Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 960
  • 400
  •   1
Отговори
# 270
  • София
КОЛКО СТРУВА ТОНИКА НА БИОДEРМА

Около 17-18 лв е, зависи от аптеката Wink

Вивиан, аз ползвам тоалетно мляко на Лореал и съм много доволна, въпреки че нямам добро мнение по принцип за бялата им козметика. На Виши и Галеник също са супер.

# 271
аз харесвам и ползвам от години това Това също е хубаво   bouquet 
но зависи дали търсиш някое по-скъпо ... Аз от както се гримирам ползвам това на Кря Кря и не ми дразни кожата или очите, но всичко е индивидуално  Peace (със синята капачка на кря кря т.е с пантенол, знам че дразни и на мен не ми допада)

# 272
е как я правиш де??? Mr. Green сподели тайната!! Моята кожа е много зле и тази процедура ми изглежда добре Peace

Кислородната терапия се прави в салоните  Peace
аааамммм  bouquet мерси много!

Мириад
щом е от Белгия ще забравя за тях Mr. Green изглеждаха ми много добре, пу!

моето тоалетно мляко е на Клинианс и ми харесва много Peace

# 273
  • София
Момичета, благодаря за предложенията  Hug Всичките ще ги разгледам! Това на Кря-кря много ми е интересно, напомня ми за детството  Mr. Green

Мериад, тоал. мляко ползвам понякога, не махам с него грима, а просто за почистване, когато не искам да се мия с гел или пяна. Не се гримирам всеки ден (в къщи съм по майчинство и няма за какво да го правя), но понякога искам да почистя лицето просто така, тогава ползвам ТМ.

# 274
Момичета здр., скоро не съм писала но Ви следя редовно. Поздрави на всички newsm08
 Имам проблем : на едниният клепач нали ми излязоха от тези малките пъпчици (уф как се казваха) който така и не посмях да пробвам да ги изтискам, сега имам и една на другото Cry дали не се появяват от маслената баня в следствие на пречистване на кожата newsm78 съвети как ги махна Praynig
Скоро съм отпуска и ще имам време да пиша рецепти от книгата за съветите на баба.
 Ей мацки желая Ви утре един специален ден, изпълнен с хубави моменти само за нас жените Grinning Приятно искарване

# 275
Неприятно наистина... ти за какво го ползва, Frig, - за стари или за нови белези ?

При мен положителният ефект се изразяваше в  успокояване,  бързо намаляване на червенината и изравняване на цвета на участъка с раничката и околната кожа, по-бързо формиране на коричка върху раничката, която после много бързо пада, и отдолу кожата е съвсем здрава  Peace Ползвах го месеци наред и вярвам, че без него щеше да ми трябва пилинг, за да се избавя от белезите... Най-добре и най-бързо ми помагаше, когато го прилагах върху в момента заздравяващите ранички, за старите белези трябваше повече упоритост, но и те си заминаха  Peace Естествено, ползвала съм го в съчетание с други продукти, но имаше огромна разлика, когато ползах другите неща с и без кремчето.  Peace

Ползвах го и за стари и за нови белези.
Да наистина леко избледняваха,но само за 1-2 дена,след това положението беше както преди.При мен не е имало такива резултати,каквито е имало при теб.

# 276
В медецински център ходя дерматолог ми прави всички процедури не се доверявам на козметички.

Ако е в София, кой е медицинският център ? Казваш, че си доволна , а аз също не се доверявам на козметик, така че моля те дай малко инфо по въпроса  Hug

# 277
Имам проблем : на едниният клепач нали ми излязоха от тези малките пъпчици (уф как се казваха) който така и не посмях да пробвам да ги изтискам, сега имам и една на другото Cry дали не се появяват от маслената баня в следствие на пречистване на кожата newsm78 съвети как ги махна Praynig

желателно е козметик да ти ги премахне
аз имах в началото на есента две на едната буза и тогава козметичката ми ги махна
но ми обясни че си имали момент в който са готови и е хубаво да не се оставят защото се разнасят а когато са около очите или клепачите по внимателно се працедира
ако ходиш на козметик помоли я тя да ти ги махни
ако ли пък не просто се консултирай за тях със специалист не рискувай сама - може и да има шкъсмет е да си ги махнеш
но ако пък си докараш нещо по- кофти
моят съвет е да не рискуваш собственоръчно да ги мажаш но ти си човека който си взима решението  Peace

имам едно питане към момичетата които ползват копринената ръкавичка
моят мъж ме зарадва с две такиза за празника - купени от завода в хасково
та въпросът ми е колко пъти в седмицата или месеца я ползвате за лицето
на инструкциите пише 1-2 пъти седмично
но дали неможе и по често в началото а след определен период да се разледи ползването
Myriad за теб знам със сигурност че я ползваш помагай дай съвет как ще е най-удачно да я включа в действие

# 278
имам едно питане към момичетата които ползват копринената ръкавичка
моят мъж ме зарадва с две такиза за празника - купени от завода в хасково
та въпросът ми е колко пъти в седмицата или месеца я ползвате за лицето
на инструкциите пише 1-2 пъти седмично
но дали неможе и по често в началото а след определен период да се разледи ползването
Myriad за теб знам със сигурност че я ползваш помагай дай съвет как ще е най-удачно да я включа в действие

Ето ме  Hug

Ползвам си ръкавичката и по-често от един-два пъти седмично, не съм имала проблем, въпреки че имам чувствителна кожа  Peace

Ползвам я по няколко начина:

- за сваляне на горния слой мъртви клетки преди употребата на дълбокопочистваща маска или друг, по-фин пилинг (за дълбоко седмично почистване)  Peace
- за премахване на белези - ползвам не върху цялото лице, а само върху тях, така кожата се обновява и петънцата се заличават по-бързо  Peace
- когато вечер намажа с масло от невен кожата, сутринта то е попило и е омекотило кожата, а участъците, които имат нужда от ексфолиране, си личат (по груби са като текстура, усещат се при докосване) и минавам цялото лице много леко, и обръщам повече внимание на тези места - така се осигурява равномерност на ексфолирането, защото човек инстиктивно набляга повече на едни места и по-малко на други и с времето се получава лека разлика. Ползвам маслото от невен, защото не е тежко и гъсто (като рициновото), бързо попива и много успокоява всякакви кожни раздразнения.  Peace
- винаги ползвам ръкавичката  и в областта на деколтето  Peace
- масажирам с цяла длан, за да не се травмира кожата от натискането с пръсти  Peace
- масажирам на влажна кожа, но не и под течаща  вода (има опасност от прежулване)  Peace

Много съм доволна от ръкавичката и се радвам, че отборът на ползващите я се увеличава  Hug Моля те, дръж ни в течение как се получават нещата при теб и как най-успешно я прилагаш   bouquet

# 279
Myriad Canaan а за какви петна действа?..., защото на мен като ми излезне някоя пъпка и тя остава петно и то завинаги Confused Изхабих цял избелващ крем и то доста скъп, тоник с киселина и не искат да се махат Shocked  направо не знам какво да правя вече ooooh!

# 280
Dai4e, за крема на Лиерак и тоника а азелаинова на Биотрейд ли говориш? Помня, че за това говорехте в темата за продуктите с избелващ ефект, но си мислех, че действат....  Tired
Иначе аз ползвам за петънца, когато вече е зарастнала кожата (за премахване на коричката и изравняване повърхността и след това, когато мажа местото с Цикалфат - търкам - мажа - търкам - мажа  bowuu и петънцето избелява и се заравнява - после не личат следи от премеждията ми. Мисля си дали при по-плътните кожи не е по-бавен този процес на обновление  Thinking - странна работа - само от пъпчици ли са ти петната?

# 281
Да същите са продуктите. От крема малко ми светна кожата само, а тоника добре подейства, но не премахна много. Само от пъпчици ми стават да Confused Като излезне някоя не стига, че стои седмица- две ми после и петното се запечатва като вечен спомен  Twisted Evil Аз си правя всеки ден маска с хума, използвам ексфолиращ продукт за лице всяка сутрин. Преди беше и сутрин и вечер, но реших, че е доста агресивно и сега сутрин е с гранули гела, а вечер без. И като цяло много неща правя и маски и кремове, но не искат Shocked За половин година може да се надявам някое да изчезне, но това е доста рядко Mr. Green И да то моята е кожа е доста плътна Tired

# 282
  • София
Извинявайте, че малко в страни от темата, но може ли да ме упътите от къде си купувате на Биотрейд тоника с азелаинова киселина? До сега не съм го открила в нито една аптека, а други продукти на Биотрейд намирам. Мерси предварително!

# 283
Аз моя си го купих от една аптека на Красно село  Peace

# 284
  • София
Не може ли да се поръчва от сайта им?

Общи условия

Активация на акаунт