Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 958
  • 400
  •   1
Отговори
# 285
Сигурна съм, че всяка аптека, която зарежда на Биотрейд може да го достави. Поне в наше село не отказват ако ги помолиш.

# 286
  • София
a как изглаждате фините бръчици под очите и по долу над бузките? нещо тонизиращо и стягащо ще да е, но кое?

# 287
a как изглаждате фините бръчици под очите и по долу над бузките? нещо тонизиращо и стягащо ще да е, но кое?

И на мен това ми е интересно  Blush

# 288
  • София

И на мен това ми е интересно  Blush

може би стягащия ефект на лимон резенче ще свърши работа...на пръв поглед за таквиа средства се сещам... що  не взема да опитам Thinking

# 289
Лимонът не е ли твърде силен и изсушаващ за нежата кожа на околоочния контур?  Thinking

Аз мацвам по някое не гъсто масло под очите, а напоследък ползвам и за цялото лице масло вместо крем.
За около очите хубавото на маслото по мои впечатления е, че наистина много омекотява и ми се струва добро като част от превантивните грижи. Но да заличи нещо съществуващо не ми се вярва, а на мен ми трябва и такъв продукт. За минус бих отбелязала, че може да се подуе клепача, ако се прекали с количеството.

Чувала съм, че на Ла Рош околоочните са добри (мисля че се казваше Hydraphase) - някой ползвал ли е?  Flutter

# 290
  • София
Здравейте!
Аз също пробвах маслената баня. Купих си олио на Икаров за чуствителна кожа (моята е такава, то дори и повече от чуствителна). Само че аз го направих малко по друг начин. Сложх вода да заври и си напарих лицето като си захлупих отгоре главата с една кърпа. След това сложих от маслото и направих масаж на лицето около 5 минути. После пробвах да покрия лицето си с кърпа напоена с топла вода, нооооо нещо не ми се получи. Беше ми доста неприятно и затова вместо да покривам лицето с кърпата, пак застанах над котлона и врящата вода и се покрих с хавлиена кърпа. Седях около 5-10 минути, лицето беше попило цялото олио. Коцата ми беше станала страхотна. Бяла, чиста и мека. Имам едни червени обриви, появяват ми се от един здравословен проблем, който имам, но 2 пъти вече права маслената баня и те са почти изчезнали. Много съм доволна!
Да попитам колко често мога да права маслената баня? Препоръчаха ми също познати да си направа масаж  с олиото за около 5 мин. и след това да "запечатам" отгоре с друга маска подходяща за кожата ми? Вие какво бихте ме посъветвали?
Предварително благодаря!

# 291
  • София
myriad,лимончето е силничко да, но ако се разреди би трябвало да може да се нанася с памуче!
ходех едно време при една козметика с най-бялата, фина, чиста кожа като на снежанка от приказките направо! та тя казваше: всичко дето го изям като плод и мацвам на измито лице!
сама си бъркаше кремове за лице помня, но не проявих интерес аз тогава...сега скоро преди месец почнах с масла вместо крем и съм доволна...аз имам само фини линийки под очите и към моса, които се виждат при вглеждане отблизо само. не ме бъркат никак, защото кожата ми е като цяло много хубава  генетично и понеже не пуша/с гордост го казва второто/  Mr. Green, та попитах за кремче за изглаждане и стягане по - скоро от интерес.

пс. сега направих маслена баня з апръв път с масло от кайсия, ще пиша как ми се е отразило. смао се зачерви леко кожата след самата баня, но е много мелко и овлажнено лицето определено.

# 292
Момичета, моля ви, не си слагайте никакъв лимонов сок под очите! Било то и разреден. Мнооого лоша идея.  Naughty

# 293
По-напед letsgo беше споменала за дафиновия лист като средство против бръчки. Аз си направих лосионче от зелен чай, дафинов лист и розова вода и от няколко седмици го използвам за зоната под очите. Доста тонизиращо е - намалява торбичките и позаглажда бръчиците  Peace

# 294
  • София
letsgo, под очите не, по мазната кожа на бузките  и Т-зоната, разреден с вода като тоник защо не? ако изсушава много спираме и толкова. мисля с всеки плод или природно средство, за чието действие имаме основни познания, можем да действаме така. Hug

# 295
Ва ни ла, реших, че става въпрос и за под очите. Скоро четох в темата за пилинг лосиона на Биотрейд, как една мацка го е ползвала под очите, и още съм афектирана. Извинявам се!

Lile_Pile, според CI, дафиновият лист освен за готвене, за друго не става. Дано все пак има някакъв ефект. От чисто любопитство и аз ще пробвам твоя лосион. Ако не помогне, поне няма да навреди.

# 296
За под очите ползвам капсулка витамин Е, заглажда  линийките, ефектът е бърз и видим. На Ла Рош съм ползвала кремчето Active C за тази зона и не бях никак доволна, макар че като цяло харесвам козметиката им.

# 297
За под очите ползвам капсулка витамин Е, заглажда  линийките, ефектът е бърз и видим. На Ла Рош съм ползвала кремчето Active C за тази зона и не бях никак доволна, макар че като цяло харесвам козметиката им.
А аз за под очите витамин А или С.Също много добре ми действа Peace

# 298
[Lile_Pile, според CI, дафиновият лист освен за готвене, за друго не става. Дано все пак има някакъв ефект. От чисто любопитство и аз ще пробвам твоя лосион. Ако не помогне, поне няма да навреди.
Aбе и аз го прочетох това, ама се правя че не съм го видяла  Wink Може и от зеления чай да е ефекта, а може и от това че го държа в хладилника и е студено. Smile
А аз за под очите витамин А или С.Също много добре ми действа Peace
А тях мажеш ли ги в тази област или ги пиеш?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт