Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 195 003
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Честито и от мен! Следващата вероятно съм аз, след около 10 дни. При теб операцията е протекла много леко, надявам се и при мен да е така.

# 166
Желая успех, не е страшно наистина, нагласи се като че ще ходиш на зъболекар, примерно - не е най-приятното усещане, но пък е за добро  Grinning

# 167
Благодаря! Simple Smile

# 168
  • София
the_good_wife, Честито!!! Надявам се всичко е наред. Praynig Hug
 bouquet bouquet bouquet
Искам да питам за цената. Аз бях във Вижън и там ми поискаха 300 лева за горен клепач. От офталмолог.

# 169
Мая, тя беше писала, че цената е 450 евро. Явно не влиза често във форума, но каза че е много доволна от резултата, с което аз още повече се въодушевих, но за долни клепачи.
Там, където са ти казали 300 лв, вдъхна ли ти доверие?

# 170
  • София
Мая, тя беше писала, че цената е 450 евро. Явно не влиза често във форума, но каза че е много доволна от резултата, с което аз още повече се въодушевих, но за долни клепачи.

Дааа, мн отдавна не съм влизала във форума... Peace
Ами, честно казано не знам. Дали ми вдъхна доверие. Казва се
Скрит текст:
Средкова
, беше ми препоръчана, но... като говорих после с дерматолога, които я препоръча, той категорично каза, че вече не харесва операциите й. Peace

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 20:38 от MayyaI

# 171
  • София

Скрит текст:
Средкова
, беше ми препоръчана, но... като говорих после с дерматолога, които я препоръча, той категорично каза, че вече не харесва операциите й. Peace

Здравей,Мая,

тъй като и аз съм се насочила към  др. Средкова за консултация за горен клепач би ли споделила защо вече не ти я препоръчват - остава видими белези или остава неравномерни при двата горни клепача или е нещо друго?

# 172
  • в 1001-та нощ
the_good_wife  Hug честито Simple Smile Благодаря, че сподели, пожелавам бързо възстановяване и да пишеш  Peace

Charina  Hug стискам палци Simple Smile  Heart Eyes

# 173
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Средкова

Здравей,Мая,

тъй като и аз съм се насочила към  др. Средкова за консултация за горен клепач би ли споделила защо вече не ти я препоръчват - остава видими белези или остава неравномерни при двата горни клепача или е нещо друго?

Предполагам, знаеш че Средкова е във Вижън с платен прием. Не работи по каса.

Не знам какво точно имаше предвид дерматоложката когато каза, че "вече не харесва работата й", при все, че именно тя ме насочи към Средкова.
Аз не задълбочих, тъй като предполагах, че ще се видя с дерматоложката, ще говорим надълго и широко но така се случи, че и до сега не сме се виждала. Имам други проблеми, така че това все остава на заден план. Ако честно в момента дори не ми се и говори по телефона за да я питам. Cry Когато я питам, веднага ще пиша. Peace

# 174
Здравейте,
съжалявам, че не съм влизала скоро! От резултата съм много доволна, вече планирам удобни дати и за долните клепачи.
След махането на конците на петия ден, останаха малко синки (по-скоро жълти петна) под очите, но вече всичко е наред. Все още леко розовеят шевовете, но само аз си знам, че ги има Wink Започнах да се гримирам на 10-тия ден и вече си личи, че съм гримирана  Laughing , а не както преди - всичко да е скрито под клепача и определено познатите ми забелязват, че има някаква промяна в мен, ноооо....аз си трая и се подсмихвам Wink
Успех на всички, които са решили, струва си!  bouquet

# 175
the_good_wife честито  Hug Радвам се, че всичко е било успешно.
И аз като теб от чиста суета желая да си направя блефаропластика. Много ми харесват на Рита Ора новите клепачи  Mr. Green
Снимки някакви може ли да пуснеш  Praynig

# 176
Не съм много наясно как става, но ще се опитам да кача довечера.

# 177
  • София
Честито и от мен, the_good_wifebouquet
След като имаш и долен клепач да правиш, не отлагай дълго. Hug
Много се радвам, когато някой се разкраси и е щастлив.

# 178
Ето обещаните снимки - първи, втори и трети ден след операцията и "преди" и "след":
https://drive.google.com/drive/folders/0B1l01j83ZZ7kSTB3Wjl3b2twSW8?usp=sharing

# 179
Повече от супер са  Peace С кеф да се гримираш от сега нататък  Hug
Мога само да се надявам и аз някой ден да се похваля, но за жалост няма да е скоро  Blush

Общи условия

Активация на акаунт