Отговори
# 180
Момичета пак няма да се класирам за софийската среща на Работааааа съм. newsm45
Но на следващата ако не е в петък,събота или неделя там съм.
За яслите бих избрала може би частна,но на този етап не можем да си го позволим.
Айде лека нощ,че ще си навлеча семейни разправии с този нет. 55

# 181
Цитат
Даниел има 4 зъба ,който се нае да води съответния списък да го впише моментално,че да не се ядосам
слушам и изпълнявам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4. Аспарух - 8 зъба
5.Георг     7 3ъба
6.Самуил-  6 броя
7.Димана-  6 зъбчета
8.Габриела-6 броя
9.Марти( на hrisi-pisi ) 6 броя
10. Стефчо (на hiksita) - 6 зъбчета
11.Ралица - 6 зъбчета.
12.Симон -  5 зъба.
13.Марти -  4 броя
14.Микки - 4 броя
15.Даниел -4 зъба
16. Боян - 4 зъбчета
17.Борко-  3 зъба
18.Лили -   3 броя
19.Габи -   2 броя
20.Дари -  2 броя
21. Лидия - 2 броя
22. Тере3ия 2 3ъба
23 Марта - 2 зъбчета
24. Дарина (на nikitto) - 2 зъбчета
25 Айа -1 зъбче
26. Невена  - няма
27.Стефи   -  няма
28.Симеон-  няма
29. Малвина - 2 зъба
30. Александър /на Galivo/ - 2 зъба
31.Ники е с 4

# 182
Опс, и аз да се намърдам тука...

Честита сбъдната мечта на Хиксита! Желая ви да си направите най- уютния дом, в който винаги да се завръщате с нетърпение!

За срещата в мол-а съм много навита, но не мога отсега да кажа дали ще ви удостоим с присъствие, че Емата беше нещо болничка тия дни. Ако ни се началъми както се казва - ще дойдем.

За НОИ - ще питам!

# 183
За НОИ четох че сега дават парите за 315-те дни, после за другите след като подадеш декларация- не съм сигурна в инфото, не го взимайте за чиста монета, ЛаситУ ще каже точно за какво става дума. И аз днес получих една пета от паричките си  Confused

За срещата сме на кантар, че вече сме се уговорили да бягаме от СФ-то тогава, ама не е сигурно още  Hug

Дюканки моля ви споделете какво ядохте днес, за да крада от вас идеи. ето мойто меню, кажете ако съм сбъркала с нещо. И още един въпрос: Готвя пилешко филенце с чесън на прах, сок от лимон, мааалко диетична сол, бял пипер,вода и 10 мл червено вино- та червеното вино противопоказно ли е като е в манджата  newsm78

закуска- пуешка шунка, кисело мляко (0,1%), дълго кафе с 2 бр подсладител и прясно мляко 0,1% (около 250 мл), вода

обяд- бяла риба филе с копър и лимони + чаша кока кола (250мл)

следобедна закуска- пуешка шунка и ролце от пуешка шунка със сирене Ескуиза 0,2%

вечеря - бъркани яйца с пуешка шунка, червен пипер и една лъжица овесени трици, кисело мляко.

вода-2,5 литтра, общо течности около 3 литра

Алоказия недей ни плаши тъй бе душо, кажи какви отрицателни мнения или дай линк  Shocked Аз пък само хубави мнения съм чувала и много трайни резултати Sad КАжи за какво става дума плийссссс  Praynig

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 00:50 от Aquariel

# 184
Според мен червеното вино в никакъв случай, а чесъна на прах бих го избегнала - по-добре ползвай пресен.
Galivo, ако ще караш на кис.мляко по-добре избери друга диета, това няма да ти свърши работа.
За срещата ще кажа утре дали ще мога.

Момичета, а къде има инфо за частни ясли, аз досега намирам само градини, но те са си за над 3 г. ?

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 08:14 от Ехмея

# 185
  • Някъде на път....
Добро и хубаво утро!  Hug
По повод списъчето за зъбките - Габриела има 2 зъбчета. Но сега май пробиват 2 горни и е голяма мъка.
Aquariel, сирене Ескуиза 0,2% от къде го купуваш? А пуешката шунка коя марка е, също от де?  newsm78 Сори за кръстосания разпит  Sad, но през уикенда само ходя на основен пазар и искам да се заредя от всичко за седмица напред!  Peace
А за червеното вино - не, под никаква форма!  Naughty

# 186
  • Popovo
Цитат
Даниел има 4 зъба ,който се нае да води съответния списък да го впише моментално,че да не се ядосам
слушам и изпълнявам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4. Аспарух - 8 зъба
5.Георг     7 3ъба
6.Самуил-  6 броя
7.Димана-  6 зъбчета
8.Габриела-6 броя
9.Марти( на hrisi-pisi ) 6 броя
10. Стефчо (на hiksita) - 6 зъбчета
11.Ралица - 6 зъбчета.
12.Симон -  5 зъба.
13.Марти -  4 броя
14.Микки - 4 броя
15.Даниел -4 зъба
16. Боян - 4 зъбчета
17.Борко-  3 зъба
18.Лили -   3 броя
19.Габи -   2 броя
20.Дари -  2 броя
21. Лидия - 2 броя
22. Тере3ия 2 3ъба
23 Марта - 2 зъбчета
24. Дарина (на nikitto) - 2 зъбчета
25 Айа -1 зъбче
26. Невена  - няма
27.Стефи   -  няма
28.Симеон-  няма
29. Малвина - 2 зъба
30. Александър /на Galivo/ - 2 зъба
31.Ники е с 4

Георги - 2 зъба.

Много пишете бе хора, докато прочета всичко и дребното почва да хленчи. Да отговоря и аз на въпросите.
Шофьор съм от 3 години, обичам да карам, но от както забременях рядко ми се случва. Първо мъжа ми не даваше с корема, после пък с детето аз не се наемам и така.
За футбола, не е от запалянковците, рядко гледа мачове.
От НОИ са ми превели за 14 дни пари.
За спането след първото събуждане на Гого към 12 часа го взимам при нас и до сутринта.
За яслите тук няма частна, така че държавна.
За кухнята на обяд давам половината супа и цялото зел. или месно пюре и след обяд десерта.

Гледам кафе никой не е предложил, айде от мен по едно.

# 187
Съни, Бъни, Нана...по ред на номерата......

Aneli,

# 188
Момичета, имам въпрос
Възможно ли е след като пробие зъба- 2 дена след това, да вдигне Т и да има разстройство и да го мъчи пробиването на същия зъб  newsm78
На някой случвало ли се е  Thinking Или тези симтоми са само преди да пробие  Rolling Eyes

# 189
Ей, нищо не ти убЕгва...Емма   bouquet
Ха, добрутро!
За НОИ, ако ви изтичат 315-те дни през януари, ви превеждат до датата, на която изтичат. Другите ще ги чакаме през март! т.е. със февруарските!
ШофИор НЕ съм!
За яслите - мисля да се възползвам от програмата "В подкрепа на майчинството".
Цвета още няма зъби! Също така НЕ спи, и никога не е спала при нас!
И...Хиксита, честит ви ДОМ! Със здраве да си живеете в него!
Анели, Happy Birthday!!!

# 190
  • Варна
Добро утро на всички!  newsm51

Понеже класациите станаха много, добавих лист "Класации" във файла за априлските бебчета. Вижте къде сте и си попълнете данните  Hug
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pmeEBU1vHGYHvlGPVwQytEg

# 191
Бети- 2 зъба
Шофьор съм от 9 год.Много ме беше страх в началото сега съм си ок.
НОИ са ми превели за 9 дни пари
На ясла няма да ходи
За ядненето- от 2 дни нищо не яде.Иначе сутрин супа, към 1-2- плодово, каша и нещо друго, вечер-някаква домашна манджичка. По цял ден иначе и давам солети, слънчо, гевречета и сок много пие, които май повече ги намирам някъде завряни отколкото изядени
Спи вечер от 11 до 7-8

Май това започнах за отговаряне newsm78

# 192
  • Добрич
Добро утро!

Хикси,ай да ви е честита новата къща!!!!!

Кали,след пробива  симптомите следва да отзвучат Peace

Акварелче,алкохол под никаква форма-много въглехидрат,много калория има вътре PeaceНай-чести хапвам пастърва във фолио на фурна,пилешки дробчета на тефлоновия тиган,пилешки бутчета,Някоя мама беше писала,че хапва грах-той е режимен чак в трета фаза Peace

Ох,като че ли имаше още питанки ама не се сещам сега та да им отговоря ooooh!

Хубав ден!

ААА,сетих се-предпочитам частна ясла,ама няма да ме огрее-ще го гледам на смени с мама когато дойде ред Peace

# 193
Анели, честит рожден ден !
Да си жива и здрава още поне 100 години !!!
 bdbaloni baloni hbday

# 194
Момичета благодаря на всички, а днес и Bibobibo e рожденничка.
Честит Рожден Ден и на Bibobibo!
Бисе да си жива ,здрава,много щастлива и винаги усмихната!
Хич ме няма в качването на вкусотии и т.н.по-късно може и да има. beer cheers Wine Glass  party023

Общи условия

Активация на акаунт