14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 875
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден ден на мама Стаси.

От яслите изписват като навършат 3 години само от чисти ясли, от ОДЗ не. От септември деца родени 2006 год ще прехвърлят в 1-ва група(без значение дали са януари или декември родени), родените 2007 си оставят в ясли до следващият септември, сега ще приемат 2007 и 2008 год. за ясли.
На скоро очакващите бебта желая леко раждане и здрави бебчета и после да се похвалят.

# 106
blagovesta , благодаря за пояснението, тъкмо мислех да питам какви са тези отписвания, записвания!

# 107
  • София
Благовеста много точно е обяснила всичко Peace Митко в първа група май ще е най-малък нали е на 29 ноември 2006 г. Вчера ми писа на ЛС една мама, чието дете е прието тази седмица в нашата ясла . Децата вече станаха 28 #Crazy Ад направо. Mr. Green

Стаси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! bouquet  bouquet  bouquet
Елка успех на новата работа Peace

# 108
  • СОФИЯ
Момичета почерпете се за рожденият ми ден

Благодаря ви за пожеланията!

# 109
Стаси,ЧРД!!!!Здраве,щастие,любов и всичко най-хубаво от живота!!!  bouquet

# 110
Честит рожден ден на Стасиnewsm59
Много здраве, късмет и любов!

# 111
Стаси, честит рожден ден!  bouquet newsm67 Gift

# 112
  • София
Честит рожден ден на STASSI!
Елка-Зелка, и аз се възхищавам се на хората, работещи в детските градини!!! Успех на новата работа!
Мерси много за вниманието ви и пожеланията за леко раждане и здрави бебчета!  bowuu Много сте мили, наистина! Със сигурност, ще се похвалиме (живот и здраве), няма да пропуснем... и не само това - ами ще искаме да бутаме и количките с вас  Mr. Green
На всички ви - прекрасна вечер и още по-прекрасна нощ (аз напоследък само си ги сънувам тези работи -  hahaha), та поне пуснете някой мъж да ни поуспокои малко и да поизплакнем очички Joy

# 113
  • София
rossykv за тебе   bouquet

# 114
Привет, момичета!

Големи ветрове и студове.  На студ издържам, но това навличане с дрехи - докато се облечем да излезнем, после пък докато се разсъблечем. Като някои зелки.  hahaha

За яслите и детските градини, да ви кажа честно, хич не си губя времето да ги обсъждам, да се надявам или нещо да се впечатлявам. Наистина няма смисъл. Най-добре е да се търси решение в движение, пък ако ни приемат добре дошло. Да се унижавам, да се моля и какво ли не, направо не знам докъде по-надолу искат да ни докарат. Научила съм се хич на не разчитам на тази държава.
Макар, че 99 процента е сигурно, че няма да сме в БГ, и ние кандидатстваме.

Честит рожден ден, Stasii! Любов, късмет и да ти върви по мед!  ura

Приятна вечер! Hug

# 115
  • София
Хей ме, на bowuu какви пожелания за работа само.............а още не съм започнала WinkТакааааа,остава ми още утре и вдругиден,после съм свободна.Много ми е гадно,чак не очаквах,че така ще се сдухам Rolling EyesВ много яка дупка съм,заради работата,заради положението в къщи,не знам какво да правя,освен да чакам да ми мине Sunglasses

# 116
Честит празник на всички именници на всички който са влюбени, обичани и обичащи
  Нека има повече любов и топли чувства между хората     

Весело изкарване на празнуващите

luvbed 1dating txtloves  loveuuu  Kissing Heart

# 117
Честити празник! Уважение в къщи, любов навън!

# 118

Честит празник мацки!!!!!!

# 119
  • София
Честит ви празник от мен!Аз не съм от празнуващите Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт