♥ Св.Валентин Зарезан ❦ - ИСПАНИЯ

• 26 375
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • E-CLM & CH-VD
Рали, не знам дали тогава ще идваме в Испания, по принцип април планираме прибиране за десетина дни, но не се знае още кога точно  ooooh!, а така ми се идва на среща пак Hug Другия вариант е, сега видях, има директни полети Женева-Аликанте Flutter Joy  Crazy

# 271
Здравейте мами
Да се разпиШа и аз ,4е наопоследук никва ме няма. Колежката си замина в отпуска/ тая припадни4авата/ и трябва и нейната работа да върШа. И тъкмо днес облек4ено въздъхвах 4е ми остават само 2 дни и ми звънна г'усжата, 4е остават оЩе 2 седмици в Белгия  Mr. Green Ина4е на мен ми се мръЩят на мижавата едноседми4на отпуска.  Sick Мдаа, напоследък имам желания за  #2gunfire
Гледах снимки. Децата са страхотни.
Вес, както винаги  приказка в снимки.

Сега сериозно, за Великден. Аз съм за . И у нас Ще може да се преспи ако идва някой от по надале4.
Рали, не смятам 4е ако си приготвим храната в къЩи Ще е особено неприятно. Все пак най важното е да се съберем и да по4етем празника. Пък и така Ще ни остане пове4е време за бля бля.
Ако искате тази година можем да съставим списък с неЩата ,които да се приготвят за хапване и всяка да си избере по едно, за да не става като миналата. Разбира се Ще се съобразим с финансовата 4аст, 4е тази година тя е май най важната.  Козунаците и яйцата  няма да ги ограни4аваме.
Ние Ще отидем до Бигастро да проверим дали там е позволено да се пали огън. Мястот е мног хубаво, има детски кът с подходяЩа настилка, дале4 е от път, не минават коли, масите се местят, така 4е да се съберем вси4ки. Ще се пробваме тази неделя да отидем и после Ще пиша  какъв е резултата.
Бигастро е на около 30 км от Торевиеха.

Лека ноЩ на вси4ки.

# 272
Добър вечер,милички!

За срещата - тази година може и нас да впишете Wink.Само кажете къде ще е,че ако е по-далечко,да направим някои сметки с мъжо.И естествено,какво ще се приготвя,за да си правя отрано менюто - няма да идваме с празни ръце я.Ако знаете как нямам търпение да се запознаем лично - толкова се привързах към вас...

Марица , супер полезна информация даде за компресите - сърдечно благодаря Hug! А,да - а кога ще видим някоя снимка на Ани?

АНЕТ , много ти е пораснало момченцето.А какъв е чаровен принц... Heart Eyes

Персиана , какво тренира твоето момче?

Герипетрова , къде е това Бигастро ,че ако знаеш само как съм запозната с местностите в Испанияяя... Embarassed.А за менюто - да - най-добре е да се разпределят нещата Peace.

Кар4ита , само контузии ви липсваха ooooh!.Дано скоро и отмине на Галка!А Мая как е?

Тази вечер ще се гледа "Петък 13" Twisted Evil - бррррр,каквато съм пъзла...май ще става мъжо с мен до тоалетна тая нощ Laughing.
Свалих си и саундтрака на "Крепускуло"-много ми хареса.

Лека нощ на мами,татковци и дечица!
Чао и целувки  bouquet!

# 273
Добро ви утро милички! Тая сутрин аз слагам кафето.

Мими кръст не ми остава напоследък, все да я водя за ръчичка, ама така е, от тук нататък започва да става весело при нас. Crazy
Рали наистина наемите са много високи за Мадрид, под 650 за двустаен апартамент не можеш да намериш, та за това гледам и в околните квартали, там са малко по ниски, в новия квартал който направиха до нас само за пример го давам за 1 стаен обзаведен искат 800 евро. ooooh! И да мъжът ми ще си ходи за 1 седмица в бг заминава на 8 март, знам че е празник, но трябва спешно да си смени паспорта, та за това, той даже мислеше и по рано да замине, но поне ще изчака да мине рождения ден на Никол и на следващия ден пътува, гледахме билетите около семана санта но нямаше евтини, под 250 евро на човек и то с Изиджет не видяхме, а с бг еър бяха 600.
Карчита лоша работа това с падането, а и с антибиотика, дано най накрая оздравее Мая. Татко ми има една такава приказка, малки деца малки проблеми, големи деца големи проблеми, та да те "успокоя" де няма да става по лесно, все ще има за какво да се притесняваме, за това сме родители.
Е това е за сега от мен, лек ден, че малката се събуди.

# 274
Мерси,Мимки за кафенцето ...и закуската ! Hug

За Великден и аз съм ЗА...с десет ръце  Wink Давайте предложения за място и да действаме ! Вес,трябва да се възползваш от директния полет  Peace. Така искам да се съберем повечко този път ...да нагушкаме новите бебешорковци  Hug ,Саби,Парки...да поиграят децата ...И този път -Повече валенсианки ...Гери,ще чакаме отзиви за Бигастро ! Аз този път ще пасувам с организацията,щото се видя,че не ме бива много,много  Tired

Карчи ,аз така свалям температура - разреждам оцет с вода 1: 1 и правя компреси -на челото,на крачката,на ръцете...На другия ден го оставям да си пошляпа във ваната в малко по-хладна вода от обиковено .Давид не може да приема медикаменти и това ни е голям проблем !

Рали,Мими,много сладки дечицата !  Hug Hug

Прегръщам ви ...всичките !  Hug Hug Hug

От мен едни много лесни Пържени шоколадови топчета .Препоръчвам ви ги ....ако не сте на диета  Mr. Green

# 275
  • E-CLM & CH-VD
Мимки, тези многолистните изглеждат много вкусно  Mr. Green

Габи, много е рано още да се каже, може да сме си в Испания по това време.  Thinking А тези топчета.... добре, че са ми далеч...  Crazy

ГериП, не съм те забравила Blush, но все забравям да питам. Тази вечер ако се чуем, дано не забравя пак.... Peace

# 276
Марица, на този сайт само с кредитна карта ли може да се плаща? Май не предлагат плащане с Пай пал или в пощата при получаването, като Ла Редута например. newsm78

# 277
  • Ispania
Аз не разбрах  newsm78,последно кога може да е среЩата newsm78???

# 278
ХЕЙ мамчета здравейте и от мен!!За срещата ме пишете и мен,ако е в Бигастро ми е супер близко(3км.)и ако трябва може някой да преспи в нас!!Аз може би ще бъда сама с децата(мъжо нали е шофер Cry Sad Cry)но ще дойда да се видим
 Hugизгарям от желание!!

# 279
Мими,РАЛИ78 Peace Peace ,само така !

Вал Hug ,Великден тази година е на 19-и април...значи тогава ще е срещата !

# 280
Здравейте мацки
Вес, не се притеснявай, аз ве4е купих и сме на витамини. Има ефект, не пада толкова козина. Майтап беШе 4е я мъ4ихме 5 ве4ери дълбоко в муцунката да й поставин хап4ето и да го глътне. СноЩи на мйтап мъжа ми й даде да го подуШи и тя си го схруска като бомбон4е сами4ка. Няма да ти описвам какви физиономии направихме
АНЕТТ, мног неприятно с глобата. И днес в Торевиеха имаШе хайки, проверяваха фургонети... Абе коШмар. На нас пък ни се слу4и парадокс преди 3 год. Бяхме паркирали по малките 4асове среЩу нас, но не сем видели 4е е на мястото на поЩата. Събуждам се рани4ко сутринта в събота , странене Шум.  Излизам на балкона и виждам как полицая пиШе глобата на наШата кола и груата се приготвя да я вдигне. Е мъжа ми толкова бързо не се беШе обли4ал. Слава богу, разминахме се само с 60 евро глоба и ясната идея, 4е е нужен гараж.

За Великден, какво да се разбираме. Ние в неделя ^е отидем да видим местенцето до Бигастро. Аз имам възможност да купя по евтино свинско месо. Можем да направим някаква организция и да вземем по голямо коли4ество и ако е позволено паленето на огън, да пе4ем на място. Ако не ,Ще одимяваме къЩите Laughing Дай боже да кацна жива и здрава от БГ, та Ще имам пресни новини.

4ао за сега и лека ноЩ.

# 281
Сега направих една справка в Гугъл-Ърт-а - ами от Бигастро до наша Валера са 305км,във време - 3ч и 40 мин. в едната посока.По кое време на деня  ще се съберем,че май ще трябва раничко да тръгнем,че да се върнем вечерта навреме,защото 19.04 е неделя  Rolling Eyes .

# 282
Аз мисля сбирката да е на обяд,така ще има време и за изтрезняване Grinning #Crazy Joy,а пък и април още не е толкова топло за да го направим вечерта.аа а пък Цветелин тренира футбол.

# 283
Мими за обяд би трябвало да е. Но защо правиш сметка за връщане, ако го организираме в събота може да преспите в нас  Crazy, дори ще се радваме

# 284
Момичета,20-и -понеделник,деня след Православния Великден е почивен ден...или само за Аликанте е това ,не знам.

Рали,страшна е Ния на снимките от карнавала...не мога да се нагледам на аватара ти  Heart Eyes

ГериП,кога пътувате за Родината ?

Добро утро ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт