Звездни компромати - 42 част

• 42 454
  • 376
  •   1
Отговори
# 255
 Mr. Green да,но си е останала само с искането.

тези снимки,май не трябваше толко кьсно да ги пускам.

# 256
 ooooh! ох не знам,ама тая Стояна ми е толкова противна,че няма на къде и като ми се разджазка с това бузуки,ужас,с каквото и да се намаже все тая  #Silly

# 257
# 258
  • 221B Baker Street
Новият клип на Камелия-Оргазъм.СПоред мен трябва да се излъчва след 12 Grinning Grinning Grinning

http://vbox7.com/play:ffdd4840
Типично за нея, вече сме го гледали - цветчета на зърната! За разлика от другите фолк фурии тук зърна не виждаме Peace

пфуу,ама е крала от Мадона,крала,крала...... Sick

# 259
И аз това си помислих.  Wink
Тя явно си мисли, че е бг Мадона.  Laughing

# 260
  • Sofia, BG
И аз подкрепям мнението, че е крала от Мадона. И на малкият пръст не може да й стъпи!

# 261
  • Пловдив
Толкова ми е смешна тази..... newsm78

# 262
ooooh! ох не знам,ама тая Стояна ми е толкова противна,че няма на къде и като ми се разджазка с това бузуки,ужас,с каквото и да се намаже все тая  #Silly

Сериозно да питам - тя не е съвсем в час, нали?

Много нежна снимка...

# 263
Ех ама и вие, ако беше Андреа веднага щяхте да познаете ...  hahaha
Ето този сладурко: http://www.imdb.com/name/nm0241049/
брей...., аз изобщо не го познах, а съм гледала филма 2 пъти. И двата пъти си мислех, че това е един изключително слаб Дориан Грей  Thinking
Филма е сниман не само в Балчик - Двореца, а и на Камен бряг, Варна - Морската градина, Катедралата. Много нискобюджетен.

# 264
И аз подкрепям мнението, че е крала от Мадона. И на малкият пръст не може да й стъпи!

По какво не може да и стъпи ? По правене на "шоу " може би ...  , но и двете нямат особени гласови данни .  Виж ако говорим за сексапил , нашата Камелия издухва Мадона .
Мадона ми е безлична , дребна и много много амбициозна  Peace

# 265
  • 221B Baker Street

По какво не може да и стъпи ? По правене на "шоу " може би ...  , но и двете нямат особени гласови данни .  Виж ако говорим за сексапил , нашата Камелия издухва Мадона .

възможно е,но клипа на Мадона е много по-стилно и секси направен...и определено песента й ме възбужда много повече от тази на Камелия Sick

http://vbox7.com/play:b12151f0

# 266
ивана изглежда ужасно]http://www.snimka.bg/album.php?album_id=61 … а изглежда ужасно Този път е избегнала изпотяването с подходящ тоалет Sick

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:31 от master333

# 267

По нищо неможе да и стъпи .
За Мадона определение като ,,безлична,, не мисля ,че е уместно ,но всеки си има право на мнение разбира се .
А  сравнението с наша Камелия си е смехотворно ,това ,че тази мършичка е крала -о.к. съгласна съм ,но това в никакъв случай неможе да е предпоставка за сравнение.
Тя и Андреа беше  крала модела на тоалета на Никол Шерцингер,но това не означава ,че между тях може да има нещо общо.

# 268
Стана ми интересно да сравня клиповете на Камелия и Мадона  Simple Smile
Ами клипа на Камелия е сладникав, някак много 'пайнерски' имат специфичен стил от който не могат, не се опитват или не искат да избягат не знам  Thinking но за мен лично стои плоско и изтъркано. Камелия позира елементарно, по манекенски.
Клипа на Мадона е шедьовър! Мадона играе като актриса, тя го преживява, няма поза. Нямам си на идея кой го е режисирал, но определено е талантлив, образован, смел и напредничав. При Камелия е малко аматьорска работа, макар с техника и с пари.

# 269
  • София
Не само Камелия не може да стъпи на пръста на Мадона, ами която и да било друга (даже и Лили Иванова  Mr. Green)... Мадона е велика просто, та ако ще и да няма гласа на Марая Кери или Уитни Хюстън. Аз шапка й свалям на Мадона - невероятно амбициозна, силна и пред нищо спираща се жена  newsm20 А идването й в София за мен си е събитието на века  Mr. Green

Вики Бекъм отново в Милано  оставам безмълвна, но шокирана от осанката й  Shocked
и още веднъж да й се полюбуваме
познахте ли я  Кейт Хъдсън сърфира в Малибу  Grinning
ето я пак, само че отзад   Mr. Green
Клеър Дейнс с годеника си Хю Данси
Деми Мур и Аштън Кътчър в Берлин на филмова премиера
пак те  възхищавам им се - винаги излъчват щастие и любов  Heart Eyes
Джесика Симпсън
Парис с приятелка  милата ми, омърлушена ми изглежда  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт