Отговори
# 150

Моля ви кажете как давате манджичките от кухнята- смисъл кое на обед, кое следобед и колко грама приблизително са?

Аз давам половината супа и половината основно на обяд и  малко плодово пюре.Десертите рядко ги давам много са еднообразни и предимно нишесте.

1.Ава -     8 зъбчета
2.Филип -8 броя
3.Самуил-6 броя
4.Димана-6 зъбчета
5.Габриела- 6 броя
6.Симон - 5 зъба.
7.Марти - 4 броя
8.Микки - 4 броя
9.Борко-  3 зъба
10.Лили -   3 броя
11.Габи -   2 броя
12.Дари - 2 броя
13. Лидия - 2 броя
14. Невена  - няма
15.Стефи   -  няма
16.Симеон-няма
m_a_g_i_vs няма значение от коя страна ще се монтира ако караш ти на противоположната за да виждаш.Така си мисля аз .

# 151
 Crazy ей вие луди ли сте, или ДА ......  Laughing Що не ходите по разходки, ам само пишете, ааааааа?!?! Как ви изчетох само аз си знам.  ooooh!
Много ме трогнахте с вашите думи Акварелче, Пете, Емма, Ванче, nikito1047, cow  Hug  Heart Eyes
Сбъдна ми се най-съкровенната мечта. ... -купихме си къща  Party Много сме далеч от идилята, за която съм си мечтала, но началото е положено  Wink Сега ни чака толкова много работа, че свят ми се завива като си помисля- къщата е стара и необитавана от 15 години, навсякъде е пущинак - ум да ти зайди. Абе има работа за целия китайски народ.  #Crazy Естествено покупката е с кредит и за наемане на майстори и дума не може да става  Mr. Green та ще си запълваме свободното време, което и без друго при нас е силно дефицитно с ремонти  Laughing Но по случай случката ето и една почерпка

Акварелче, браво за ентусиазма  Hug Радваш ме много. Сигурна съм, че ще се справиш с диетата- аз имам доста познати/все по-често разбирам за такива/, които са я правили и са постигнали добри резултати.  Peace И според мен Дюканставнето е добър начин за сваляне на излишни кг... Незная дали помниш, но по едно време се бях навила и аз да диетствам...., но Стефан беше още много малък и бе изцяло на кърма, вследствие на 4 дневният ми прием на белтъчини той се изрина и така прекратих опитите за спазване на диета... Sad Ноооооо това не означава, че съм се отказала - и аз планувам в скоро време да Дюканставам. Може би след като премахна дневното кърмене. newsm78
Сиска  hahaha  1.Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета /не ги е срам!!!/  newsm18  хич не ме е срам  Joy Joy Joy
2.Мъжете ви на кой отбор са фенове...ЛЕВСКИ/ЦСКА??? не гледа мачове  Laughing
Стеф - два броя бирени шкембета от нашето сем.  Peace
Зъби има 6 броя  Simple Smile
И аз съм от мамите шофьорчета, ама честно без бой си признавам не помня от колко години Embarassed , въпреки че през последната година и половина съм подложена на дискриминация поради факта, че почти не консумирам алкохолец и след запивки все аз прибирам мъжо  newsm66 в други случаи не се докопвам до колата, освен като пътник  Close
m_a_g_i_vs още нямаме столче за кола  Rolling Eyes
Днес било Св. Харалампий  Thinking ама аз пък от разходки нямах време да чистя Embarassed и зарад това сметох само пред вратата и камината - това май е достатъчно  Laughing
Айде отивам да готвя, че ще ме изядЪт с парцалите тия мъже  newsm65

# 152
  • Варна
Здравейте, априлки!
Не мога да ви насмогна да ви прочета! Как успявате да пишете се чудя. Моята сладурана не ме оставя и за миг свободна.
Ние,т.е. Ралица има 6 зъбчета.
Дърпа постоянно покривката, но засега опазвам още нещата отгоре. Какво ще стане като тръгне да върви без проходилката незнам...ще видим.
Сиска, 1.спи при нас през цялата нощ, но през деня спи в своето креватче. 2. Мъжът ми изобщо не гледа мачове.
Верчо, и при мен е така. В сайта на НОИ за 2009 пише "липсват данни". Тези от НОИ ми идва да ги  #2gunfire вече. Как може такова безобразие! Още не съм си получила парите за януари, а проверявам и на картата.
Аquariel, аз давам ДК така: на обяд супата с 2 сухара, следобед второто и вечер десерта.
Нiksita, ЧЕСТИТО!
До скоро и на всички по една  Hug .

# 153
ХИКСИИИИИИИИИИИИИ къде ви е къщатаааааааа????????????????????

# 154
Алоууу,вий в ред ли сте бе хора?!?

# 155
  • Разпиляна във въображението
С храната от ДК процедирам така - на обяд второто, за сбедобедна закуска - десерта и супата за вечеря Wink

Хикси това е супер. И аз искам да живея в къща с голяяяма поляна Laughing

Нашето столче за кола е Чико Кей 1 и съм много доволна. Столчето седи зад седалката, която е до шофьора. Така ми е безопасно да я свалям от колата - вратата винаги е до тротоара Peace

# 156
Голямо чистене падна!!!  newsm75 Приключих привечер, с почивки разбира се! Grinning
Хиксита, честита ви къща!!! Да я изпълните с уют и детски смях!!!

Нареждаме се в списъка със зъбите:
1.Ава -     8 зъбчета
2.Филип -8 броя
3.Самуил-6 броя
4.Димана-6 зъбчета
5.Габриела- 6 броя
6.Симон - 5 зъба.
7.Марти - 4 броя
8.Микки - 4 броя
9.Борко-  3 зъба
10.Лили -   3 броя
11.Габи -   2 броя
12.Дари - 2 броя
13. Лидия - 2 броя
14. Невена  - няма
15.Стефи   -  няма
16.Симеон-няма
17. Калоян- 8 зъба
Сиска, и аз не изпитвам ама никакъв срам, че все още спим на спалнята с Калоян.
Мъж ми не е страстен запалянко, умерено пием бира, така че няма да спорим за челни места в тази класация.Simple Smile
А онзи ден ме изненада с ъс своята неподозирана за мен суетност. Мисллех, че му е чужда. Сложих сминка негова при Бети, а той: Що небръзнат си ме изтипосала? Та я изтрих и се каня да качвам нова.
Ева мери- той списъкът наистина започна с кърмачките, но темата се прехвърли към диетстване, та затова си останала с такова впечатление.
Верчо, мерси, че ми попълни списъка. Тамън се канех да го довърша.
Тодоран, не съм те забравила за шоколада, но сигурно ще ти пиша на лични. Peace
Изкефих се на отчета за мерки и теглилки на Ясмина., но ме домързя да давам цитат.

# 157
Сис, спя с Марти след първото будене към 12 часа. Не ме е срам, но ми е мъчно, че ни е малка спалнята и татито още спи на дивана  Confused

Нашият тати е фен на Славия, не се шегувам. Само го бъзикам, ама той не та не, само Славия;)
Реално не е голям запалянко, но отвреме на време гледа. Иначе сега много се вълнува около кризата и недвижимите имоти и акции разни и ако има такива татковци, ще е супер. Компютрите са друга любима тема
Иначе ние също сме големи фенове на бирата, а отскоро започнахме много да пием тъмна бира. Тя е малко по-силна и веднъж изпих две чашки и си кърмим с Марти на леглото и изведнъж всичко почва да се тресе...И аз гузна гузна, че съм пила толкова и направо съм се напила, че чак и кърмя..., а то зметресение:) Онова последното, нали се сещате.

Верчо, онзи списък май е за дюкянки, аз затова си трайкам;)
За зъбите - от доста време сме с 6, смисъл поне 2 месеца затишие.
За шишетата - нищо не разбирам  Embarassed

Иначе съм за среща в петък в мола, някъде към 1ч. (преди това на пеене с Ава и Миленка;)?

Реянче, и на нас ни беше много приятно и определено трябва по-често  Hug Но хубавото време е пред нас, така че ще действаме Peace.

Хиксита, много се радвам за вас Hug Само хубави неща в новия дом пожелавам!
Къщата е и наша мечта, дано се реализира някой ден.

Айде и аз да питам нещо - Ако можехте да избирате, какво бихте предпочели- частна, държавна ясла или гледачка?

# 158
 hiksita честита ви къща много се радвам за вас Hug

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
7.Марти( на hrisi-pisi ) 6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.

Цитат
Айде и аз да питам нещо - Ако можехте да избирате, какво бихте предпочели- частна, държавна ясла или гледачка?
Аз съм за частна ясла   Peace

Цитат
Нашето столче за кола е Чико Кей 1 и съм много доволна. Столчето седи зад седалката, която е до шофьора. Така ми е безопасно да я свалям от колата - вратата винаги е до тротоара
благодаря  Hug
aneli   Peace

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:37 от m_a_g_i_vs

# 159
Хиксиииииииииииии браво на вас! ДА ви е честита и да живеете в нея до дълбоки старини, много внучета и правнучета да тичат из двора ви, много любов и разбирателство да цари във нея. Абе всичко най-хубаво от сърце ви желая Не знаех че си била Дюканка, ама ти ударната фаза ли си почнала. То и при нас ако Габи се изрине-спирам, ще я наблюдавам по строого тия дни Simple Smile Мерси за окуражителните думи  Heart Eyes Ако решиш да Дюканстваш пак много ще се радвам да джойнеш клуба  Hug Hug Hug

Мерси момичета за отговорите Simple Smile

Ако имах възможност- частна ясла  Hug

Ау Хриси май ще са си компания наште мъже с тия компютри  Hug

Реянка хапвам, знам аз че трябва по 1 лъжица всеки ден, втората фаза- по две Wink Мерси за напомнянето  Hug

Ясмина като те знам (от снимки),  че тежиш 20кг с дрехите няма опасност да се запознаете от близо с чичко Дюкан  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:52 от Aquariel

# 160
  • Някъде на път....
hiksita, честит дом!   bouquet
С много мерак да си я обзаведете къщата и много любов да правите вътре!   Hug

..........
Ако можех да избирам, бих избрала частна ясла!  Peace

# 161
Здравейте Simple Smile
Hrisi-pisi, аз бих избрала държавна ясла Simple Smile
M_a_g_i_vs, нашето столче за кола е зад шофьора-чувала съм, че това е най-безопасното място в колата, дали е вярно, незнам.
Hiksita, честита ви къща Simple Smile Желая само хубави мигове и много любов да цари в нея Simple Smile

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.
20. Дарина (на nikitto) - 2 зъбчета

# 162
Абе хора, вие днес не чистихте ли, не излизахте ли, кога толкова сте изписали, прочетох всичко по диагонал, обаче Embarassed

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя
11.Борко-  3 зъба
12.Лили -   3 броя
13.Габи -   2 броя
14.Дари -  2 броя
15. Лидия - 2 броя
16. Невена  - няма
17.Стефи   -  няма
18.Симеон-  няма
19.Ралица - 6 зъбчета.
20. Дарина (на nikitto) - 2 зъбчета
21. Боян - 4 зъбчета

ЧЕСТИТА КЪЩА НА ХИКСИТА - ДА СИ  Я НАПРАВИТЕ НАЙ-УЮТНОТО И ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА ВАС НА СВЕТА, КЪДЕТО С РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА СИ ОТГЛЕДАТЕ ДЕЦАТА, ДА ПРАЗНУВАТЕ И ДА СЕ ОБИЧАТЕ!!!!!

# 163
Абе хора, вие днес не чистихте ли, не излизахте ли, кога толкова сте изписали,

И аз това питам Mr. Green

Хикси, страхотно е това! Да я напълните с много любов и деца!

В петък приемате ли мами без бебета, че ще съм на лекции и като свърша може да дойда!

Маги, в магазина на Чиполино на Голямоконарско Шосе има разпродажба на столчета - ние си взехме някакво италианско с аутофикс и 5 позиции до 18кг за 72 лв.

На въпроса на Сиска - Аси си има стая  Peace

Айде в списъка:

1.Ава -       8 зъбчета
2.Филип -  8 броя
3.Калоян-  8 зъба
4.Самуил-  6 броя
5.Димана-  6 зъбчета
6.Габриела-6 броя
8.Симон -  5 зъба.
9.Марти -  4 броя
10.Микки - 4 броя