14 февруари, ден на ЛЮЛИНските влюбени гъзари

• 23 175
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мойто мъж е стар поданик на Л10 в щастливите си ергенски години. Той нещо ми ломотеше за нова детска, ма за 9 или 10, толко съм внимавала, чудото е на година още... Т.е. строи се, гарантирано!

# 196
  • гр.София, далече, далече на Запад
Иииии нищо немож да скрий човек от вас Joy
Да тва крайното рошавото , с голямото дъ.. съм аз Mr. Green
Купона беше супер! Heart EyesДа ни е жива и здрава Таничка, че нали сме си я харесали за снаха та да видим hahaha
Колкото до тортите, Йони е върхът Hug Обмислям даже следващият път като имаме парти да и поръчам лично, не да се влачим на 30 километра за една читава торта на прилична цена я Laughing Освен красиви са и вкусни!
Ели, хайде мила чакаме още впечатления от новата работа.Надявам се да ти е по леко от Метро или поне по приятно.
Вени, ти кога свали гипса кога хукна на работа бе моме?
Деска и теб те мисля, що така раздразнителна? Всъщност сетих се....никой не пуска протеинчета вече Mr. Green
Хайде стига, лека и прията от нас Hug
Ей че хубава новина - Зелено човече си има вече бебче! Да ни е живо и здраво най - новото люлинско попълнение, а на мама бързо възсановяване!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 18:25 от zitta

# 197
Копирам ви прекрасна новина:

Ураааа! Обичам да съобщавам хубави новини  smile3521
Днес нашето Зеленко е станало мама!
 Малък Точко се е родил със секцио! Да им пожелаем много здраве, късмет и щастие!

# 198

А са кажете едно уелкъм
#2gunfire
След като ще ме стреляш няма

# 199
Честито да е бебчето. Това е наистина хубава новина. Бързо да се възстанови мама и я дойде да каже.

# 200
zitta , в къщи съм още, на работа съм от 23.02.
Честито на Зеленото човече малко човеченце, да е живо и здраво!

# 201
  • гр.София, далече, далече на Запад
zitta , в къщи съм още, на работа съм от 23.02.

Peace Почивай си Вени, стига с тая работа! И кажи моля ти се къде продават тревитаминола? Опитвам се да приключа с кърменето и искам да я почна маската че съм като проскубана кокошка Mr. Green

# 202
  • София
Мацки привет HugЧетох отгоре-отгоре ама що тъй се гърми в нашта тема newsm78
Ели успех в работата. Вени браво за гипса Hug

Леле замалко да забравя ЧЕСТИТО НИ НОВО ЛЮЛИНСКО ПОПЪЛНЕНИЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм адски затрупана в работата Mr. GreenЕдни справки правя по цял ден на бежанците от Турция след Балканските войни. Завалиите мислят, че турците ще им върнат земите оставили там или най-малкото ще ги обещетят парично. Ама на мен това хич не ми се вярва. Както и да е отнесах се. Митко е здрав, вече нямаме проблем с яслата определено мога да кажа, че свикна, но сега пък едната сестра ще я местят в друга група и има нова та да видим как ще я приеме новата, защото той много си обичаше леля Цеца. Ама и там е дълга и широка за обясняване и ще пиша друг път.  Laughing

# 203
  bouquet  bouquet  bouquet
Честит малък Точко...все така да расте здраво и безжгрижно новото ни мъниче от Люлин
На мама бързо възстановяване Hug

# 204
  • София
Аз докато влезна да ви кажа за зеленкото (ние с нея сме от отчетните - мартенки), вие вече знаете  Mr. Green Бравос!  Hug
Ми, така де, те хубавите новини бързо се носят.   bouquet  bouquet  bouquet
Да е жив и здрав Точко, да расте безгрижен и щастлив и много да радва мама и тати! На зеленкото - бързо възстановяване....
Много се вълнувам, до вчера се шматкахме из Люлин и бяхме заедно на лекция на 9 месеца (този петък), а няколко дни по-късно - вече е мама.... Много се радвам за нея!!!
Май аз съм наред?  Shocked Shocked Shocked Shocked
Лека вечер на всички ви!!!

# 205
rossykv, успех на финала и на теб! Знае ме ли името на Точково?- леле колко съм любопитна.
zit ta,  си го купувам от един магазин, където продават храна за кучета и котки и аксесоари за тях точно до Фантастика в първи. Ако не си намериш свиркай!
Мама Модни, ако не е тайна ти къде работиш та ги правиш тези справки?

# 206
Е, супер, накрая и Точко излезе. Да ти е жив и здрав, Зелено човече!

И дай боже повече точковци да си имаме занапред.

РосиHug и теб те чакаме.

Деси, що си раздразнителна, не ти ли хареса модела дето го пуснах? newsm78

Елка, сега се покри, не иска да сподели за новата работа. Ама ние ще си чакаме, де ...

Зита, ще те запомня аз  Naughty hahaha

# 207
  • В сънния Люлин, прибулен...
Големи поздравления и от мен, Зелено човече!
Нашата фамилия ти желаем много енергия, много щастие и едно здраво, умно, талантливо и мааалко непослушно когато му дойде времето точенце!   bouquet
Пък по-натам да го уредите и с братче, ей! Може и със сестриче  baby_neutral

Melany, с теб и тук се сбутахме, в кой микрорайон си?

Гледах по-подробно първа страница, мама мама galia2007 и M_I_A, аз съм на 06.05.1975, почти не познавам никого на тези дати!   bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 08:06 от veihaivei

# 208
Честито Люлинско бебче на Зелено човече   bouquet
Много да е здраво и да слуша мама !!!

# 209
Добро утро! Кафенце в тази студена и снежна сутрин? Компанията - на всеки по желание, а тортичката - от баш майсторката Йони  hahaha

ДОБРЕ ДОШЛА на мама veihaivei ! Голям сладур е твоя Митко - ако сте вие на снимката, разбира се Simple Smile

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ! Пожелавам им много щастие, любов, усмивки! На мама леко и бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт