Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Няма големи отоци и синини,но замъгленото виждане и сълзенето е ужасно.

# 422
преди интервенцията

# 423
Оу, коренна промяна! Браво! Дано по-бързо премине некомфорта.

# 424
  • в 1001-та нощ
Благодаря, че сподели снимки, Миленка Simple Smile Чудесен резултат Simple Smile

Д-р Заякова напраи ли коментар за сълзенето? Нормално ли е да продължава толкова?

# 425
Благодаря, че сподели снимки, Миленка Simple Smile Чудесен резултат Simple Smile

Д-р Заякова напраи ли коментар за сълзенето? Нормално ли е да продължава толкова?
Да,каза, че е нормално. В понеделник ще ми свалят конците, дано до тогава да има подобрение. Днес е четвърти ден от операцията.

# 426
  • София
Здравейте някой имали мнение за д-р Даниел Янков от Варна. Работи във клиника Дивна.Искам да си направя блефаропластика на долните клепачи. Благодаря 😀

# 427
На мен той ми беше препоръчан от дерматоложка, която е поверила в ръцете му освен пациенти, и детето си. Цената на прегледа е 40 лв. Още не съм си записала час, защото не съм от Варна, но цената, която ми казаха за горна блефаропластика, си струва пътуването до там.

# 428
  • София
Milena, супер, направо върха е станало. Hug
Много благодаря и че сподели. bouquet

Ама защо така все във Варна добри хирурзи?
Сега пък Даниел Янков.
А в наше село само за пари се мисли. #2gunfire

# 429
  • София
На мен той ми беше препоръчан от дерматоложка, която е поверила в ръцете му освен пациенти, и детето си. Цената на прегледа е 40 лв. Още не съм си записала час, защото не съм от Варна, но цената, която ми казаха за горна блефаропластика, си струва пътуването до там.
И на мен ми го препоръчаха затова попитах.За цена още нищо не знам.На вас колко са Ви казали за горни клепачи

# 430
  • София
Готово,в къщи съм.Няма болка...само дискомфорт от опънатите лепенки.Очите ми задържат слъзния филм и виждам леко размазано.Утре съм на контролен.Ако някой е имал подобни симтоми моля да сподели .Изписаха ми антибиотик,овлажняващи капки и рутаскорбин.Още не мога да преценя ефекта,но определено торбите ги няма.
Поздравления чудесен резултат 👌. Колко време горе-долу продължи операцията.

# 431
Цитат на: leo 18 link=topic=370579.msg36200244#msg36200244 da
te=1517239545
Цитат на: Milena Mihailova 579907 М

Мисля около 2 часа и половина

[quote author=leo 18 link=topic=370579.msg36200244#msg36200244 date=1517239545
Готово,в къщи съм.Няма болка...само дискомфорт от опънатите лепенки.Очите ми задържат слъзния филм и виждам леко размазано.Утре съм на контролен.Ако някой е имал подобни симтоми моля да сподели .Изписаха ми антибиотик,овлажняващи капки и рутаскорбин.Още не мога да преценя ефекта,но определено торбите ги няма.
link=topic=370579.msg36173240#msg36173240 date=1516800048]
[/quote]

# 432
. Ето ме без лепенки и шевове. Има леки отоци, като прищипване в края,надявам се да отшумят.Леко подобрение на сълзенето.

# 433
. Ето ме без лепенки и шевове. Има леки отоци, като прищипване в края,надявам се да отшумят.Леко подобрение на сълзенето.

# 434
Браво! Супер си и ми се струва, че бързо се възстановяваш!

Общи условия

Активация на акаунт