Thinking

# 306

пробвала съм го лично това и лицето го понася добре
тъкмо ще споделиш и ти дали е ок за твоята кожа
колко се усвояват витамините незнам но изравнява тена и прави кожата гладичка и мекичка

за околоочния снощи пробвах ново масло -  от кайсия
намазах обаче цялото лице и оставих  цялата нощ не съм го махала като си легнах
сутрин обикновенно от дясно под окото си имам едно дъгичка която си се вижда доста осезаемо
тази сутрин пак я имаше но не е чак толкова забележима
може и да е от внушение може да е от кайсиевото или да съм спала повече на ляво  Blush просто това ми направи впечатление тази сутрин
ще продължа още няколко пъти и ще знам със сигурност дали помага при бръчици щот с идеята за указване на такава помощ го купих кайсиевото

а и през последната седмица всяка вечер ползван за лицето копринената ръкавичка
масаж няколко минутки на влажна кожа после измивам с това- почистващ гел за балансирана кожа с глина и масло от мароканска роза,на Avon от серията Planet Spa
изплаквам а преди лягане минавам с памуче с тоник или мажа с масло- маслото от кайсия не го махам до сутринта а с това от ший- правя маслената от първа страница (решила съм тази седмица да пробвам само с кайсиевото а от следващата да ги редувам кайсиево и ший)
сутрин с четчица за лице и пяна  просто си измивам лицето(това от поне 5 години го правя всяка сутрин, а при вечерното сега замених четката с ръкавичката)
след сутришното измиване следва памуче с тоник и крем
околоочно ползвам за сега едно евтиничко с маслинови листа и зелен чай- по скоро хидратира кожата и не мога да кажа дали действа толкова на появяващите се бръчици
след седмица две ще дам отчет дали има ефект от този ми начин на действия

споделете и вие правите ли някакви промени в грижите за вашата кожа на лице или тяло (вътрешно и външно) сега с настъпването на новия сезон
любопитно ми е и колко пъти в седмицата или месеца правите  маски

п.с. ва ни ла лалетата ти ми пълнят душата
божествени са
обожавам лалета най-любими са ми  Hug

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:06 от puhelota

# 307
  • София
ами, значи, вчера го пробвах това с Геритамина - мисля, че добре ми се отрази, като от едно нанасяне Simple Smile тена наистина се изравни Flutter но на мен целта ми е да премахна тъмните кръгове и сенки под очите и начеващите бръчици в района; малко съм в чуденка колко често да го правя - може би всеки ден или през ден Thinking
определено ми хареса и ще повторя Simple Smile

# 308
колкото ти е опаковката всеки ден по една капсулка пробвай дори цял месец
така най-добре ще прецениш ефекта

добре а за тъмните кръгове мислиш ли че може да ти е от вътрешна причина или просто недоспиваш

# 309
  • София
когато се наспивам си имам тъмни кръгове, а когато не съм се наспала имам голеееми тъмни кръгове Mr. Green
иначе не съм болна или нещо подобно.. newsm78 идея си нямам
но ще продължа с геритамина и ще видим Wink

# 310
  • София
Аз съм чела, че вит. С се окислява от кислорода и остава неусвояем от кожата. За да се усвои трябва да е в подходяща форма (крем, капсули, серум, като вит. С трябва да е под формата на липозоми, за да проникне в кожата, както и колагена м/у впрочем). Ако е от ампула, която не е предназначена за мазане, а за пиене - ефекта е нулев. Даже, ако сте забелязали, на кремавете, които съдържат вит. С, някой остатък извън капачката пожълтява и хваща коричка бързо - именно това е окислението.

Аз понякога ползвам едни капсули с вит. С - страхотни са и съм много доволна от тях. Избистря се тена и кожата става много мека, гладка и сияеща (като блясък има). Много гот  Heart Eyes

# 311
Аз понякога ползвам едни капсули с вит. С - страхотни са и съм много доволна от тях. Избистря се тена и кожата става много мека, гладка и сияеща (като блясък има). Много гот  Heart Eyes

Я разкажи малко  повече  Crazy    bouquet

# 312
  • София
На Орифлейм са капсулките, ето тези:

# 313
Пухелота много подробен отчет за грижата ти за кожата Hug.
Прави ми впечатление, че използваш сходни на моите продукти.Аз съм сега със същия крем Peace.
Въпросите ми са два: каква е тази четчица за кожа newsm78, и лосиана Пюр зон не ти ли е сирен.Останах с пчечатление, че кожата ти е нормална към суха.
Моята е такава уж Rolling Eyes и затова питам.
Момичета как се справяте с инцидентните пъпки по време на цикъл newsm78 - има ли начин да не се изтискват.
При мен май това е невъзможно.Но после оставят разширени порички.
Бих искала въобще да не се появяват тези пъпки, но май няма как Rolling Eyes

# 314
  • София
аз нищо не стискам, ако ще да е цирей - такива са ми навиците Wink
не знам доколко е полезно, но нямам такива белези

Общи условия

Активация на акаунт