14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 185
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ще ме подлудят,ама.................
Влезнах да ги видя днес,мила картинка,десетина дечица проснати на креватчетата,кои спят,кои се правят Laughing,много сладки.Утре ще видим.Трябва да си правя здравната книжка.......35лв,ужассссссссс

# 181
  bouquet  ЧРД на малката голяма Таня!!!!!!Множго здраве,щастие и безгрижно детство на малката принцеса!!!

# 182
Ели, успех утре!!!

# 183
Честит рожден ден на малката Таня! Да расте здрава и безгрижна!   Gift  party023 nbirthday  party002  ura

beni_f, честит ти празник.   bouquet

# 184
добро утро
сипвам кафето и бягам да готвя,че днес се обертава топло и цял ден ще сме на вън

# 185
beni_f много вкусно. Направо ми се доядоха някои неща.

# 186
Леле как ме мързи, а колко работа имам!

# 187
Добро утро
Аз отдавна не съм писала, но при нас няма нищо ново. Митко си стои с баба си в 8-ми, аз работя и така.......... Днес съм с него в 8-ми цял ден
Ако някой иска може да пиеме кафе

# 188
  • София
Оф и на мен ми се излиза ама се чудя ще ни запере ли дъжд или не newsm78
всъщност в момента прехвърча сняг Hug

# 189
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте, мили мами!
За тези, които не ни познават, да се представим - аз съм мама на Митко - козирог `08

Ето ни:

Живеем в осмицата, съвсем до 56-о, движим в индианското и през Европата до Цар лъв с една мама от 9-ката.

Иначе младежът проходи, поназнайва нЕкои работи, има собствено мнение по всеки въпрос, вкус и предпочитания, но пък е лесен, с твърд режим, яде, спи, абе мечта. 6 зъба, 2 баби (едната не е в Сф). Педи ни е от януари Жаблянова от 12 ДКЦ, та още не съм събрала чепетления. Някой беше писал, че не приема, но приема с голямо уговаряне, молби, кандърми, уверения и хвалба. Дано е имало защо.

А са кажете едно уелкъм
#2gunfire

# 190
Добре дошла мама на Митко , а ти как се казваш?

# 191
Интернет отдавна не гарантира никаква анонимност, но все пак предпочитам във виртуалния живот да се подвизавам с nickname  Simple Smile

Бих била щастлива да се запознаем лично в реала и да се представа, ако се налага, и с ЛК  Simple Smile

# 192
Интернет отдавна не гарантира никаква анонимност, но все пак предпочитам във виртуалния живот да се подвизавам с nickname  Simple Smile

Бих била щастлива да се запознаем лично в реала и да се представа, ако се налага, и с ЛК  Simple Smile
е да де,ама ти е сложен ника,а ние тук си говорим на ти Crazy.Въпреки,че се познаваме лично(някои от нас) пак си говорим с никове  Wink Grinning
Айде добре си дошла veihaivei    Hug

пп:Да кажеш Пенка или Атанаска е едно,а да дадеш ваша снимка е съвсем друго  Wink
За да не те плаша,няма да ти казвам как непозната жена ми прати сайт,в който ми бяха взели аватара със снимки на детето и ме обвиняваха като терорист,които се е заканил да взриви света  Shocked Shocked Shocked ooooh!Едва го преживях.Бих ти пуснала и линка,но ми остана на стария компютър

така,за финал искам да кажа,да не ми обръщате внимание,защото напоследък съм мнооого заядлива.Не знам защо натам ме изби тая бременност ooooh!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 16:17 от `Деси`

# 193
е да де,ама ти е сложен ника,а ние тук си говорим на ти Crazy.Въпреки,че се познаваме лично(някои от нас) пак си говорим с никове  Wink Grinning
Аз съм ВХВ насам-натам и тук-там от няколко години, казват ми Вей, Вейке, Вейче накратко

Но пък щом е от бременност заядливостта ти, имаш солидно извинение
Аз съм заядлива поне няколко пъти в месеца, пък... си ми идва  Embarassed

А ти наистина защо си сигурна, че снимката по-горе е наша, може да съм я свила и аз от нечий аватар  #2gunfire #2gunfire

# 194
Аз съм ВХВ насам-натам и тук-там от няколко години, казват ми Вей, Вейке, Вейче накратко
Разбрахме се Вейке Joy Драго ми е да си стиснем ръцете като за начало  Grinning

Сега да споделя една клюка.Чух,че се строи детска градина зад Принцесата в 9-ти.Вярно ли е? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт