Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процедурата на блефаропластика?
Какви са мненията и съветите на жените, които са си направили блефаропластика?
Какви са цените за блефаропластика в България и в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процедурата на блефаропластика?
-
Какви са мненията и съветите на жените, които са си направили блефаропластика?
-
Какви са цените за блефаропластика в България и в чужбина?
Цените за блефаропластика варират в зависимост от клиниката и местоположението. В България те могат да бъдат по-евтини, докато в чужбина, като Турция, те могат да струват над 800 евро за операция на горния клепач. Важно е да изберете квалифициран хирург и да проведете консултация за точна оценка на разходите.
-
Колко време отнема възстановяването след блефаропластика и неоперативна блефаропластика?
-
Какви са мненията за различни хирурзи, като д-р Ефремов, д-р Мете, д-р Динев, д-р Кънев, д-р Михаилова и др.?
.Извинявам се,че се отклонявам от темата.
)oshte na sledvashtiqt den si te izprashtat po jivo i zdravo kam v kashti,,na sedmiq otivash da maxat koncite i lepenkite,i si gotova!:)Lekarq go izbirax dosta,,za Dinev bqx chela samo dobri otzivi v neta iz forumite..ima i klasaciq na lekarite,,gore doly behse Ok..za razlika ot drygite,,Koeto nai veche me sprq na nego,beshe ypravitelkata na Valem,Valeriq..tq si e pravila pri nego i izglejdashe straxotno a e na kusur godini..i taka se reshixInache i Zaqkova v klinika Cameey znam che e mn.dobra,noi po skapo vzema tq iskashe za dolna i gorna 3 600 evra..Az pak podchertavam che men lichno fizionomiqta na Dimitrova me sprq na Dinev ,i ne sajelqvam:)Ne zabravqite che i nai dobriqt doktor ima 1 na 1000 pacientki s kofti rezyltat,vsqka operaciq si ima riska,,i pacientkata si go znae..Az lichno bqx pozitivna,i se doverix izcqlo na lekarq..igrae ot golqmo znachenie..ako ne si spokoina v racete na xiryrga,,po dobre ne xodi v gorata:) Tova ot men