Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 468
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Вероятно не се изразих правилно Simple Smile Нямам рани, отоци и т.н., но на горния клепач кожата, все още е по-розова, а на долния тъмнее и това е нормално за тази процедура. Иначе гримирам се,  ежедневието ми е нормално, но  ми се струва, че е нужно повече време, докато се разгърне цялостния ефект.  От резултата за момента съм доволна Simple Smile По-нататък обмислям да направя и пачи крак.

# 406
  • София по рождение
Вероятно не се изразих правилно Simple Smile Нямам рани, отоци и т.н., но на горния клепач кожата, все още е по-розова, гга на долния тъмнее и това е нормално за тази процедура. Иначе гримирам се,  ежедневието ми е нормално, но  ми се струва, че е нужно повече време, докато се разгърне цялостния ефект.  От резултата за момента съм доволна Simple Smile По-нататък обмислям да направя и пачи крак.

# 407
  • София
Благодаря! Разбрах. bouquet

# 408
Благодаря за пожеланията,операцията ще е в късния следобед.Непременно ще пиша.

# 409
Хайде успех Simple Smile Само кожа ли ще обирате или има и мастни торбички за отстраняване?

Аз правих неоперативната блефаропластика на долен и горен клепач и още се възстановявам Simple Smile
Имам големи торбички за премахване.Направих консулт с пластичен хирург,прилагащ неоперативна блефаропластика Plasma xr,но тя е неефективна в моя случай,затова се реших на операцията.По късно ще приложа и снимки.

# 410
  • в 1001-та нощ
Така е - неоперативният метод е подходящ само при излишна кожа, не и при мастни торбички.

# 411
Алена, къде я прави, при кой лекар?

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 15:27 от Lemy

# 412
  • в 1001-та нощ
В Скин лайн я правих - при д-р Михайлов.

# 413
Благодаря!

# 414
Готово,в къщи съм.Няма болка...само дискомфорт от опънатите лепенки.Очите ми задържат слъзния филм и виждам леко размазано.Утре съм на контролен.Ако някой е имал подобни симтоми моля да сподели .Изписаха ми антибиотик,овлажняващи капки и рутаскорбин.Още не мога да преценя ефекта,но определено торбите ги няма.

# 415
  • в 1001-та нощ
Честито, Миленка Flowers Four Leaf Clover Д-р Заякова е добър лекар и вярвам, че е направила най-доброто Simple Smile Пожелавам ти бързо възстановяване и ще се радвам да ни държиш в течение Simple Smile

# 416
Честито, Миленка Flowers Four Leaf Clover Д-р Заякова е добър лекар и вярвам, че е направила най-доброто Simple Smile Пожелавам ти бързо възстановяване и ще се радвам да ни държиш в течение Simple Smile
Благодаря и аз се надявам всичко да е наред.Непременно ще пиша.Поздрави.

# 417
Честито и от мен!  Hug
И аз ще чакам с нетърпение крайният резултат. Каква сума ти излезе операцията?

# 418
Честито и от мен!  Hug
И аз ще чакам с нетърпение крайният резултат. Каква сума ти излезе операцията?
2400 лева с пълна упойка.

# 419
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт