♥ Св.Валентин Зарезан ❦ - ИСПАНИЯ

• 26 403
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Саби мерси за отговора, значи по тази логика ники ще тръгне на училище на 3 години и половина, ако правилно съм разбрала. newsm78 Нацелувай малките сладурки от нас Hug Heart Eyes
Дивина отдавна не се беше разписвала, как са твоите мъници? Слушат ли те? Ох при нас, спокойствие няма, сега вадим втори зъб, и ръцете са винаги в устата, започна да имитира всяко наше движение, оплезя и се и тя ми се оплези, изкашлям се и тя след мен, кажа и браво и тя пляска с ръчички, питам я ники ще стане ли на годинка а тя ми вика не не не Joy, косичката и израстна и вече мога да и слагам фиба Flutter, иначе ми е голяма помагачка аз подреждам дрехите, а тя ги пренарежда след мен Mr. Green, опитвам се да я науча като ми разхвърли всичко после да си го слага на мястото ама без успех за сега newsm78  За яденето мога да я похваля, че започна да яде и от нашите манджи лека по лека намачквам и картоф ако има, и останалото на малки парченца, най много обича пилешко с ориз. А и се опитваме да ходим за сега по леглото, ама то така се започва, а на мен кръст не ми остана, сигурно е повече от 10 кг вече, доста си тежи.
Янче какъв е тоя сняг по никое време newsm78, е поне можете да си направите снежни човеци Mr. Green

# 196
Честит Рожден Ден на Ани на Марица!Желаем и да расте здравичко,хубаво и умно момиче на мама и тати!Ани,и да получиш най-желаните подаръци!Марица,Честита ви рожденничка!

# 197
  • Ispania
МАРИцА,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНцЕТО И ДА СЕ РАДВАТЕ ЗАЕДНО НА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ  bouquet

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ НА МАРИЦА! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ДА РАСТЕШ ЗДРАВО, УСМИХНАТО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ! МНОГО МНОГО ИГРИ!

# 199
Марица, да е честит рожденният ден на Ани   bouquet

Да си живо и здраво мило детенце, да растеш щастливо, и безгрижно за радост на мама, и тате   bouquet

Дивина, да за там сме се запътили  Grinning

YanaDG, видях го аз снега. Накарахме да ни направят клипче и да ни го пратят. Страхотна зимна приказка  Heart Eyes

Днес си купих един куп декорасиончета и гномчета  за градината. Много им се радвам  Party. Когато бях дете имаше една вила на Ст. Мин. Бани с градина с гномчета и всички деца ходехме там постоянно, за  да ги гледаме  Grinning.
Мерак ми бяха ей  Mr. Green

# 200
  • En un lugar de La Mancha...
Честит рожден ден на Ани!Да е здраво,весело и щастливо дете!

Vivian*,като си тръгнете за България какво ще ги правиш гномчетата,или мислиш да си ги вземете с вас Grinning?

# 201
Саби, те са за там  Wink. Там си спретнахме вила, а това лято ще монтираме басейна и ще си подредя гномчетата в градината  Grinning

# 202
  • E-CLM & CH-VD
Марица, честит рожден ден на Ани,
нека да расте все така умно и послушно дете,
да е здрава и да ви радва!

Kaкво ще кажете за тазгодишната бг песен, която ще ни представя на Евровизия?

Krasi Avramov - Illusion

Thinking

# 203
  • Euskal Herria
Честито на всички рожденици и на тези, които са имали повод да почерпят!
Vivian* , много си падам по различните декорации, но аз да си ги изработвам. Затова много се радвах като открих сайт за това и можах да си поръчам чрез офиса им в Барселона различни неща. Голямо удоволствие ми доставя да се занимавам с това и успявам и в къщи и на работата да реализирам идеите си.
Bec , видях песента на Краси Аврамов. Лично на мен ми като изпълнител ми е харесвал още отпреди да емигрира в Америка. Това също ми допада, но не знам как ще бъде оценено в Москва. обикновено песните, които избират на Евровизия, са доста различни и като визия, и като звучене. Понякога са меко казано "шантави". За съжаление по регламент ние не можем да гласуваме за нашия представител, а пък от предишни години се вижда за нас как се гласува.

Тъй като вече е неделя по Бг време, желая на всички ви само положителни емоции, да си починете добре и да се настроите за първия работен ден от новата седмица!  Laughing

# 204

Заповядайте на една българска късна закуска! Grinning

Днес е страхотен слънчев и топъл ден и отиваме някъде да ритаме топка с Иви.Ще пиша по-късно и ще сложа снимки от вчерашната ни разходка в Куенка.Приятна неделя на всички   bouquet!

# 205
Mili ispanski mami,nqmam kirilica zatova me izvinete,naxlyvam v slan4evata vi tema ot magliviq i vlajen London.Molq spodelet kak se jivee v Ispaniq,moje li s 1 zaplata ,kak sa kvartirite za 4 4lenno semeistvo,i ima li na4in za t yrejdane na dokymentite za legalen prestoi.Za bg izobhto ne mislim da se pribirame,a za Ispaniq ne spirame da mislim,oba4e ne namiram saitove s info za balgari.Molq nqkoq svobodna mama da me sajali,tyk napravo ni izmraznaxa kostite,no imame priqteli koito ni pomognaxa da izbqgame ot glada v bg i zatova sme tyk.Ispaniq oba4e e me4tata na vsi4ki ni,nihto ot tova 4e nqma da spestqvame za jilihte v bg.Molq vi...

# 206
  • Ispania
libl_sou_sveti7 ,Аз мисля да ходя кьм Лондон ти за Испания се готвиШ Laughing Wink.
В момента в ИСПАНИЯ положението е много сложно.Не е никак за препорь4ване едно ново на4ало в такова време.
С една заплата се живее Thinking,но зависи каква е заплатата Naughty.За да полу4аваШ по висока заплата трябва да имаШ някаква по специална професия Naughty.Като обЩ работник, сервитИОр или пьк секретарка до никьде не се стига ooooh!.....за сьжаление.Пьк за 4 4ленно семейство не може и да се говори да се издьржа с една заплата.
Наемите са разли4ни,за всяка 4аст на Испания .По морето например са много евтини,а кьм Мадрид или Барселона са много скьпи.
За престой и работа в момента няма никаквьв проблем,СТИГА ДА СИ НАМЕРИШ работа hahaha.Като гражданин на европейският сÌУз имаШ вси4ки права както вси4ки 4ленове на ЕвросИУза.
И аз искам да сменя.....да за4езна на някьде.....,но положението е ДОСТА напе4ено в момента и си стоя мирно докато се пооправи малко.
Ако имаШ оЩе вьпроси питай Wink

# 207
Val,bligodarq ti za exspresniq otgovor,nadqvax se pone ti da ne me zaleeh sas stydena voda,no ...vinata ne e tvoq razbira se.Blagodarq.Tyk v London polojenieto e po4ti sahtoto, s dokymentite e lesno,ostava rabotata,zahtoto naemite sa ybiistveni-malka kahta 1000 paynda.Naistina li ne mi ostava nadejda i vazmojnost da se nasladq na toplinata,tyk vremeto e yjasno depresirahto.Ako ima neto pihi...

# 208
libl_sou_sveti7,Вал ти е отговорила,а аз ще ти потвърдя - тук нещата не са никак розови.В нашият край на Испания квартирите варират от 350 до към 500 евро,а начална заплата - 700Е. Непрекъснато намалява работата и се увеличават безработните - в дърводелство,строителство...За жените е по-лесно да се намери някъде да чисти или да гледа възрастни хора.Но ако не знаеш езика поне в основи,шансът се намалява,защото тук(поне в нашият район английският не върви) Rolling Eyes.При вас мислех че нещата са по-добре - доста познати са се засилили към Лондон.

Дивина, Hug,добре завърнала се!Ама ти нищо не казваш за вас,как сте?

# 209
  • La casa de Mickey Mouse
привет
марица да ти е жива и здрава малката много да те радва и слуша
ние най накрая си намерихме къща каквато искахме и то с опсион де компра и живот и здраве април се местим, собствен двор и много простор най накрая
за снега и ние видяхме, ами не ви завиждам, мразя снега и студа може би защото при нас във Варна не сме свикнали на сняг, мислех си че съм само аз така, но се оказа че всичките ми приятели от Варна и те не са му привърженици
вал ти пък на къде си се засилила да ни напускаш ли си замислила
кар4ита малката е голяма красавица
мимки чакай то сега започва, нас пък ни мъчат зъби и една кашлица, като се закашля милия чак въздух не може да си поеме, водих го 100 пъти на лекар и все едно и също няма му нищо и това, та в сряда имаме пак час и няма да изляза от кабинета до като не ми дадат направления за изследвания
libl_sou_sveti7 момичета вече са ти казали, не е момента, но не е и невъзможно, ако искаш слънце и топло, мястото ти е тук при нас, по морето
в бенидорм където живея аз е винаги топло, няма сняг, температурите не падат под 10 градуса, английския е много важен при нас, има заведения и хотели където не се говори испански и не го знаят дори, заплатите са сносни, квартирите също, нещо непретенциозно с две спални е около 500 евро, кажи повече за децата си, за да ти дам повече инфо за тук

Общи условия

Активация на акаунт