Отговори
# 165
Забравих  ooooh! ooooh! ooooh!

Да отговоря на Диди - да, права си за прясното мляко, но на мен не ми е пречило, това да му е проблема Wink

Пете - Дюкан не че препоръчва колата, но казва,ч е е добра "награда" за положения труд, който иска да не я пие. А за степчето - чисто българска щуротия  Crazy

Хриси-Писи, супер!

Нашият тати не се вълнува от футбол или бира, но пък е запален по авиацията.

# 166
И като ви четох кой кърми, кой се отказва, че ми дойде да ви река: Кърмачки, строй се и приброй се! Grinning Май не останахме много, а? Айде:
1. аз

Самоцитирах се от старата тема, за да няка повече недоразумения кой за какво какви списъци прави. Не е толкова важно, просто разговора се въртеше около това кой мисли да се отказа и т.н.

Айде и аз да питам нещо - Ако можехте да избирате, какво бихте предпочели- частна, държавна ясла или гледачка?
Сигурно ще предпочетем частна ясла, защото ни се отваря удобна възможност-откриха в службата на мъжа и такава. Поне за вземането вечер да не ни притесняват задръстванията...Иначе скъпико ще ни идва,но удобството преди всичко.

Столчето ми за колата стои отзад по диагонал на шофьора, за да мога да го гледам чат-пат докато карам.

Какво му е на степчето, бе мацки? Който му харесва да си го ползва.

# 167
Благодаря ви момичета-кокичета!!!  И да ви се връща тъпкано искате-неискате къща да имате, че може и по две......  Wink Hug Къщата се намира в същия квартал, където живеем сега - на 5 минути от дома е  Laughing
Айде да не съм съвсем напразно да допълня списъка за озъбването: 
1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
7.Марти( на hrisi-pisi ) 6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.
20. Дарина (на nikitto) - 2 зъбчета
21. Боян - 4 зъбчета
22. Аспарух - 8 зъба
23. Стефчо (на hiksita) - 6 зъбчета

# 168
Здравейте! wavey
1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.
21. Боян - 4 зъбчета
22. Аспарух - 8 зъба
24 Айа -1 зъбче
*Сиска* и ние сме от ЦСКАрския отбор, и от бирения. (Румен се зарадва като видя, че има и тенис маси).
M_a_g_i_vs, нашето столче за кола е зад шофьора и е на Maxi-Cosi- Priori ( доволна съм от избора си).

# 169
Добавям Мартето в списъка:

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.
21. Боян - 4 зъбчета
22. Аспарух - 8 зъба
24 Айа -1 зъбче
25 Марта - 2 зъбчета

hiksita, честито! Да сте живи и здрави и щастие и радости да пълнят къщата ви! Дай боже всекиму таквиз сбъднати мечти!!!

# 170

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.
21. Боян - 4 зъбчета
22. Аспарух - 8 зъба
24 Айа -1 зъбче
25 Марта - 2 зъбчета

hiksita, честито! Да сте живи и здрави и щастие и радости да пълнят къщата ви! Дай боже всекиму таквиз сбъднати мечти!!!

26 Георг     7 3ъба
27 Тере3ия 2 3ъба (а може и 3 да са станали, Ще докладвам пак)

Лека вечер на всички   bouquet

# 171
Hiksita, честита ви къща и от мен! Живи, здрави и много щастливи бъдете в нея!
М_a_g_i_vs, столчето в колата съм го сложила диагонално зад шофьора, за да виждам Симон, когато аз шофирам. Иначе съм доволна от него, защото е от 9 до 36кг, малко е скъпичко но си заслужава - включва 1,2 и 3-та група.

# 172
ПЪРВО И МНОГО ВАЖНО НЕЩО СРЕЩАТА В СОФИЯ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 13.02 ОТ 12.00 ЧАСА В МОЛА НА СТАМБОЛИЙСКИ,НА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАЖ ПРИ ЗАКУСВАЛНИТЕ.МОЛЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ ДА УЧАСТВА ДА СЕ ЗАПИШЕ В СПИСЪКА:
 1.Верчо
 2. Реяна
 3.Хриси-писи
 4. Дидимора
 5.ВаняМ
 6. Venyivan
 7.tancen
 8.

( Верчо,Реяна и Хриси -писи,тамън ние докато се съберем и вие ще пристигнете,надявам се не ви притеснява малко по-ранното включване)
 Aйде да се редактирам малко
 ХИксиииии честита къща ,все любов и здраве в нея да има,да я пълните с деца ,внуци и най много правнуци  bouquet
Маги -столчето ни е Кангароо май Journey  беше,стой зад шофиора.
 Хриси-писи- може би частна детска ясла бих предпочела пред детегледачка,имам единични наблюдения на няколко деца, които са израстнали предимно с баба и с детегледачка и стават по-затворени.
 Верчо за нои това(липсва данни) ти се появява, защото все още нямаш превод от тях,чак днес няколко от момичетата получихме част от парите  .
 Ей мен като ме няма -няма ,ама като съм тук на всяка манджа мерудия.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 22:38 от didimora

# 173
didimora , изобщо не ни притеснява. Аз за друго обаче се сетих. Обедно време в Мола е лудница...Дали ще успеем да си намерим места, особено ако сме по-голяма дружинка newsm78
Би трябвало де, а и нали вие ще отидете малко по раничко. То към 12 още ще е спокойно.

# 174
Еххх, колко жалко, че няма да мога да се включа.  Sad
Трябва да взема Жени в 12.30 от училище, а в 15 има час за зъболекар.
Ще има и друг път, надявам се.

# 175
hiksita, честита сбъдната мечта! Страхотно е това.

M_a_g_i_vs, нашето столче за кола е Maxi Cosi- Priori - доволна съм. Сложили сме го по диагонал на шофьорското място.

Ако можех да избирам, бих избрала частна ясла.

# 176
Такаааа...искам само да ви кажа,че съм изчела всичко ОТ-ДО,а не по диагонал и сега ще карам по памет newsm78

Първо: Хикси,това е толкова хубава новина!Радвам се,че мечтата ти се е сбъднала!Пожелавам ви един уютен дом изпълнен само с детски смях!Сега да не спреш да мечтаеш Wink винаги има за какво!BTW това е и моята най- голяма мечта Tired
Второ: Много се радвам,че позабравили ни персони се разписаха...кои бяха те  ThinkingБуренче,коалката,Тодоран,cow,Верчо....ако съм пропуснала някой не е нарочно ей!!!  Hug

Владо освен,че е луд по ЦСКА,гледа всякакви спортове,това Ф1,тенис,зимни спортове....сигурна съм,че ще си намери приказка с всички ваши мъже,той си ми е такъв хипер общителен....даже и смъжа на Блонди може да завърже приказка за летене Grinning На бирата е голяяяяяям фен....  cheers
Маги по диагонал е стола ,Cangaroo-Jorney /9-25kg/ Доволна съм!Монтира се за 2 минути!Лек път!
Хриси-Писи ако имах възможност частна ясла Peace /тъй като нямам , държавна от 2010 живот и здраве/ Peace
Даниел има 4 зъба ,който се нае да води съответния списък да го впише моментално,че да не се ядосам  Angry
Верчо,аз мисля РД на Дани да го правим  със семейството у дома,а също и с бебета и майки някъде /не съм мислила още къде/Почти съм сигурна,че бабите и дядовците ще се изсипят в нас по случая ,колкото и да е малък Дани и да не разбира ми се иска и с негови връстници да го направим Peace
ааааа Иве /йн/  Grinning тегли му една контра на твоя и го слагай при БетитУ Mr. Green

Еми това е от мен за тази вечер!Извинете ме, сега отивам да бъркам отрова /демек ам/ да троша Плазмонки вътре и да нахраня бебето си!Лека нощ!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:16 от *Сиска*

# 177
Абе ей, мушмороци.... Вие деца нямате ли? По разходки не ходите ли? Не мога да ви изчета цял следобед....  Naughty  Laughing Мъж на легло ме чака, а аз тука кеся да чета, че ай съм ви изтървала, ай трябва още 3 дена да чета.... Mr. Green
В телеграфен стил:
1. Утре сме на преглед за окото на бат Сали, да стискате палци

2. Зъби имаме 2 броя

3. Столче за кола поръчах, утре ще взема ей тва http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4795
Сис, Диде много благодаря за ценните съвети!  Hug  Hug  Hug
Маги, видях го на живо, чудно е, изгодно е, обхваща 2 възрастови граници, плеснах дЯтето вътре, залепна за него като шамар на буза, има мегдан дет се вика още доста време да изкара в него. Мисля да го монтирам отзад, по диагонал на шофьорското място, щото иначе не мога да го наблюдавам и обгрижвам  Peace

4. В Петък за срещата съм на линия Peace
1.Верчо
 2. Реяна
 3.Хриси-писи
 4. Дидимора
 5.ВаняМ
 6. Venyivan
 7.tancen
 8. galivo

Хайде другите от Соф агитката - Хелън, Ласи, Галя Илиева, Ивейн и всички знайни и незнайни желаещи да си почешем езиците 2-3-4-5 часа тугедър?

5. Хикс аз ти честитих и лично ама ай да сте живи и здрави, много любов и още сбъднати мечти в новата къща  Hug

6. С тоя Дюкан направо ме зарибихте окончателно... хубавото е че и мъжо ще го почва с мен та ще си даваме взаимно кураж... много съм мотивирана от резултатите дето показват, ама да му се не види, не знам как ще ям само мръвки, при положение, че не съм им много фен...май ще трябва да наблягам повече на киселото мляко  Thinking

7. Сис моя е луд на тема футбол ама е запален Левскар, та не знам ко ше ги праим с бат Владо, най-много да се напият и да забравят каква вяра изповядват  Whistling и на Формула 1 е фен  Peace

8. Драйвър съм от не помня колко години... Книжка изкарах от 1-я път, с голям мерак. Много обичам да карам, кара ме да се чувствам свободна и независима... признавам си, че си отпускам крака на газта, по-често отколкото мъжо, но предимно на извънградско, и по-скоро преди да родя, сега съм друг човек, особено с малкото в колата. Без бой ще си призная, че в повечето случаи настоявам аз да карам, голяма страст ми е и мъжо не възразява.

9. Бат Сали, демек Алекс, спи в неговото си легло, в нашата стая до към 5-6 ч сутринта, когато го взимам при нас за сутрешно цокане и после откъртваме до към 8-9ч.

10. Бира и двамата обичаме, но ще се състезаваме на масата с твърд алкохол, предимно водка  Wink

11. Пари от НОИ получих, но не всичките.... Ай сега ако някой е благосклонен и реши да ми отговори, да каже защо ги делят кинтите за м.01 и остатъка от м.01 ще ни го изплатят ли въобще? с парите за м.02?
Ласи душо, нали твойто систър работи в НОИ, можеш ли, моля те да почерпиш вода от извора и да я питаш как седят нещата де юре и де факто. Много ще сме ти благодарни цялото майчинско войнство!  Hug

12. За избора, момичета, честно да ви кажа като гледам напоследък как се мъчат моите приятелки с техните деца, като че ли бих искала да избера не частна ясла, а частна детска градина... т.е. да задържа положението някакси до 3 год и тогава да го пускам в обществото моичкия ....  Thinking Имам 2 пресни примера... 1-я дете на 2г и половина от Септември на държ.ясла, до момента от болести лепнати там, й се събират не повече от 2-3 седмици ходене общо и 2-я дете пуснато директно на детска градина, пак от Септември, си ходи като стой та гледай и досега не се е разболявал ама хич, дай боже и занапред да е така  Rolling Eyes

13. За ЧРД-то мисля 1-я да не е в клуб, а в тесен семеен кръг, колко тесен още не съм решила, ама едва ли ще успеем да се откачим от баби и дядовци   Whistling

Другото вече го забравих, ако се сетя ще пиша, макар, че вие до тогава ще сте наченали сигурно нова тема  Crazy

А да изкажа искрени благодарности за отговорите ви на моите въпросчета преди известно време   bouquet Аз забавям, но не забравям  Hug

Ай сполай ви!  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:20 от galivo

# 178
  • Варна
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug
Първо да допълня списъка:
1.  Ава - 8 зъбчета
2.  Филип - 8 броя
3.  Калоян - 8 зъба
4.  Самуил - 6 броя
5.  Димана - 6 зъбчета
6.  Габриела - 6 броя
7.  Марти( на hrisi-pisi ) - 6 броя
8.  Симон -  5 зъба.
9.   Марти -  4 броя
10. Микки - 4 броя
11. Борко-  3 зъба
12. Лили -   3 броя
13. Габи -   2 броя
14. Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена - няма
17. Стефи -  няма
18. Симеон-  няма
19. Ралица - 6 зъбчета.
21. Боян - 4 зъбчета
22. Аспарух - 8 зъба
24. Айа -1 зъбче
25. Марта - 2 зъбчета
26. Георг - 7 зъба
27. Тере3ия - 2 зъба (а може и 3 да са станали, Ще докладвам пак)
28. Даниел - 4 зъба
29. Малвина - 2 зъба
30. Александър /на Galivo/ - 2 зъба

Ще отговоря квото помня:
1. За спането - Малвина не спи при мен и никога не е спала;
2. Мъжът ми, както и аз сме фенове на ЦСКА, но не чак върли, особено сега с този смешен футбол, иначе навремето бях голям запалянко, израстнах по терените с баща ми, който беше треньор.  Laughing
3. Малвина също ако докопа нещо където и да е, веднага го взима и на земята. Нейната игра се състои в това, да си блъска играчките в земята, сигурно и момченцата си играят по-културно от нас  Confused
4. Храната от кухнята - наобяд 10-на лъжички супа и основното, следобяд десерта, на другита сутрин супата, в която добавям сиренце ако няма.  Peace
5. Шофьорка съм от 3 години, но съм карала само 10-на пъти в града, поради факта, че нямаме втора кола. Сега даже ме е страх сама да я подкарам, много отдавна не съм карала  Flutter
6. За яслите - не съм сигурна какво бих избрала, може би частна  newsm78 Искам аз да си я гледам ако става на въпрос, ама само печалба от тотото би ми помогнала в това отношение.  Cry

Относно Дюкяна и аз му бях много навита, но за момента се отказах от него, поради много отрицателни мнения относно здравословното състояние на майки правили тази диета. Днес за втори път чух от лекар-диетолог по ТВ, че диета която лишава организма от определени групи храни се води противопоказна... аз затова избрах 90-дневната диета. Но в това отношение всеки си решава сам за себе си  Peace Peace Peace

# 179
  • Варна
Абе ей, мушмороци.... Вие деца нямате ли? По разходки не ходите ли? Не мога да ви изчета цял следобед....  Naughty  Laughing Мъж на легло ме чака, а аз тука кеся да чета, че ай съм ви изтървала, ай трябва още 3 дена да чета.... Mr. Green
Галиво ама и ти хубаво ги нареждаш  Joy, ама то си е така де - и аз ей такива очи  #Crazy направих като се върнахме от разходка и гледам темата направо привършва  hahaha
Такааааа - хвалите се някои - парички сте получили, е хубуу де и аз реших да си проверя картата, ама нъцки - ни един от близките ни банкомати не работеше, добре че не съм на зор  #Cussing out
Натъкмете ни и нас в списъка на зъбчетата - Ники е с 4 засега
Абе мамите нали доста от вас са казвали, че дават кисело мляко с бисквити, е аз дадох за първи път едва вчера, ама днес голямо чудо в памперса бе - една миризма на кисело, едно чудо и адски зачервено дупе - забравила ли съм, що ли - на някоя от вас да се е случвало таквоз нящо  Rolling Eyes - споделете молим
Халиотис ми то хубуу кат майка си - затуй си се сахласнала ти  Joy, че и скромна на всичкото отгоре
Ами тъй то - имах още нещо на акъл да ви питам, ама ето мъжо се завърна току що и ме разсейва - Галиво  Peace - ама нищо нали и утре е ден
ЛЕка и полека на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт