“Бях на 14 години, когато излизах с първия ми приятел. С него и майка ми живеехме две години заедно. От малка колекционирам оръжия и една вечер тъкмо започнах да правя секс, но не ми се струваше достатъчно. Нямаше емоцията, която трябваше да ме изпълни. Все си мислех, че има нещо, което по по-силен начин да свързва двама души. В един момент на търсене на нещо истинско взех нож, порязах приятеля си, след това той направи същото с мен. Получи се размяна на много силни страсти. Така облени с кръв, сърцето ми щеше да експлодира от възбудата, че съм открила опасното в живота. Внезапно се усетих много по-честна и искрена.
Периодът беше такъв - когато не се чувствах добре или затворена, това, да се режа, ми се струваше най-вярната реакция.
Имам доста белези от онова време.
След това намерих други начини за канализиране на възбудата”, споделя звездата.
Анджелина, която е майка на шест деца, разказва още, че не я притеснява раждането, обича бременността. “Кара ме да се усещам като истинска жена. Всички части от тялото ми внезапно започват да функционират така, че да бъдат полезни. Започвам да се чувствам заоблена и мека. Удивително е да носиш у себе си малък живот. Аз съм щастливка, защото жените преживяват нещата по различен начин в зависимост от партньора си. Случи се да съм с човек, който намира бременността за много секси. Затова и аз се чувствам така”, обяснява Джоли.
Тя споделя, че след последния си развод си казала, че със сигурност ще се омъжи за някой, който се занимава с нещо съвсем различно, социален работник или нещо подобно. Тогава обаче срещнала Брад Пит. “Той беше всичко, което не търсех. Но се оказа най-добрият мъж и баща, когото бих могла да си пожелая. Не гледам на него като на актьор. Той е глава на семейството, човек, който обича пътуванията и архитектурата повече от това да се снима във филми. Хората говорят много за това, че не сме сключили брак, но и двамата сме били семейни преди и знаем, че много лесно можем пак да се оженим. Трудното е да бъдем родители заедно. А ние със сигурност се изживяваме като женени”, обяснява Анджелина.
Стори ми се интересно, за това го пуснах тук

Тежко и горко на Брад Пит